439

А

преди 3 години

После ще има ''Развод ми дай"' !

438

Слави Номер 1

преди 3 години

472, ако тва си въобразява, значи е напълно прав! :) По - добре естествено намръщен, отколкото изкуствено усмихнат ;)

437

Слави Номер 1

преди 3 години

470, Абе и аз му се кефя на охраната ама вашето си е направо злобна завист. :)Хубаво е, че се информираш все пак, ама като четеш жълти вестници и сайтове, не ги интерпретирай толкова грешно нещата. Не всичко там е вярно. Твоите виждания за нещата са далеч по - мрачни от неговата физиономия! Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка.

436

ноне

преди 3 години

До ЩирлицТой няма такива... защото винаги изглежда така .. Според мен си въобразява, че е много мъжествен с тази физиономия.. Но е далеч от истината.

435

none

преди 3 години

Слави изглежда сякаш зъб го боли .. Не мога да разбера защо винаги гледа сякаш иска да набие някого..

434

до 466

преди 3 години

Всеки знае, че охраната е защото го е шубе да не му подхвърли някой наркотици. Ама що баш на него да ги подхвърли? Известен бил. Да известно ни е как опростачи 3 поколения деца. Известно е и как боса на ВИС 2 Васил Илиев отиваше на среща с Трифонов, но по пътя преди да стигне до ресторант "Мираж" го застреляха.А малко преди тази среща или 20 минути по-рано е вечерял с Александър Маринов - агент Майстора(съветник на Радев сега). От 2 дена не си спрял да пускаш сценарии

433

до 468

преди 3 години

Ще вземе защото има болничен.Като представи болничен за болест, която не съществува според Трифонов ще вземе пари.Но тези пари са джобните на Слави.Нали знаете, че от дълги години се движи с 3 бронирани джипа и има охрана въоръжена до зъби? Тези пари до 10 000 лв за Слави са трохи.Блузата с черепа, с която се появи преди седмица онлайн струва над 1500лв. Не ме интересува кой го спонсорира. Аферата Емири е държавна тайна и е засекретена. Исках само да напиша, че не са дерт тези пари от болнични.

432

Слави Номер 1

преди 3 години

464, Нали най - важното качество е човек да бъде себе си. Винаги открит, директен, естествен.. Точно какъвто е той. Защото забелязвате само физиономиите на хората, а не вътрешните им ценности. Заради човек като Слави аз съм горда, че съм българка.

431

Слави Номер 1

преди 3 години

464, ходи с охрана щото може да си го позволи. Не защото се страхува от някой, просто има много завистници и психопати, а той нека не забравяме все пак е една от най - известните личности у нас. Тва са мерки за сигурност, както ти например заключваш дома си. И аз да съм известна, и аз щях да ходя с охрана. Колкото до другото.. все се чудя как така забелязвате само повърхностните неща - намръщена физиономия инал. Е, по - добре ли ще е да е с лицемерна усмивка като останалите.

430

Щирлиц

преди 3 години

Поне му сложете по-нормална снимка,не го харесвам ,но все пак нека виждаме лице с нормално изражение.

429

анонимен

преди 3 години

До Слави Номер 1 До 451С това трябваше да започнеш,че го обичаш.А както известно любовта е сляпа,затова ти не виждаш нито гнусната му,намръщено-нацупена физиономия,нито,че гънката в мозъка му е само една и тя е права.Цял живот чете написаното от сценаристите и собствени мисли няма,което много добре пролича в интервьюто с П.Волгин.Освен това се оказа и б ъ з л ь о,което се знаеше.Иначе защо ще ходи с такава охрана?Какво застрашава живота му?Нищо и никакъв "шоумен"-нито умен,нито смешен.

428

Президент Радев

преди 3 години

Долу Мафията ! Мутри Вън! Свобода за Народа !

427

Браво на ДБ

преди 3 години

Ще правят съдебна реформа с чалгарите на Слави. "Не ми говорете за закон и конституция, В тая държава всичко е проституция"Честито на Христо Иванов

426

Анализатор

преди 3 години

Гарелов е точния пример,че един човек може да стане за резил и на дърти години.Да се възхищаваш на Слави чалгарчето дето беше соуташак на мутрите???Думи нямам.

425

?

преди 3 години

И двете формации са *** популистически и безпринципни групи: чалгарят е джудже с напомпано его и никаква управленческа визия освен някакви изборно-поцедурни буламачи, мухльовците от ДБ са проажна ***, вече управлявали с Мутрата.

424

Супата

преди 3 години

До Куку От това прекрасно приятелство с ДБ булката ще е електоратът на ИТН. ДБ са умно-красивите,образованите но пусто нямат количество. Електопатът на ИТН са основно хора с основно и средно образование но количествено са повече. Обачеее....не за тях бие камбаната на Хемингуей. Електоратът на Славчо в крайна сметка ще духа супата.

423

Фалуса

преди 3 години

Слави, пичове е артист, това забравяте. Той винаги е бил шоумен!!! Ще направи такъв пирует, че накрая ще ви ошашави всички. 7/8 ще стане националната телевизия и той ще плямпори от там простотии, докато е хвърлил горещият картоф на някоя лимонка от ДСБ да прави правителство. Бате Боко ще чака на гюме и ще атакува президенството. В България пичове няма партии - всичко е пунта мара. Ние сме едно акционерно дружество, в което акциите вече са раздадени. Това не се променя с избори!!!

422

До 451

преди 3 години

Еми вземи се омъжи за него *** ,щото никоя го неиска

421

Куку

преди 3 години

Коя ще е булката в този брак?

420

дедо от село

преди 3 години

След 11 юли ще има още сватби и прегръдки ,и сгледи ,и те ще са винаги срещу БСП!