124

МотоДЕВИЗнаНовото ОФ

преди 3 години

НЕМА ЛЕВИ НЕМА ДЕСНИ ВСИЧКИТЕ СМЕ С ТРЪТКИ ТЕСНИ , ГОНИМ да изчегъртаме Баце с НАШИ лозунги чудесни И ЦОЦАМЕ ОТ ДУБАЕЦА И ЦЕКО КИНТИ ЧУДЕСНИ!Обединени патриоти да не ни се мешат в далаверата...!

123

ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ

преди 3 години

Черни сили,подземни сили ,там/ вБулгаристан/ за власт и кокъл мрънкат.Ропот и клетви в пияна ОТРОВНА мъка парадират за демокрация.Скърцане със зъби,неолиберални вопли и сълзи от плажа на Росенец бликат.Гняв и надежда/говежда/ да "изчегъртат" Баце .Въстание подир въстание извиват се кат змия в пазва.И нахалос падат от кревата с трясък след наркотичен сън дълбок .Събуждайки се виждат ,че краката им са отвити и чаршафите ОПИКАНИ!Следва ОБЕДИНЕНИЕ НА ПАТРИОТИТЕ!!!!

122

Мдаааа....

преди 3 години

След това обединение сметките на нЕЕекои дрУгАрЕ Ша сЪ пообъркат... време е за нови избори...гласи се патриотично ОБЕДИНЕНИЕ...Настане вечер-месец изгрее,звезди обсипят свода небесен,гора зашуми,вятър повее-Парламента пее ПАТРИОТАРСКА песен-за ужас на Бойкекиев и компания!!!!

121

мнениеНАединПАТРИОТ

преди 3 години

Лумпенизирана градска периферия с леви уклони от анонимни ботове се вихри в луд несвяст в интернет пространството. Морални присъди пристигат от върховете на тъй наречената градска ***"ЕнтелЕгЕнцИЯ".Галопиращата глупост ни обрисува мрачната клинична картина на протестърите,които в самоубийствен режим,изгубили ума си в ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО и намразили ритуално всичко българско и родно,оплюват и обругават държавата и народа си пред Брюкселските ЛГБТчиновници.Следва обединение на патриотите.

120

Анонимен

преди 3 години

Бе не знам за какво е по-добре да е готов, но човекът, и ВМРО, бяха единствените, заради които още не са легитимирали фалшификациире на РСМ. На нашите "приятрли" от ЕС им е все едно за нашия език и история. Не им дреме, че фамтите говорят в наша полза. За тях е важно да има политипески инженетинг, промиване на мозъци, послушковци и раздробени държави на изток. Ако може, против Русия.ЕС не се интересува от интересите на България, не ни уважава като член и го показа многократно!Гласувам за ВМРО!

119

неолиберален плач

преди 3 години

Това не е демократично....патриотите да се обединяват, а ние да подсмърчаме нейде извън Парламента на жълтите павета...ША СЪ оплачем на чИчЕ Сорос,тъй да знаете!

118

американеца

преди 3 години

тойе готов на всичко и с всеки само да може да влезе в кошарата но всеки който влезе с него в коалиция го чака изненада н а изборите

117

Neseriozno

преди 3 години

Бившите агенти на ДС и членове на БКП начело с ББ, Каракачанов, гоцето, Магарешки и Симеонов постоянно ни плашат с апокалепсиса на комунизма, при положение че те бяха и все още са част от него, даже те още повече крадат от 30 години насам.

116

БСП и компания

преди 3 години

Патриоти от всички партии ....ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! Това го е казъл таварищ ЛЕНИН!!!Спазвайте неговите указания!!!Топлата вода отдавна е открита...

115

Калашников

преди 3 години

По-добре да е готов за фитнес.

114

време е

преди 3 години

аз си мисля,че Слави и компания имат достатъчно точен баланс м/у консерватизъм и либерастия, а този толупар и подобните на него ***, самонарекли се патреоте трябва да изчезнат от политиката завинаги.относно другите ни политици е ясно - те са ветропоказатели.

113

лумпенизацията улете

преди 3 години

след обединението на ПАТРИОТИТЕ....иде ред и на ФЪРЧИЛКО...!

112

хайверена революция

преди 3 години

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ=край на хайверената революция!!!!!!!!!!!!!

111

emigrant

преди 3 години

Тъкмо си бях намислил да гласувам за патриотите,но при условие,че се обединят ВМРО,Воля и НФСБ и Каракачанов се мята по шкембе с тази спорна позиция за президентска република?!Не вижда ли,че този маниер на управлеение на държавите е типичен за диктатори от типа на Мадуро и Путин?!Нормалните държави са конституционни републики или монархии!Така,че малко се изсили на тази тема и ако не помисли,ще загуби!Само като си представя 2 президентски мандата с президенти като Грипена?!България ще се затрие!

110

ГОЛЯМ КЕФ

преди 3 години

Ей, гербаджиите се наспаха! Започната да цъкат (+)

109

ЙосифДжугашвили

преди 3 години

ЪЕС обединение...ЪЕС депутатство...НИЕТь обединение...НИЕТь депутатствоЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!!!!

108

Агент Иван

преди 3 години

Ех, ако можеше само заради опънатата риза да се става депутат!!!

107

уйо Груйо македонски

преди 3 години

А така нашитее...обединявайте сеее...!Пинокио и компания даДУХАТсупатааа...

106

лек с/у протестите

преди 3 години

ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ!

105

Анонимен

преди 3 години

Някак си Ернестина Шинова и мъжа и, жени Калканджиева,Искрен Пецов и т.н не ми се връзват в ВМРО , но пък се връзват по приятелскороднинскашуробаджанашка линия с КаракачановХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, тролеее....тролееее, качеството пада неимоверно! АБЕ да не би избирателите на ИТН да ги пишат тез глупости напоследък???