179

Мда

преди 3 години

Все повече хора си го задават въпроса кой е истинския главатар на ИТН? И скоро ще лъсне! Едни сараи се спрягат .... скоро ще се види!!!

178

Анонимен

преди 3 години

Тази взе да ми харесва с този хубав въпрос. Що ли не я уважа?

177

Анонимен

преди 3 години

Като ще говорим за преизчисляване на пенсиите, това трябва да става пропорционално на последната им заплата. Но лекичко докарват всички пенсионери до нивото на тези, които И ЕДИН ЛЕВ не са внесли в хазната!А вие каква пенсия ще вземете?Вярвайте ми, става много бързо!

176

123

преди 3 години

Преизчисляването на пенсиите не е популизъм. Обаче това което направихте госпожо Нинова си е чист популизъм. Нямаше как този проектозакон да се гласува и да се реализира в рамките на това НС по ред обективни причини и Вие много добри го знаехте. Просто нямаше необходимото нормативно изисквано време за второ гласуване и актуализиране на бюджета. Дори не коментирам, че не беше обсъдено може ли да се осигури този финансов ресурс. В момента над 40% от разходите за пенсиите се дотират от бюджета.

175

Анонимен

преди 3 години

Станислав Трифонов - депутат не стъпил в Парламента.Делян Пеевски - депутат не стъпил в Парламента.Ахмет Доган - депутат не стъпил в Парламента.Сега намерете разликата!:)Герои на нашето време! Въпроси: Ако суверенът те е избрал и не си го уважил имаш ли право да искаш втори път да си депутат?Защо да не мога да те отзова, ако не ходиш на работа?! Нали съм ти работодател???!!! Защо ще получаваш 8 лв. на глас ? Какво става със заплатата ти?...хайде, добавяйте въпроси...

174

Анонимен

преди 3 години

Внедреният агент на Ванката Драгалевския- другарката Нинова ,работи активно за ортака му ББ , но всъщност така се отблагодарява да Техноимпекс !

173

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоА бе бъзикат те! Кефи как разпалено се дуеш!

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - ИТН си направиха заплатите 10 000 лв.Прецакан ли си отново! Хапи се сега от завист и яд! Някой ден може да научиш що е политика и как трябва да гласуваш!

171

психотерапевт

преди 3 години

Като чета тука документирани герберски опорни точки , установявам много силно разви(н)т(ен)о въображение , на което дори пациентите на Карлуково биха завидели !

170

Тошко африкански

преди 3 години

Предлагаме да се върнат Крумовите закони. Кажеш глупост, *** крайниците и готово.

169

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха кадърни от няма такъв народ, щяха си оправят правителството, както и лъжеха в началото избирателите си.

168

Анонимен

преди 3 години

Такива сме си .При комунизма системата " мой човек " беше по всички части на терена ,а след 10 ноември прерасна в големи размери и така ще бъде .

167

ot men

преди 3 години

Нали щеше да подкрепяш ИТН , сега какво се тръшкаш, а да видиш какво ще ти се случи на изборите ЮЛИ, мале ...на 5 позиция , бабите няма да гласуват, простаците на Слаж все повече, турците си уредиха гласовете а ти... ла ла ла...

166

Анонимен

преди 3 години

Кукумявката може да издава звук като лаене, не знаехте ли? Нямате ли National Geographic?

165

анонимен

преди 3 години

Абе,***-хуморист си Слави?Я посочи кои са тези силните и кадърните,с които ти се обградил?Да не би да имаш предвид Тошко или г-жа Зайкова(с цялото ми уважение към възрастта й)?Идва на ум руски израз "без слз не взглянешь".Ако не разбираш,нека твоята шахматистка-полиглотка ти го преведе.

164

Бойко им разказа игр

преди 3 години

След 2009 на комунистите им затвориха кранчето затова започнаха да скимтят.Бойко подкара едрите бандити и затова сега Дубайски и Белградски бандити оревават медийното пространство.пРезидента завидя на Бойко че е любимец на народа, ама се крие в президетските палати вече четвърта година и го е страх да не изпоти скъпарския си костюм.Сега ще трябва да се бачка и Слави и той даде назад.

163

Анонимен

преди 3 години

ИТН си направиха заплатите 10 000 лв.

162

vinovna

преди 3 години

Ако не беше цялата агресия преди изборите на тая леля, насочена към ГЕРБ, днес нямаше да бере тия ядове , пообърка се малко ... ама фатално за БСП. Извинете на това е ФАКТ.

161

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да не я харесвам ,въпросите са точни и правилни.

160

Корни

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара