9

Анонимен

преди 3 години

До 11. На пръв поглед си птав но не всички могат да приемат държавата си Русия за правова и демократична. Така тези хора ще ги пратиш на заточение, което не е редно и не е човешко. Решението е такув руснак да се откаже от грабфанството си и да вземе българско. Със суответния статут каъо българин.

8

Веселинъ до 12

преди 3 години

Точно Европа е. Не е вина на нациите ни,че сме жертва на американската ев р ейщина от една страна и руската ев р ейщина от другата. Русия и САЩ искат да ни управляват и точно затова трябва да сме повече от обединени. Не е наша вина, че днешният Хитлер се казва Путин. Нека не сме слепи. Подибна бе ситуацията и през Втората Световна Война.

7

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

От който и ъгъл да се погледна на реалността ние сме част от Европа. Русия гони наши дипломати. Ок. Аз предлагам ЕС да вземе решение и изгоним десетките милиони руснаци,които живеят на наша земя. Какво правят у нас? Грабят от социалните системи и живеят на наш гръб ,харчейки нашите ресурси. Просто руснаците да си се върнат в тяхната перфектна Русия,да си се затворят в черупките и да продължат да създават нови нации измислени от *** им. Веднъж не признаха,че говорят българскиГнус ме е от Рус

6

Анонимен

преди 3 години

Влахия получава автономия през 1812 г. след война на Русия с Турция и независимост през 1878 г. отново след война на Русия с Турция. Никога не съм срещал румънец който да е готов да подпали склад с муниции в Румъния само за едното спасибо.

5

Досетливост

преди 3 години

Абе тея балалайки не се ли сещат , че като гонят дипломатите им от всички демократични държави , значи нещо е сбъркано в главата на техното Кремълско Жуже.

4

хахаха

преди 3 години

пръднали са му на мамалигата

3

Последното изречение

преди 3 години

Е много интересно! Не трябва да се тълкува като солидарност... Как да го разбирам... Май май четка на Рашко..

2

Анонимен

преди 3 години

То както е тръгнало ще изгони всички от ЕС. И като основни връзки ще са в Китай.

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва целият свят да си прибере дипломатите и да прекъсне всякакви връзки с това зло.И колкото повече държави го направят толскова по бързо ще се отървем от тоя боклучарник.