21

Анонимен

преди 3 години

на египетската опозиционна телевизия мемри пускат ясно клипове, на които шефът на хамаз хвали иран и благодари за ракетите, получени от иран и на които има надпис 'касим сюлеймани'. оня дето сащ бастисаха преди 2-3 месеца. има и клипове с 'горките палестински жени и деца' - до един са големи брадати мъже, облечени в черно и със знамето на ислямска държава, зареждат ракети в окопи, стрелят по жилищни блокове в гр. ашкелон и после си ръкопляскат сами.

20

Анонимен

преди 3 години

Това което Израел не иска е ислямистите да се обединят срещу него.Без външна подкрепа Израел не може да провежда дълговременни военни операции.През 1948-*** имаше подкрепата на Франция Англия после на Сащ и тн.В днешно време само Сащ оказва подкрепа на Израел но тя при демократите отслабва.А без Сащ Израел няма ресурса да води още повече модерна война на която той разчита да се справи с числено повечето араби.Затова и се сдобриха със СА но това стана пак благодарение на Сащ.

19

Анонимен

преди 3 години

арабите са лицемерни и долни. нямали нищо против евреите, само против ционистите (израелците), а нападат синагоги и евреи по целия свят. уж много страдали и били бежанци, ама в момента в който стигнат Европа, почват да взривяват и избиват спасителите си. дори и в лъжите си са елементарни - отмъщавали си на колониализма и уж заради кръстоносците. а защо, аджеба, убиват невинни в швеция, финландия - държави, които ни са колонизирали, ни са воювали с тях някога?

18

Анонимен

преди 3 години

Пишете, че Техеран подкрепя Ислямски джихад в Газа, но този същият Иран е един от най-непримиримите борци срещу Ислямски джихад и Идил в Сирия.А Израел, който в Газа се бори с Ислямски джихад и Хамас, преди седмица нанесе въздушни удари срещу борещите се с Ислямски джихад и Идил в Сирия.Получава се пълна Абракадабра.

17

Анонимен

преди 3 години

Немците знаят какво са причинили на евреите затова сега крякат да не ги помислят за антисемити.Освен ВСВ и през Мюнхенската заложническа драма нищо не правят за да освободят израелските атлети.Всъщност атентата става с помощта на германски крайнодесни организации.И до ден днешен Германия е пълна с антисемити.

16

...TURKISH POWER..

преди 3 години

..Évreite nema da imat edin den pokoy..dokato la vurnat prisvoenite nezakakonno zemi@...Sveta E svidetel la evreyskite varvarski ataki...

15

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости бе Израел е фрашкан с пдали.Пдл войник виждали ли сте.Смех Израел щял и кво ще направи ако не седи Сащ зад Израел са пътници.Те нямат нито ресурсите нито международното влияние за продължителна война.Сащ и спасяват здниците ама с Байдън свършиха.А и в Сащ се измени етническият ирасов състав черните са вече много а те в по-гооямата си част са мюсулмани и антисемити

14

...TURKISH POWER..

преди 3 години

...TSAHAL E TERORISTICHNA ORGANIZACIYA...EVREYSKATA ARMIYA UBIVA DETCA I VUZRASTNI..RAZRUSHAVA DOMOVETE IM...STRELYA PO JURNALUSTI ...HAMAS E DEMOKEATICHNO IZBRANA PARTITA OT PALESTNISKATA NACIYA

13

Хахаха

преди 3 години

Израел съобщи вчера на журналисти от водещи световни медии, че готви сухопътна офанзива. Целта беше да ги накарат да излязат от укритията си, за да подготвят защитата. Те ги проследиха със сателит и ликвидираха много от тях в тази операция. 160 самолета бяха изпратени.Израел с тази хитрост е избил почти цялото ръководство на Хамас.Като си прст, задължително и си ча.лмосан

12

Анонимен

преди 3 години

Израел има доста силна армия, освен ядрените оръжия и F-35I имат и железен купол, собствени танкове и т.н. Освен това всеки евреин, жена и мъж, минава през задължителна казарма. Те са нещо като спартанско общество. Имат и невероятни тайни служби в лицето на Мосад. Така че Израел превъзхожда всички свои съседи. Израел има мирен договор с Египет и отношевията с арабите от персийския залив се подобряват. Големия враг на Израел е ислямистки Иран и терористите Хамас.

11

Анонимен

преди 3 години

Израел може да има атомни бомби ама няма носители за тях няма балистични ракети а самолетите с бомби се свалят.

10

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази Турция. Турция и Израел винаги са били в добри отношения. Влошиха се при управлението на Ердоган и то не много. Все пак интереса клати феса

9

Анонимен

преди 3 години

Израел има по една атомна бомба за всяка "приятелска" държава - намират се в Димона на едно копче растояние от ръката на Натаняху ! Преди да падне Израел ще изчезнат цели държави от лицето на Земята !

8

Анонимен

преди 3 години

Една голяма война в близкия изток ще прочисти света за десетилетия напред. Само да си затворим границите навреме и стрелба на месо по "бежанците".

7

Анонимен

преди 3 години

Америка умре баце няма я тя повече не може да изпълнява функциите си от там да бъде гарант за каквото и да било.Америка е латиноамериканско африканско азиятска кчина която е пред пълна абдикация на институциите гражданска война и разпад.Така става когато пускаш всякакви на територията си.

6

до 2

преди 3 години

Съветите ви към Турция и Иран да влезнат в Ерусалим са индикация за политическа неграмотност, защото нямате представа за военния потенциал на Израел и неговата закрила от страна на Америка. Иран и Турция, също както и Русия и Китай са феодални режими, които живеят още в 19-ти век и изобщо не могат да се мерят с Космическа Америка.

5

gf

преди 3 години

По-скоро ако Иран и Турция се намесят светът ще бъде освободен от фашистката ислямска терористична идеология. Крайно време е Иран и Турция да бъдат смачкани.

4

Сокче

преди 3 години

А Фатах си пазят ракетите да не говорим за Хизбула в Ливан,явно Израел става най лошото място след токсична България естествено!

3

Атаман Сирко

преди 3 години

Турция и Иран не са държави, а сборища от безродни дьонмета и разни първобитни племена подчинени с бой страх под сянката на рогатия.!. Ако започна война с юдеите собствените им сбирщини ще се изколят, като го правят от векове!

2

Анонимен

преди 3 години

Турция и Иран какво седите. Влизайте в Ерусалим и освободете хората от фашистката диктатура, наложена от ционистите. Не мразя евреите, не мразя никой народ, но ционистите са терористична неонацистса секта. Саудитска Арабия защо мълчи. Египет? Пакистан има ядрени оръжия. Ако се обедини мюсюлманския свят с ционизма е свършено. Ерусалим - третото най-свещенно място в исляма. Има наложен апартейд за неевреи.