130

КОЙ

преди 3 години

Деса е в задкулисието. Тя като водещ офицер на РР завърши първия етап. Сега крои гнусни планове за изборите.

129

Читател

преди 3 години

Тази очилата фалшива професорка,говори с долуподписаната си.От къде го извади този потенциал на герб,бе продажна лисице?На 11-юли,когато със запушените си уши чуеш,че партията на Сл.Трифонов ИТН,е първа политическа сила,ти бабуля,къде ще се завреш? Толкова сте послушни когато ви пълнят зад..ците с пари,че се чудите това вие ли сте,или постелката пред вратата на гл. касиер на Републиката.

128

Говедар

преди 3 години

Боже от днеска настъпи рай!В държавата няма проблеми защото бойко то няма .Къде изчезнаха протестърите ?

127

Монката

преди 3 години

Абе къде изчезнаха ония които системата ги убиваше ,славчо-тъ пото, тошко още по -тъ пото,бабикянчето и тн..

126

Пророк Илия

преди 3 години

В Радевото служебно правителства има един министър, който ще бъде запомнен под името "Берия"

125

Сат Н

преди 3 години

Милиардите бяха 3, ако има прецакан това е Украйна------И защо трябвало да подложи крак на Украйна?Аз например съм ЗА Украйна?

124

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД победата на 11.07 за ГЕРБ следва и победа на президентските с изритването на този случаен мишок реадеф-чо

123

Анонимен

преди 3 години

Абе Радев знаеш ли нещо по въпроса ,къде изчезнаха майките с уврежданията ( тия с луксозните коли ) ?

122

Анонимен

преди 3 години

Тея от служебното били имали визитки и респектираща автобиография...Бряяяях ! Ми те и Велчев,Василев и Великов имаха,но ни напуснаха с МРЗ=100л. А95.А и друго ми е чудно,като са такива експерти и имат авторитетна работа и успешен бизнес,защо я напускат за 2 месеца служба?Също доста цинично е да съставиш служебен кабинет с политическа ориентация,за която са гласували 14% .Еми цяла България е прозападно ориентирана,тоя ушат клакьор нареди само руски протежета.А присъствието на Стоилов и Минеков?

121

Анонимен

преди 3 години

Къде са протестите няма ли да затваряме орлите? Или майките вече не ги убива системата?Минеков министър на културата????????? Това ли искахте е постигнахте го и????????????

120

просто е

преди 3 години

на 11.7. 2021 гласувайте за ГЕРБ! Всичко ще мине добре!

119

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на Радев е че ще му гледаме гад,,,та физиономия още няколко месеца,нека се порадват че отдавна мечтае за това горкия!!!

118

Бай Иван

преди 3 години

Червената хунта е на власт.Президент и министър председател- генерали!Рашков от Тошовото следствие!Минеков- домата,носещият ковчег пред дома на Бойко- министър на културата??? Те и хитлеристите ( по онова време приятели на Сталин)ходеха да мародерстват,палят,трошат имуществото на противниците си.Очакваме маниполиране на изборите и ...комунистите с политическа власт.Икономическата си я присвоиха с криминалната приватизация! Тъмен облак се задава....!

117

Анонимен

преди 3 години

Няма нов профил.Всички са наясно Фигурантът с какъв профил е.

116

Анонимен

преди 3 години

Сега ако (случайно) излезнат хора да викат до шадравана на президентството с кола и колони и да плюят новите дали румбата ще каже "е това е българският народ хиляди са на площада" и ще викне ВЕСЕРЕМОС?????????

115

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрезидентът

114

Анонимен

преди 3 години

резидентът е супер готин.

113

Анонимен

преди 3 години

Театър си е всичко. Яко се краде и ще се краде.В политиката само бивши,настоящи и бъдещи агенти,които защитават собствени и чужди интереси,но не и наши.

112

Анонимен

преди 3 години

Престъпници са всички свързани с ГЕРБ,ВМРО,БСП ,ДПС.ИТН все още не съм сигурен дали не са проект на някоя от тези партии. Единствено Мая Манолова и ДБ се борят за България и правата ни.

111

Анонимен

преди 3 години

"Президентът супер ме кефи. Радев продължавай да бъркаш в здравенцето на Борисов.".......................Дано можете да четете на английски, френски или немски, за да ви проблесне как отчитат нашиьо президент на Запад. Ще ви стане много тъжно.