90

Анонимен

преди 3 години

какво е обосновано предположение.Това е да си участник в групов секс с една дама и пет коча и всичките да я напълните с матрял и да очакваш че ще е бременна и ти ще си бащата.

89

Темите

преди 3 години

Които вълнуват НАТО са приоритет само на ГЕРБ всички други парламентарно представени партийки включително и пРезидента твърдят че е ПР предизборна кампания.

88

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

ДР БОРИСОВ-ПО-ГОЛЯМ НАВАЛЕН И ШПИОНИН ОТ ТЕБ НЯМА--ВЪРВИ СИ С ДОБРО ДРУГАРЮ

87

Анонимен

преди 3 години

ако имаха доказателства, какво пречеше да ги покажат и така пред целия български народ да изобличат гадните руснаци. А те кво, наредили се в прокоратурата кат ламбени шишета и гледайки умно слушат как една руса кака убавица чете една прокламация срещу Русия

86

Анонимен

преди 3 години

Г-н БОРИСОВ БЪРКАТЕ ПРЕЗИДЕНТА С ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТАТОР. ТОВА Е РАЗБИРАЕМО ЗА ОГРАНИЧЕНИТЕ ВИ ПОЗНАНИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПЪЛНОМОЩИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА, КОЕТО НИ НАЙ МАЛКО НЕ ВИ ОПРАВДАВА И ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ПОДХОД. БРАВО!!

85

до обикновен

преди 3 години

ти в пристъп на шизофрения може да разбираш че си марсианец, а реално си един ОБИКНОВЕН поплювко

84

Анонимен

преди 3 години

бе те го питат в Брюксел какво е станало той ми говори за президента, като вица с краставицата на Мирча Кришан.

83

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефи как Боко се пука по шевовете от яд тия дни :)))))))))))))

82

1

преди 3 години

До Анонимен-88 при Мата хари в Барселона.

81

българин

преди 3 години

Марш в затвора , тикво !

80

МАДУРО Венецуела

преди 3 години

Радев ЕДИНСТВЕН от цял свят ме ЗАЩИТИ преди време при опита за преврат:)) Аз обича Румба Решетников-! Сега осигурили МАШИНКИ ЗА ГЛАСУВАНЕ- никой в света не гласува с тех ( даже и ние самите) но ние уважава братя българи..Така са програмиране,че бос Баце...на последно място! Така заръчал Румба!! А в замяна като бартер ние получи 100 самолета с ..тоалетна хартия и сапуни:)))

79

1

преди 3 години

др.борисов,да няма коментар на Радев,а ти като имаш,какво направи за България,доведе страната до просешка тояга,народа коментара на Радев,за русия, него интересува,народа се интересува,поне малко човешки да живее,в страната си,и да има,какво да сложи на масата ,за ядене,навални първо да върне паричките 500000 $,пък после плачете за него.

78

Ямболски цървул

преди 3 години

Шпионски скандали .Хахахахахахахха ,та ние сме отворена книга за пред целият свят от преди 32 години бе ***!

77

Анонимен

преди 3 години

Изчезни бе 2lup!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Единствения който защитава чужди интереси е минжитурката слуга Борисов. Слугата е като злобно дребно куче. Лае и се злоби без команда с надеждата господарят му да го потупа по главата. А когато му стропат с крак се свива и скимти. Радев е много прав да не намесва България в игрите на големите. Историята ни показва, че винаги сме губили от роболепничене пред силния на деня.

75

обикновен

преди 3 години

От минусите към коментар 67 разбирам, че РадеФ е замесен и затова мълчи, за да не издаде някаква класифицирана руска информация за целите и действията на Навални и Шпионите! А може и да не е чувал наистина за тях!

74

Анонимен

преди 3 години

Не президент, а измееет. Защитава чужди интереси предателя нещастен

73

Анонимен

преди 3 години

Руменееее, дека скри кобилата Деса ве, майна? :)))))))))

72

Анонимен

преди 3 години

Мата Хари носи чанта със злато и пари за подарък и самата тя е бонус за вечерта. А снимките от спалнята са за застраховка, че мирно нанкащият ще изпълни неговата част от сделката.Най-стряскащото е, ако действително в XXI век в Европейския съюз човек е изтезаван в килията си, сниман след това на телефон и прожектиран на други лица, за да бъдат по-сговорчиви в подкупите.

71

Анонимен

преди 3 години

Буци а твоя коментар за евраците и кюлчетата злато , оставка тикво