76

Анонимен

преди 3 години

Америкосите пропуснаха последния си шанс, като не преизбраха Тръмп. Сега Китай ще ги шиба през панталоните, защото с африканци и индианци държава не става.

75

Анонимен

преди 3 години

Американците смятат за *** картофената глава Байдън.Вчера обявиха рекордно ниска заетост за април и картофът мънка 10 минути пред телепромптера,че короната е виновна.

74

Анонимен

преди 3 години

Фъфлещият клоун Джо Байдън днес не се ли е търкалял по някои стълби,да се посмеем малко?

73

sd

преди 3 години

грешка е че не са вкарали в затвора този

72

Иван ГешевицатА

преди 3 години

Борим се със "битовата престъпност".Вчера заловихме човек който "диша лепило" понеже беше откраднал боя за печка "Щъркел" (бронз).

71

Анонимен

преди 3 години

Лудия бай Дончо белината по прякор ***.

70

ББ

преди 3 години

и да милиардите Свободни Същества,обитаващи Света ни...сме отвратени от алчността и несправедливостта на политическата...на диктатори убиващи в 21 век...с цел запазване на власт...ще ги забравим и отречем,децата им ще се отричат и срамуват от тях...аз щастливият,без пукната пара,без здравно,без работа,отричан от чиновниците ви на които плащам заплати,уча децата си да не простят на вашите,да не им вярват...богове сте докато има кои да ви се кланя...парите ви и офшорните не са цеинност.

69

ББ

преди 3 години

До До 93хаха продължете да пиете белина/според тръмп е ваксина/ бедни духом имащи само руски зависимости...комунизма е руска болест...републиканската на САЩ са заразени...зависими от парите на путин!,предаващи САЩ

68

ББ

преди 3 години

До @как да ви разбирам...ако съм черен в САЩ,"президента"тръмп...ще разпореди да ме удушите ли?само защото сте бял,дебел и имате "власт"...***.ната ви...ще ви насърчи да убивате невинни служители в Конгреса ни...Светая Светих...има ли нещо свято за вас...освен...парите...които не струват нищо...беден духом???

67

До 93

преди 3 години

Златке, доста си се пообъркала. 90 знае много добре какво е направил Тръмп за САЩ и американците. Той беше един от най-успешните президенти, който доведе американците до разцвет. Благодарение на него ваксините срещу ковид бяха създадени за рекордно кратко време и епидемията в САЩ е вече доста добре овладяна за разлика от цяла Европа. За съжаление склерозираният педофил в Белия Дом и управляващата комунистическа партия ще не разбият само за няколко месеца.

66

ББ

преди 3 години

за бога...насърчи Атентат срещу символа на Свободата на Народа на САЩ,това направи...путин му плати през дойчебанк според журналистическите,мафията нееднократно му спасява бизнесе,не плаща данъци...е това е направил...Съд...Строг и безкомпромисен...или ще родите новият хитлер...либерализма не е липса на ценности...либерализма е...битка за ценности...основната ценност е Свободата и Справедивостта,Солидарността!Бог ни дава живота като Свободни...не дължа нищо на тръмповци убили невинни....

65

@

преди 3 години

Нещата са ясни. Социалните медии заеха леви позиции и фраснаха здраво републиканците. На следващите избори, които републиканците спечелят, колелото ще се завърти и ако Дони спечели, край със Фесбук и Туйтър изобщо. Просто ще ги заличат.

64

Златка

преди 3 години

До До 90Много си ***, личи си че не живееш в Америка и затова незнаеш какво е направил за Америка!

63

До 90

преди 3 години

Какво е направил за американците? Интересно ми е да чуя мнението на човек, който не е живял в САЩ и не познава американци. И да, американците го смятат за ***

62

ББ

преди 3 години

хаха...каква безпомощност и наглост...републиканците...вашият "президент"създаден,подкрепян и финансиран от мафията насърчи убийството на невинни американски граждани в Конгреса на САЩ,обслужваха го националисти,расисти,мафиоти и руски агенти...милиардите по-света ни това видяхме,Бог ни е заложил стремежа към Свобода и Справедливост...и нямате силата да промените това...Съд за тръмп и мафиотите му убили невинни американски...насърчил атентата срещу Конгреса на САЩ...срещу Свободата на САЩ!!!

61

до Христо

преди 3 години

Ако слушат медии ,на които им се плаща за да чернят Тръмп,които изопачават всичко което той каже/ направи/-да, има хора ,които си съставят мнението по този начин. Да бяха прочели поне една негова книга,да си отворят очите и да видят какво направи за САЩ.За съжаление,мисленето е трудна работа ,а и пропагадната машина не се спира ,дори и сега ,когато вече не е президент.Факта ,че си изкара успешно мандата и за малко не спечели изборите ,нищо ли не ви говори.Дали ако наистна беше такъв дъмп, щеше д

60

ББ

преди 3 години

републиканската партия в САЩ удари дъното с предателството на Народа на САЩ...милиарди по света видяхме как тръмп използва хората,насърчи расисти,националисти,мафиоти,подкрепяни от руски да извършат Атентат срещу Конгреса на САЩ...невиждано престъпление,убиха невинни граждани...Съд...Строг и Справедлив Съд!Защитете Свободата ни г-н Президент на САЩ!Света ни го очаква от Вас!!!

59

Христо

преди 3 години

Фейсбук е на Марк Зукърбърг и ще си блокира който иска. Попитайте американците или влезте в техни форуми, ще видите, че смятат Тръмп за грешка на природата.

58

ББ

преди 3 години

майна.а ви...няма черни,няма бели,няма бедни и богати,няма офшорковци ограбили народите си със тв-та...няма ляво няма дясно...само Бог над нас...Бог ни дава животите като свободни хора...е не сме свободни...политици алчни и несправедливо се опитват а ни отнемат животите и Свободата...елате ни!!!Справедлив Свят или да си го извоюваме...не им дължим нищо!!!престъпници ви гледат презрително...претендират за власт над животите ви...не сте човеци за тях...гаврят се с почтенноста ви...убиват децата ви

57

Подсказка 2:

преди 3 години

Информираме служебният министър на финансите, който и да е той .... Вижте и проследете финансовите потоци на партийните субсидии и вижте къде ще отидат. Най-вероятно Васил Божков не е жив вече, но този който му държи каишката на добермана иска да свие субсидията ....Същото е и с лицето Трифонов .... Тези избори бяха грешка, следващите ще са още по-голяма, обаче обира на страната е на финалната права и ще вземат всеки долар откъдето успеят ....