39

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенПрави се лабораторно изследване като се взима новият щам и се проверява дали кръвта с антитела след ваксинация с РНК ваксина го неутрализира. За РНК ваксиниите го прави в над 70% от случаите, при Астразенека в под 15%, което значи, че или няма защита или тя е специфична и тестовете трябва да са с хора, срещали се с индийският, а не може да се съди само по лабораторните резултати.

38

Възмутен

преди 3 години

Този уролог е имал проблеми с ерекцията и преди ваксинацията.

37

Уролог

преди 3 години

След ваксинацията повечето мъже дори на възраст под 40 имат проблеми с ерекцията.

36

Възмутен

преди 3 години

И този мушмурок вече знае, че РНК ваксините действат, а Астра Зенеката щели да я проучват. В Индия НЕ ВАКСИНИРАТ с Пфайзер. Откъде прави заключение, че Пфайзера действа. Всички взимат пари от Пфайзер и топят другите ваксини.

35

котаракът Сокс

преди 3 години

Пазят ваксините , разбира се ,че пазят, но най-много пазят заплатките и службичките на чичкопаричковците от такива измислени заплатаджийски агенции , чиято основна задача е не да осигуряват адекватни и достъпни лекарства , а да разболяват колкото се може повече хора !Повече болни - повече лекарства - повече парички в джобовете на фармацефтите !

34

Борд

преди 3 години

Чак ми с странно колко хора се притесняват от чисто хипотетични дългосрочни ефекти от ваксината, но не се притесяват от ясно доказаните странични ефекти от вируса.Това ми зчучи малко като да не си слагаш предпазен колан докато шофираш , защото има някаква вероятност при инцидент да се заклещи и да не можеш да излезеш от колата. И разбира се такава вероятност съществува, но нали многократно по-вероятно е колана да те предпази от много по-тежки последствия. Подобно е положението и с ваксините.

33

Анонимен

преди 3 години

Четох статия, че все още се проучва, както самият индийски щам, така и дали е чувствителен към ваксините, тоя тука вече изказва мнения. Е затова никой не им вярва, защото не ги интерсува здравето на хората, а бизнесът да върви!

32

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли коя индустрия печели от това да има повече болни хора в света? Ами фармаиндустрията. И вие искате именно фармаиндустрията да ви излекува хахаха ... Нали ако ви излекува ще фалира. Колкото повече болни, толкова повече пари т.е. направи една ваксина, която да разболява хората и само прибирай в джобчето. Между другото ако някой измисли лекарство, което да лекува всички болести, фармаиндустрията ще направи всичко възможно то да бъде забранено! Хайде сега отивайте да се ваксинирате... :)

31

Борд

преди 3 години

Чудесна новина е, че РНК ваксините предпазват и от новия индийския щам. В момента в България има голямо количесто РНК ваксини и всеки който иска да се предпази, може да го направи.Аз боледувах октомври средно тежко с пневмония, без да стигам до болница, и пак отне месеци да се възстановя(като дробовете ми не са като преди). А след като минаха 6 месеца и започнаха да изчезват антителата, се ваксинирах с РНК ваксина, защото едно съм сигурен, че не желая втори път да боледувам от тази гадост.

30

Анонимен

преди 3 години

До до 27Май не си запознат с политиката на някои държави... В момента най-бруталните диктатури взеха да стават Канада, Англия, Израел... Не точно "диктатура" по определението, но 100% полицейска държава. Но нищо, вярвай. Това си е част от ковирелигията, да вярваш, а не да мислиш. Например недей да мислиш как абсолютно никъде другаде, освен в Израел (където случайно ще строят огромни фабрики на файзер и модерна) няма подобен превъзходен резултат от "ваксините".

29

до 27

преди 3 години

Тежките диктатури са КНДР, Китай, Русия, Турция (от по-"развитите" държави). Нещо си се объркал тотално за Израел.

28

Анонимен

преди 3 години

Искат да кажат,че едно РНК от макаки ще ни опази,че защо първо не ваксинират другите видове от семейството,които се хапят помежду си,но не са известни селекции как нов вид кръстоска между тях,нито чие РНК как универсално на кой вид помага от другите сродни при ваксиниране от хапането им помежду им като от тоз заразен особено инфектиращ вирус,че направо на *** маймуни да го пробват за ваксиниране от ухапвания на Кинг Конг ли.

27

Анонимен

преди 3 години

Израел не може да гледаме, понеже и там както в другите тежки диктатури не ти казват истината нито фактите, а само каквото им отговаря на политическата пропаганда. Все едно да кажа "вижте Северна Корея как се справят с ковид", ама ще видите каквото ви показват и каквото им е изгодно.

26

Анонимен

преди 3 години

Говорейки за ваксини, гледате Израел и млъквате. Там забравиха за вируса. Израел НИКОГА няма да е мине. Бай ***, общакът панелен живуркащ мизepник, не е по-умен от никого на този свят, камо ли от хитрите евреи.

25

Анонимен

преди 3 години

До ВаксинитеДруго си е естествен имунитет и 10 пъти повече умрели - по-добре е някак си.

24

Анонимен

преди 3 години

Айде няма нужда от вашите убийствени ваксини забрана за всички ваксини

23

Ваксините

преди 3 години

Не е сигусно от кой щам пазят и от кой-не.Не се знае колко дълго трае протекцията, спрягат се от3 до 5 месеца.Не са известни в дългосрочен план страничните ефекти.По официални данни-бразилският щам пробива защитата на Файзер,а за индийският се опасяват,че прави същото с Астра Зенека.Във всички страни се наблюдава увеличаване на случаите ,непосредствено след ваксинирането.Не гарантират 100% защита,заради това са тия призиви за нови ваксинацииОсвободени са от всякаква съдебна отговорност

22

Анонимен

преди 3 години

Научното име на "Индийската мутация" е " Фалшификус Максимус Овцимус"

21

Анонимен

преди 3 години

"Очакваме до края на юни коктейлът моноклонални антитела официално да бъде разрешен" първо го тествайте на вас преди да го разрешите!

20

Зaпознат

преди 3 години

Ако пазят от махмурлук ще си бия