75

Дисциплинирания

преди 3 години

МАСТИКА С АЙРЯН УБИВА ВСИЧКИ ВИРУСИ,НО ТРЯБВА ДА СЕ УПОТЕБЯВА РЕДОВНО

74

Анонимен

преди 3 години

Киселото мляко, което се продава в момента в България направо е вредно.

73

Зоро

преди 3 години

Срещу Ковид - смучете лукчета или евкалиптови бонбони, щом сте близо до човек. Ако сте в транспортно средство с хора. Избягвайте празни моабети.

72

Анализатор

преди 3 години

Автентичното българско кисело мляко е доказан пробиотик. Особенно полезно за имунната система и правилната перисталтика.Дали ще доживея деня, в който в магазина ще се продава истинско кисело мляко?? Това дори политиците не смеят да го обещаят.

71

Рецепта срещу Ковид

преди 3 години

За силен имунитет, за повишаване на Т клетките, които спомена колега от по-долните коментари, изпълнявайте следното :1.всеки ден по 1 ябълка2.всеки ден по 1 кофичка кисело мляко, гледайте да е истинско3.по 50 грама хубава ракия - това може и през ден4.месо хапвайте 2 пъти в седмицата, 2 пъти риба, останалите дни постно5.пийте повече водаИзпробвано и действа безотказно! Ще сте здрави дъъъълги години.

70

Фелайни

преди 3 години

Абе защо пишете само подобни глупости,а нищичко за разкритията за кюлчетата,изнудванията и плейтмеийките на ББ

69

Истукан

преди 3 години

Абсолютни глупости и реклама на киселото мляко. Няма кисело мялко, което да лекува коронавирус, а обратното предизвиква коронавирус и затлачва организмите на хората.

68

ХОРАТА СЕ ПОБЪРКАХА

преди 3 години

ХОРАТА СЕ ПОБЪРКАХА ТОТААААЛНОООООО

67

Анонимен

преди 3 години

Сега да мине на план Б: да обяви, че от киселото мляко на мъжете им става по-често, а на жените им растат гърдите.

66

Селския

преди 3 години

Мили хора, не купувайте беше казал някой, но кой ли го послуша. Правете си в къщи, не купувайте от магазина. Ето Данон изчезна тъй като няма печалба, напечели се и се премести. Стимулирайте местните произеодители, докато и те не почнат да разводняват продукцията. Има и селски тарикати, но погледа ще ги познаете.Месят сухо мляко с вода и *** маргарин или растителна мазнина, вариш го, не кипва а от топлината се разделя на съставните части и мазнината загаря на дъното или се отделя като ***.

65

Анонимен

преди 3 години

,Паднахме до 20-о място по заболеваемост, но сме втори по смъртност в ЕС'' // Това е заглавието на по-горната новина,но корейците като не четат български,сега ще ядат българско кисело мляко от Китай докато научат кирилицата.

64

Анонимен

преди 3 години

Ами следващата стъпка е и ракия да почнат пият против ковид.

63

Анонимен

преди 3 години

А другарят Ким няма ли и той да поиска внос!

62

Анонимен

преди 3 години

Истинското кисело мляко беше преди 32 години. Тогава след 12 часа киселото мляко ставаше на оцет и надуваще капачката на кофичката. Сега имам кисело мляко от две седмици и не е мръднало кото че преди един час е произведено. Занесох го в една лаборатория и се оказа че не е никакво кисело мляко а Нишесте Консерванти и Сухо Мляко. Булгарикус бациликус го няма никакъв отишъл да се къпе При тези високи цени на киселото мляко ако го направят истинско в магазина ще летят кофички след 12 часа.

61

Анонимен

преди 3 години

Ползи на киселото млакоНамалява риска от настинкиЗа да намалите риска от настинки, трябва да поддържате имунната система силна. Всекидневната консумация на кисело мляко може да засили имунната система, повишавайки устойчивостта на така наречените Т-клетки или клетките, които се борят срещу инфекциите.

60

Кот то

преди 3 години

До АнонименКъв Българин си като заменяш спирта /водката/ с една истинска натурална РИКИЯ!

59

Анонимен

преди 3 години

Нека да пробват и мусака ! :D

58

глас от тъдява

преди 3 години

Господ да им е на помощ. Като ида в румънския магазин и жената ми вика "Имам българско сирене (на фирма Дъга) ,що не си купиш? " и потъвам в земята от срам , че подобна ххх се свързва с родината - някакъв "заместващ СУБпродукт" с в цвят на сирене за 7?/кг.

57

Анонимен

преди 3 години

Нека пият и ядът бг млако , и аз сега водка с аирян

56

Анонимен

преди 3 години

Всъщност остана ли производител на истинско Българско кисело мляко?!? Сега ще внасяме българско кисело мляко от Корея..