130

ББ

преди 3 години

До НекаНЕ ТЕ СЛУША ГЛАВАТА МАЙ

129

ля ля

преди 3 години

а ти Бареков защо си там!!!

128

Анонимен

преди 3 години

Би било добре, ако гербавите престъпници имахте поне малко срам!

127

пияница мистик

преди 3 години

До Пасивист на ГЕРБЧака Славуцата да се накипри и да идат двамата заедно в Парламента....под ръка :)))

126

Анонимен

преди 3 години

До 141,Нямало държава, която сама да си прави черен пр? Стига с тая мантра. То не се повтаря за евросубсидиите(записа на земеделската министърка да се мълчи за субсидиите), за джуджетата, чекмеджетата и какво ли не.Малко е като в Италия да го кажат по темата борба с мафията. "Да си мълчим за клановете, че си правим черен пр като мафиотска държава.". Опа, и там нещо всъщност бая донове бяха окошарени и не се мълчи, че има мафия.

125

Анонимен

преди 3 години

На ЗАПАД се нарича БИЗНЕС СЪТРУДНИЧЕСРВО,тук нещата стават с рекети,подкупи и сила.Вземете казуса с Градус и зърнопроизводителите.В България всеки частник е тарикат,всеки е алчен до безбожие.Зърнопроизводителите били принуждавани да продават под пазарната цена.Бряяяях! Нека предоставят счетоводство и да покажат на загуба ли са или са алчни за пропуснати ползи.Те извиват ръцете на животновъди,а после защо месото 15лв.Не могат да разделят печалбите и се започва със сила.Така е по нашите ширини!

124

Пасивист на ГЕРБ

преди 3 години

боко тиквата е подчинен на парламента

123

Анонимен

преди 3 години

До 125 Анонимен "мая манолова предложи пеевски, а пеевските медии са герберски, пропагандират за герб"Следователно ако а=в, и в=с, то а=с. Та питам каква е Майчето, от ДПС или от ГЕРБ? И каква истина защитава?

122

Тато из Правец

преди 3 години

А оня с каскета кога ще се яви?

121

Пасивист на ГЕРБ

преди 3 години

боко тиквата що не идва в парламента

120

Влади

преди 3 години

Вечния лаф на умно-кресливите :" Ние Ще внесем в прокуратурата...", уж планина от доказателства за престъпление и накрая , никога - НИЩО! Само едно досадно дрънкане...

119

112

преди 3 години

Едва ли има държава, която сама да си прави черен пиар, да забърка л***йната и да си показва магариите по света. Няма разумен човек, партия, сдружение, което да работи за решаване на корупционните ни проблеми по законов път, в българските институции. Дребни, прости душици с претенции си мислят, че ще изпъкнат и ще ги погали ЕС по главата вадейки кирливите ни ризи на показ. Това е лакейско поведение на мекотели, не далновидна политика. Гнус и смрад струи от подобни действия.

118

Активист на БСП

преди 3 години

Затвор за Мутрата и бандата на ГЕРБ!

117

Анонимен

преди 3 години

И на мен ако ми дадат милиончета от Божковите, знаете ли какви разкрития ще направя! Пък и доказателства не се искат, само пушилка.

116

ми чи то

преди 3 години

Автомагистрали защо изобщо съществува като не прави НИЩО. Нали има агенция пътища?

115

Споко

преди 3 години

Всичко е парлама Дебелина България да си вдига процентите.

114

Нека

преди 3 години

Свидетелите да обяснят защо досега са ги крили тия неща, въпреки че са били длъжни да ги представят на Прокуратурата ! Защото са чакали някой да им плати достатъчно ?? Или може би защото някой им е платил, за да ги изкарат на бял свят в точно определен момент ? И в двата случая са действали противозаконно, дори ако не са получили пари за това, тъй като са прикривали (евентуални) престъпни деяния !

113

Анонимен

преди 3 години

2011 имаше палежи на автомобили и в Разградско и тогава не вярвах, че това са герберастите. Писаха го по медиите като едва ли не сензация, а се оказа сплашване.Mpъcнa герберастка измeт!Един ден всичко излиза на яве!

112

Чудя се

преди 3 години

И вечер се питам разни въпросчета и немам отговор?Какво би правил боко с пачките и кюлчетата в чекмеджето,ако внезапно трябва да тръгне за Брюксел?Аз ку съм на него в никакъв случай няма да ги оставя на тая крадлива стража?Тогаз с него ли ги носи? що за мазохизъм би било това?!Уж бил най великия мафиот на земята,а пък три оскубани кокошки го ос ират и са мъчат да му дават тон в животя?!Аз ако съм тоя мафиот,ше им резна гушките и ще рахатясам и аз и цяла БГ?!Странен мафиот ша дойди боко?!

111

и те така

преди 3 години

мая общата с Топлофикация не можа да се оправи , седнала държавата да оправя . тая е пълна с празни приказки , някой и е запалил фитила и тя си мисли че е бомба , а е обикновен кьорфишек .