43

Недоразбрал

преди 3 години

Ко р ве лия Са та нинова мрази са та нишев,но добре му е изучила нумерата!!Язяде си п,ката да вдига пенсии,щот добре знае,че ще види власт през крив макарон!!Про ста кенделите от останалата лумпениада и те вместо да я блокират,наляха вода в мелницата и,та да може да получи повече гласове на новите избори!!*** то управлението било т,шак работа ве?!Събират са 160 гл упака,надрабят попарата за милиарди,изпозакриват и уволняват сичко и сядат да чакат Ва тен ките да ни освободят!!

42

Пак по опорката?

преди 3 години

До ДА НАПОМНЯ НА БСП: Там ли са парите за актуализация на пенсиите? Я раздели 6 милиона лева на два милиона пенсионери. По три левчета на човек.Виж два милиарда и кусур лева за Ф16 (които не се знае кога ще получим), ако бяха дадени за актулизация на пенсиите, са малко повечко, нали?

41

БРАВО

преди 3 години

Нова. Ако това стане много пенсионери ще бъдат БЛАГОДАРНИПенсиите не са ПРЕИЗЧЕСЛЯВАНИОТ 2008 ГОД. Мои колеги сега взимат 940 ЛВ. А ние 470.

40

Анонимен

преди 3 години

До Сат НВсички неща, които спомена са направени изцяло с пари на ЕС, без 1 лев от бюджета.

39

Анонимен

преди 3 години

И СИ ПЛАТЕТЕ ТОКА НА ПОЗИТАНО 20

38

Сат Н

преди 3 години

Спецсъда и Спецпрокуратурата ядат всеки месец грешни пенсионерски пари. Гешев си накупи коли за десетки милиони и изхарчи стотици милиони за нищо. Даже и вреди донесе на бюджета.

37

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

Няма ги Нинова няма ги парите откъде да дойдат нали БСП дължи на бюджета 6 148 180 лева. И само вие ли дължите? значи аз ако умра и дължа пари НА БАНКА до девето коляно ще си ги РЕКЕТИРАТЕ да да това е думата РЕКЕТИРАТЕ ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ ПРИЕЛИ ТАКИВА ЗАКОНИ ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ А НЕ ДА СИ ПРАВИТЕ ПИАР ЧЕ СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ. ДОКАЖЕТЕ КАТО ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ.

36

Анонимен

преди 3 години

До истината е че,Гласуваха ЗА и ГЕРБ и ДПС

35

Сат Н

преди 3 години

Борисов твърдеше, че имаме излишъци. Къде са?

34

Анонимен

преди 3 години

До ха-ха-ха 40Преди няколко години увеличението на пенсиите не беше с 5%. Трябва да съкратят с 50% държавните хрантутници като теб. И ще има пари за пенсии.Да ви изпратят в реалния сектор да се потрудите наистина. Да видим дали ще си Ха-ха-ха.

33

Петя Иванова

преди 3 години

БСП отново саботираха парламента и работата на НС . Моето семейство гласувахме за БСП но сега през юли категорично ще гласуваме за ИТН . Само те доказаха ме са АНТИ статуквото

32

ха-ха-ха

преди 3 години

По-добре е да се осъвременят спрямо сегашния им размер, защото преизчислението е "пунта мара" и предварително е изядено от ежегодното увеличение по "швейцарското правило", което действа от 2013 г. При средно 5% ежегодно, всички пенсии до отпуснати до 2013 са се увеличили с 40%, така че забравете, че ще имате увеличение. Нинова или не може да смята, или си прави тънки сметки да получи увеличение на изборния резултат.

31

Анонимен

преди 3 години

ДБ си показаха истинското лице- ще оставят народа с ниски доходи, ще вдигнат пенсионната възраст и още какви ли не методи в угода на олигарсите. Техният гуру Костов май живее 25 год. назад. Някой да каже на говорещия с теменужки, че времето на първоначално натрупване на капитала и ограбване труда на хората мина отдавна. ЕС се състои от СОЦИАЛНИ ДЪРЖАВИ, а не див капитализъм от края на XIX век.

30

Анонимен

преди 3 години

Днес 4 гласа на моето семейство минаха от итн към ДБ ! тая истерична кака от итн Не ни допада - Командори без законово основание !- Гнусотия Бе !

29

Анонимен

преди 3 години

Как да няма пари? Слагате наем на американските бази и толкова. Втори вариянт съкращавате 10% администрацията и ок.

28

Анонимен

преди 3 години

а оная с говорния дефект да се маха - Не спазва Конституцията ! -само истерично кряяяка - Славиии тая ти изяде главата и полвината от гласовете !

27

истината е че,

преди 3 години

ГеП и дпс Ортаците бяха Против ! 50 лв Не им се дават на пенсионерите !

26

Хммммм

преди 3 години

За ЕФ 16, за самолети и заплати на американските работници, които го произвеждат - пари има, за нашите майки и бащи - пари няма.Мизерници!

25

до Чичо

преди 3 години

Не се кахъри, всичко от БСП и ИТН е дрън-дрън. Има пари за 10000 лв. депутатски заплати плюс надбавките и Изплезеният език се прави на разочарован,че субсидиите не са намалени на лев. Нали затова се бореше- защо не го направиха? Каквото и да плюете ГЕРБ, ако управляваха ,нямаше да допуснат такива депутатски заплати. Но, както е казал един умен човек- беднотията на един народ се измерва с простотията и лкомията.

24

Анонимен

преди 3 години

Ето на... туризмът на България е спасен. Сега като се юрнат с пенсиите по какао бийч и марина диневи и сезона е ок