11

преди 16 години

Представете си, че качеството на доматите, ябълките...хляба, салама... на всичките храни са 2 пъти по-добри и 2 пъти по-ефтини. Всичко ще е внос и ще сте доволни. Но...бг ако спре и храни да произвежда ще си станем наистина търгашеско-туристическа страна. Без да произвеждаме нищо, освен пикола, , бармани, сервитьорки и чалгазвезди :)Значи сте бъгари, когато Максим сгази българи на пътя, но когато трябва да се мисли за развитието на държавата ви - не сте българи? Хитлер навремето искал стомана, а не сланина. Вие днес искате зрелища, а не зърно, чалга, а не чистота, да проституирате, а не да произвеждате. Той се провали...По бг казано: докато гледаме да минаваме тънко все така ще ядем дебелия!

10

Весо

преди 16 години

Прав в номер 7! Качеството и цената само имат значение.

9

преди 16 години

БЪЛГАРИНО, още ли не можа да разбереш, че без държавата БЪЛГАРИЯ си като дърво без корени!?До кога, личните интереси ще стоят над ДЪРЖАВНИТЕ?

8

преди 16 години

Ей, 6-ти, аз пък не скачам. Но като си гледам цвета на кожата - по бие на бяло. Далтонист ли си или просто си сложил цветни очила?Съгласен съм със 7-ми. И за мен като потребител има значение ЦЕНАТА. И докато жабите не се научат къде им е мястото ще гледаме постоянно нагледно показно на "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак..."

7

преди 16 години

za men e edno i sa6to domatite dali sa balgarski ili 4ujdestranni ima zna4enie samo edno CENATA

6

Палмет - Парников

преди 16 години

Ликвидационните съвети и поземлени комисии,под мъдрото но недалновидно ръководство на второ и трето ешелонниците/разбирай партийни и комсомолски кадри на ГК или РК /намърдали се по поръччка в СДС .Те са тези ,които проведоха връщането на земята в реални граници и какво се получи?От овощни градини ,от поливни площи за зеленчуи и от парници изтърбушени сгради и пустеещи земи.Къде са сега те?Къде ли ,някъде около вас,само че,много по-напред в материала и си пазаруват от гастронома на ЦУМ!Кой не скача е червен!

5

nashenec

преди 16 години

Ne beee....., vinoven e Boiko Borisov , beee... !!! Oshte chakaite, da pochnat da minavat po domovete vi da vi o.....t !-- ili pak,shte triabva da xovite vie lichno aa... ?

4

колю

преди 16 години

Е, нали любимата ти Русия ни докара на тоз хал, бе, безпросветни...

3

колю

преди 16 години

Е, та нали матушка Русия ни докара до тук, бе, слепецо...

2

Голям

преди 16 години

Аз пазарувам от гастронома на ЦУМ.

1

Дядо Боже

преди 16 години

Държавата е корозирала от вътре,никой не мисли за нея и това постепенно се усеща навсякъде.Няма образование - то е под всякаква критика,няма кадърни кадри и ако има те са вече в чужбина .Само сбирщина роми , които чакат социални помощи и те им се дават да гласуват за ДПС.Това се отразява върху производството.Трябваше да разрешат на чужденци да копуват земя и някой милиардер да изкупи Добруджа и да я засее ,да я обработва с модерна техника и да увеличи производството и качеството.Сега ние си стоим в благото и все повече затъваме.Докато по време на петвековното Отомански присъствие имаше Русия,която да ни спаси сега няма,защото ние сме си затворили вратичките на всякъде - протестираме срещу Путин и срещу газопроводите.Така,че деца мои ако вие не си помогнете няма кой да ви помогне.Само една смяна на павителството, но със смъртни присъди ,1000 човека да бъдат убити от главните крадци и това няма да се повтори, но в народа е вродено да търпи и за това всичко го йезди.