63

izh

преди 3 години

Реалният социализъм. Безполезни *** назначени от крадливите комуномилионери взели се много сериозно, поради липса на грамотност. Има стара приказка, много вярна за днешното време "Комунист и *** /ром "за редакцията"/ колкото повече ги биеш, толкова по малко крадат"

62

Анонимен

преди 3 години

Радвате се на Радев и на този който му шушне в ушето? Нали главния прокурор му беше пречка миналата година нещо по тоя въпрос си трае президентът поне да му поиска оставката ама вие се радвайте

61

Абе

преди 3 години

Очевидно се върви към президентска диктатура, това е целта на цялото занятие от една година насам, всичко разбира се ще бъде под формата на "Честно Спечелени Избори", улеснени от добре натъкмени изборни правила. Ако българите скоро време не прозрат цялата истина в чалга мъглата, която ни спуснаха новите псевдо политици ни чакат тежки времена и един нов 30-годишен "ПРЕХОД"!!!

60

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВиж какво, не се излагай: очевидно не си ходил войник. Ескадрилата не е поделение, а част от военновъздушна част. Както в пехотата най-малката част е отделение, следват взвод, рота, батальон, така в авиацията се започва от звено, следва ескадрила и т.н. И друг път не се пъхай там, дето не разбираш.

59

Анонимен

преди 3 години

Папагали, нямате ли снимка, на която се вижда за кой става въпрос?

58

Ангел

преди 3 години

Алооо Радев не искаме да се разминат само с уволнение .Вади Бухалките!Напълни арестите!!!

57

Нане

преди 3 години

Пилота направо ги торпилира герберастите от първият ден...Леле, кво ли ги чака цели 2 месеца.... Страаах, страаах....Няма спане за тяяяххх....))

56

Анонимен

преди 3 години

Отдавна му беше време да го махнат: него, Терзийски, Хаджиев, Златанов. Само заради това, че след великденските празници м.г. оставиха 12-15 хил. коли на пътували в провинцията с малки деца и стари хора да нощуват на полето, заслужават да ги уволнят; отделно кръвта, която проляха вечерта и през нощта на 02.09.2020 г. и "кладата" от пребити млади хора, която натрупаха спецполицаите и доволно се хилеха на "постижението" си. Това ми напомня на ужасите в Бухенвалд...

55

Мразещ заптиетата

преди 3 години

***, гербав милиционер! Не ***, а вдлъбнат, не просто приличащ в кухата гладко избръсната тиква на използван презерватив, а с вид на неуспешен опит за очовечаване на ***! Прибирай се в Луковит и не излизай много по улиците, че тези от протеста миналата година с радост ще ти направят главата от кръгла, осмоъгълна и още по-празна!А, и на тръгване целуни страстно *** на оня профан, приятеля си Гейшеф, но не тъгувай много защото скоро ще се съберете при бай Ставри!

54

Анонимен

преди 3 години

Този път са решили да закриват държавата. Радев е оглупял съвсем. Алоу, това е държава, не е ескадрилно поделение. Някой ще му преведе ли на Румбата значението.

53

Анонимен

преди 3 години

До Нане: Вече можеш да излезеш от нужника, не се крий или и от слънцето те е страх

52

Анонимен

преди 3 години

Това е добре, но трябва да се сменят и всички регионални шефове в МВР.

51

Анонимен

преди 3 години

До 69. До центурион Радев: Този път няма да се чакат изборите. Това превратаджийско подобие на правителство ще бъде свалено от самите полицаи с подкрепата на протестиращите.

50

Берлин

преди 3 години

Бегето почва да ми харесва.

49

Анонимен

преди 3 години

Още една зелка пардон тиква хакнаха.

48

Анонимен

преди 3 години

Явно опозиционното задкулисие иска подобие на Орешарското правителство, но ще създаде Франкенщайско подобие на последното Станишево правителство и този път няма да има само мирни протести, може и камъни да има, не домати. Тези пак за недосегаеми се мислят. Или най-вероятно това е и целта на резидентурата: да има неустойчиво положение, бунтове, сваляне на рейтинга, отдръпване на инвеститори, и Русия ще предложи щедра помощ: газта от 160долара за 1000куб.м ще стане 460дол., и само това ли.

47

Нане

преди 3 години

Вече няколко дни Слънцето изгрява и без вожда на герберастията...Могло... А?))

46

ЦЕНТУРИОН РАДЕВ

преди 3 години

ВВ ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджиит

45

Анонимен

преди 3 години

Секретарките на МВР много начесто почнаха да се сменят. Все едно изпълняват някакви други функции и все не са удобни като се смени властта.

44

Анонимен

преди 3 години

Тоя не става и за постови милиционер. ...