253

Анонимен

преди 3 години

'' Предстоят ни два много тежки месеца срещу парите на олигархията ''.......................Ако всичко сте правили по закон - няма от какво да се притеснявате. Ако ли пък някакви селски тарикати, които са ти събирали гласове и впоследствие са употребявали името ти за сплашване, и злоупотреби, и ти си знаел - цената трябва да се плати.и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни Йоан 8:32

252

Бибиян ГРОБиян

преди 3 години

Скоро пак ще се върна . И тогава ще видите кон боб яде ли . Поданици прости.

251

Анонимен

преди 3 години

Ти ръководиш тая олигархия бе. Последните 10г си на власт ,значи блягодарение на теб я има.Тя работи за теб .Какво се оплакваш сега от това което ти сам създаде !

250

Добрият самарянин

преди 3 години

Боцо е великодушен за парите на олигархията. Сърце не му дава да ги остави безстопанствени , безпризорни. Неприбрани неусвоени.Те паричките са за това ,да се харчат от хора сърцати и умели в това си начинание.

249

Ангел

преди 3 години

Тиквоооо ти създаде нова олигархия ! Много по мощна и силна от тази която беше при тройната коалиция , Царя и Костов . Олигархия която не само краде от Европа и държавата а иска да смаже останалия бизнес ! Почивай в Мир Тикво !!!

248

Анонимен

преди 3 години

Бибитко ще измете Славуца, Мая и останалите герои за три дни на следващите избори. Просто е като танк и мачка всичко пред себе си.

247

Анонимен

преди 3 години

Ти си олицетворение на олигархията бе!

246

Реалист

преди 3 години

До Анонимен Тоя е осъден за лъжи . Че и за резил ,от *** и то два пъти .

245

Анонимен

преди 3 години

До 6 Да бе ? Още малко и ще си повярваш .То затова на Запад ,всеки ден протести ,митинги ,хората негодуват . И бой ,ама бой от демократичната полиция , мачкане с коне ,газ , кучета ,гумени патрони ,водни струи, блъскане с коли на протестираците . И пак ,бой ,бой ....

244

Анонимен

преди 3 години

Не месеци, тежки години ти предстоят.

243

Олигарси

преди 3 години

До Анонимен ...Борисов-Пеевски -Доган !...

242

Наблюдател

преди 3 години

ФЕНОВЕТЕ НА ПУТИН С НЕГОВАТА 290 ЛЕВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- МРАЗЯТ БОЙКО БОРИСОВ С НЕГОВАТА 650 ЛЕВА МИНИМАЛНА АПЛАТА.ЖАЛКИ ЧЕРВЕНИ ГЪБИ....

241

до 277

преди 3 години

Троловете замърсяват пространството с парите на мутренската олигархия.Това е видно,не са общество,не се заблуждаваме.ГЕРБ режисирано са подложени на агресия,и то когато изведоха страната до икономически ръст,доходи,БВП,инфраструктура,банков съюз и предвидимост,които преди не са се случвали,а хората ограбени от тези които сега драпат безскрупулно за власт.Жалкото е,че Радев участва.Целта не е,че ГЕРБ са лошите,а с мнозинство в НС и промени през просото да подчинят прокуратурата в удобна и безличн

240

Анонимен

преди 3 години

На днешната конференция на герб обстановката беше като на погребение.

239

Анонимен

преди 3 години

Ще опиташ лекарството си, докторе. Нека всеки знае, че това е неизбежно. ГЕРБ скоро ще разберат, че има Бог, умс и възмездие.

238

Истукан

преди 3 години

Олигархията не беше ли на ГЕРБ? Загубиха май техните хора и се страхуват.

237

Анонимен

преди 3 години

Е като десет години парите на олигархията бяха с вас ви беше лесно нали?

236

ГЕРБ=ГРОБ

преди 3 години

Скорошен дом на 2м. под земята ти пожелавам от сърце. Но преди това адска агония и болка. Амин!

235

ГЕРБ=ГРОБ

преди 3 години

Да забравиш, как се диша скоро, дано. А после и цялото ти потомство.... твоя ген не заслужава да мърси планетата. Амин!

234

Анонимен

преди 3 години

Трябва да с обединим всички около ГЕРБ, те се превръщат в единствената ни надежда страната да излезе от този диктаторски комунистически тежим, който в момента ни налага Радев.Бойко Борисов да поеме ролята си на водач на съпротивата срещу неокомунистическите престъпници тласкащи страната към икономическа катастрофа и хранителен дефицит както при Виденов 1996 г.