5

Анонимен

преди 3 години

Никакъв вирус не е ковид, това е биологично оръжие. Няма да свърши докато създателите му не решат това.

4

Fenasi Kerim

преди 3 години

Колежката на мед сестрата която почина също позитивна /заразила и съпруга си / и на двамата им няма нищо. Нито кашлица нито други симптоми. Мъж на 86 го изкара в Търговищката болница. Болницата в Шумен беше пълна. Сега е жив и здрав. Друг мой познат на 76 почина. Друг на 52 точно на 14 ден от карантината се влоши.

3

Fenasi Kerim

преди 3 години

Това нещо е много по заразно от Грип и в огромната част от случаите преминава леко и неусетно. "Къде бил останал грипа" - всички с грип ги пишели Ковид. Грипа не е толкова заразен. Маската предпазва много повече от Грип отколкото от коронавируса. Но не предпазва здравите а предпазва болните да не пръскат заразата обилно. Познавам една медицинска сестра на 46 си отиде. Смееше се по телефона в болницата. На другия ден не отговаряше. Почина.

2

Догтор Снагълс

преди 3 години

Мошеници!Измислена пандемия!Фалшив вироз!

1

Анонимен

преди 3 години

това е единственото място на планетата, където се случи такава невероятна смъртност. И в Ню Йорк старческите домове, където вече е доказано, че нарочно заразиха старците. Да кажат докторите какво се случи в действителност, невероятно грешен протокол за лечение ли, или и там някакво "случайно" масово заразяване по старческите домове, или какво? Няма второ място с такава свръхсмъртност, каквато ни представиха от Италия. Какво стана?