58

Анонимен

преди 3 години

Бре бре бре, защо сте толкова пр'ости вие герберугите бе ! Никой не е гласувал против кандидата на ГЕРБ, сами измекярите на Тиквата си го оттеглиха по нареждане на джипката !

57

Анонимен

преди 3 години

До 74. Няма такъв закон. Цитирай го да видим.

56

Анонимен

преди 3 години

68, преди да редиш глупостите си тук запознай се със закона и тогава чаткай клавишите на клавиатурата ! ГЕРБ по закон трябва да дадат кандидат за предс. на ЦИК като първа политическа сила, а не да го представят с цел да го оттеглят и да създадат умишлено хаос и безредици !

55

отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните и президентските избори!А измислените протестърски партии ще се оттекат в отходната канализация на политическия живот!

54

Анонимен

преди 3 години

РАЗУМНА ИДЕЯ НА ГЕРБ ДА ОТТЕГЛИ СВОЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗА ДА ЛЪСНЕ ИСТИНАТА: БСП-РАДЕВ-ИТН СА РУСКИ ПРОЕКТ

53

Анонимен

преди 3 години

Баси лицемерите, в сряда всички други партии заявиха, че няма да подкрепят кандидатура на ГЕРБ за председател на ЦИК, а днес казват ама трябва да е от ГЕРБ. Само че този номер няма да мине и капанът беше разгадан навреме. Защото тази ЦИК я чакат огромни проблеми с новите правила в ИК и щяха пак да хвърлят вината върху ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 3 години

Komsomolci,komunisti,DS i mutri -tova si izbra t.n. suveren .....

51

обикновен

преди 3 години

Злобни протестъри, злобен народ, злобни представители!Онзиден "не щем ГЕРБ начело на ЦИК, сега, що ГЕРБ не искат да са начело?!" Е нема угодия на туршиените мозъци!

50

Анонимен

преди 3 години

Тук забелязвам 8 пуб.ера слаби в главата които отричат казаното от курджалийската поцинкована к..., че Пекин е в Виетнам, за пакетчето чай, вероятно ще отрекат, че тази к... подарява износени неща и на бедните хорица от старческите домове....какви такива същества се развъждат все още в България ?

49

Анонимен

преди 3 години

Селския тарикат от Банкя комай е в неизвестност.Да не би да е отпрашил към Барселона.

48

Провалът на клоуните

преди 3 години

Когато от години критикуваш, че знаеш как трябва да се случват нещата, сега му е времето да го покажеш. Иначе олекваш. Ти и твърденията ти. Объркаха кодекса, гласуваха за щуротии като пощенско гласуване, 100% машини и тем подобни, но като дойде време за председател...ами нямаме кандидат, да предложат от ГЕРБ. Това е безотговорно и показва колко са неподготвени. Както бяха и когато получиха мандата. Сега нека тази женичка отговаря за надробеното от клоуна. Който един месец се крие зад жени.

47

комунистка

преди 3 години

Вероятно поредната комунистка...

46

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ ПОЛУЧАВА НАД 6 МИЛИОНА НА ГОДИНА СУБСИДИЯ!!!ИМА И ЗА *** ИМА И ЗА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ-------------СЛЕД 2 МЕСЕЦА ПЪРВАТА РАБОТА НА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ Е ДА НАМАЛИ СУБСИДИЯТА НА 1 ЛЕВ!ГЕРБ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ОТКАЗАХА ДА Я НАМАЛЯТ НА 1 ЛЕВ! ЗА ТОВА ДЕПУТАТИТЕ ИМ ТРЯБВА ДА НАМАЛЕЯТ ЗНАЧИТЕЛНО!

45

Мдаа

преди 3 години

По разроних се да видя какво е сторито на тая другарка.Ми членувала в ДКМС(няма как да пропусне комсомола според годината на раждане),после няква партия с гръмко име нова алтернатива,НДСВ,ИТН сега.И все държавни службички в шеметната и кариера...

44

До 53

преди 3 години

Ива Митева е с класи над кърджалийската. Оная не знае, че Пекин е столица на Китай, какво да говорим повече?Ами изказването й за жената и пакетчето чай, ами за "хОди пеша, бе"? Много тъжна картинка е, когато посредствен човек се опитва да изглежда умен.

43

АнонимеН

преди 3 години

СЛАВИ РАЗМАЗА ГЕРБ!!!ИЗЦЯЛО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ КОЕТО ЩЕ СПРЕ ИЗМАМИТЕ С ПРОТОКОЛИТЕ! ПРИ 300 ГЛАСУВАЛИ СЛАГАЛИ 1 ПРЕД 300 И СЛАГАЛИ 1300 ГЛАСУВАЛИ И ПРИБАВЯТ 1000 ГЛАСА В ПОЛЗА НА ГЕРБ! ЦЕЛИ СЕКЦИОННИ КОМИСИИ СА КУПУВАНИ И ТО СИГУРНО СТОТИЦИ!-ВРЪЩАНЕ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА В ИЗБОРИТЕ-ПО-ГОЛЯМА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОТ ЧУЖБИНА-ВЛИЗАНЕ НА МАЛКИТЕ ПАРТИИ ТА ГЕРБ ДА НЕ СИ РАЗПРЕДЕЛИ ТЕЗИ ГЛАСОВЕ!-НОВ ЦИК ЗА ДА СЕ СПРЕ УЗАКОНЯВАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ НА ГЕРБ!ГЕРБ Е ПОД 20% КАТЕГОРИЧНО!

42

Хайдут

преди 3 години

Пак сте от страната на излъганите канарчета.Радостта ви ще е мимолетна.Гледайте театъро на сенките и събирайте багажите.

41

Анонимен

преди 3 години

Селският тарикат от Банкя сега пак ще може да говори глупости. Ако беше техният кандидат, щеше да има - те другите го принуждават да подписва и да носи отговорност. Като е на друга партия - направиха си преврата, избраха си председател, не оставиха на най-голямата партия да излъчи председател.

40

Калеко Алеко

преди 3 години

Че има абсурд - има, но той не е произведен от ГЕРБ, само преди 2 дни същите тези протестни партии водени от омразата си и отричането на ГЕРБ заявиха категоричен отказ Ципов да бъде назвачен за председател на ЦИК, въпреки че те не можаха да излъчат свои кандидати за този пост ... а сега се оказа че обвиняват ГЕРБ в предаделство, въпреки че точно ГЕРБ обяви този орган за нелегитимен и го даде на Конституционен съд...Кохортата на фигуранта и кукловодите му изпада във все по-голяма несъстоятелност

39

Анонимен

преди 3 години

Очакваме брлифинг на бабуна.Пак ще дърдори врели-некипели. сега ще заподозре пълзящ преврат.