19

Asd

преди 3 години

Аз още чакам д апочнат да падат гълъбите от предната 5G смешна конспирация и после ще почна да се притеснявам за следващата измишльотина за ковид и ваксините.

18

Станишката

преди 3 години

Добър вечер, ***! Нали никой не ни задължава да ди боцкаме с фалшивите РНК препарати, с какво стана, дори за децата се правят намеци! Нещо по въпроса нискоинтелигентни Ковид-***?

17

Анонимен

преди 3 години

Ей, тия са страшна работа, откак измислиха газовите камери не са мръднали.

16

Анонимен

преди 3 години

Производителите на ваксини вече полудяха от алчност. После ще измислят, че който се е ваксинирал веднъж, трябва да се ваксинира до края на живота си два пъти годишно.

15

Анонимен

преди 3 години

Те за възрастните не са задължителни, че за децата. Дали някой се връзва на тези кликбейт статии. Може би само антиваксарите, хахаха!

14

Анонимен

преди 3 години

Явно има голяма опасност за децата и ваксините са опасни.

13

РЕПТИЛ

преди 3 години

Защо сменихте тона за един единствен ден????Днес нямаше нито една статия против Русия, с дежурните платени *** плюещи върху всичко това.Между другото, в най-скоро време възнамерявам да напиша имейл на Държавния Департамент на САЩ, лично адресиран до Блинкин, където ще му обясня, че точно тези елементарни и злобни коментари на платени *** на "Америка за България" и Козяк пораждат в ответна реакция и увеличават броя на русофилите у нас.

12

Анонимен

преди 3 години

Спорта е изключително ефективно идеологическо оръжие и влияе на масите. Западните фашисти много добре го знаят и го използват сега срещу Русия с допинг скандалите. На Хитлер и на Германия дават да проведе две Олимпиади именно за да издигнат имиджа на Хитлер и Германия, да убедят света в правотата на каузата да се унищожи Русия.

11

Анонимен

преди 3 години

Забрана на партиите, политическите противници в концлагери, 1935г се расови закони (Нюрнбергкси закони) за непълноценните под-човеци (Untermenschen) евреи и славяни, eвреите да носят звезди и какво каза цивилизования Запад? Хитлер - човек на годината на Time, две олимпиади в Германия. Чудеса! Расисти и нацисти на власт в Германия, Германия е слаба, без икономика и без военна индустрия, и им дават първо една олимпиада, после и друга, когато могат да приключат с Германия за една-две седмици дори без война ами само като им наложат санкции.

10

Анонимен

преди 3 години

1934та година Полша сключва договор за съюзничество с Хитлер. Тогава Полша има по-силна армия, по-силна икономика (Германия има армия символично - само жандармерия), в този съюз Полша е номер едно, Германия е номер 2. А когато питали Хитлер за териториите които Полша трябва да върне отнети от Германия през ПСВ, Хитлер отговарял - това сега не е актуално, сега е по-важnа дружбата с нашите велики съседи! Когато Пилзудски умира 1935 година, Хитлер обявава в негова чест национален траур в Германия.

9

IBM Fake NEWS

преди 3 години

германците са некомпетентни хора. германия се управлява от комунизъм където управляват три фамилии магазинери. Това е!!! Големите американски фирми ги помпат като група от 100 порно актьори разкрачели една "актриса". Познайте кой е актрисата и кои са ебачите? Германското злото от времето на ВСВ е при Американците. Тоново злато. Германците искат да достигнат Англия, а за Америка могат само да мечтаят.

8

Германия

преди 3 години

Обикновен фашизъм.

7

Хомосексиалист

преди 3 години

Германските християни подкрепят гей-браковете и хомосексуализма, само простата русофилка БПЦ не подкрепя подкрепя хомосексуализма защото е на управление от Москва!

6

Nona

преди 3 години

Такаааа! За деца ваксините да не са задължителни значи?!? Демек за всички останали са ,така ли?!?Дойдохме ли си на думата, опа, това беше конспирация

5

Поне ни едно нема ..

преди 3 години

Дето да се е разболяло от ковид, нопък ваксини ще им се набодат за спорта

4

Анонимен

преди 3 години

В Германия полицията бие и арестува на улицата ако те хване без намордник.

3

Българин

преди 3 години

Германците са най-великия народ, не да прости като руснаците, германците прават мерцедеси и БМВта, а руснаците какво могат да прават? Щом германците казват значи е така, ние трябва да ги слушаме!

2

Анонимен

преди 3 години

Извънредно разрешение при специални обстоятелства е многомного много много различно от ОДОБРЕНИЕ

1

Анонимен

преди 3 години

Че то при кой са задължителни?!