36

бонго

преди 3 години

По закон избори се насрочват до два месеца след връщането на последния мандат, не ви е виновен президента и стига сте мрънкали! На който не му уйдисва, да не ходи да гласува!

35

Роки

преди 3 години

До Анонимен 31Аз ти се изхвърлям където искаш с бяло мля.,ок против бръчки :D

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликЗаради Изборните коментари в нота на изборите по телевизиите.

33

Никлозет Лозанов

преди 3 години

Може ли да преместите изборите за 25 Октомври, че на 11 Юли съм но Бали и Малдивите

32

Мичето

преди 3 години

Ама аз шсъм в овулация около 11-ти юли, как така избори ще има!? Тоз президент не мисли ли?

31

Анонимен

преди 3 години

На Радев му остават още няколко месеца и от президент ще стане следствен, а може би и подсъдим. Одобрен лично от генерал Решетников(видеото го има в нета), подбуждащ хората към бунтове и необелващ нито дума за руския шпионаж. Всеки човек с поне два грама мозък в главата ще се усети, че има нещо съмнително.

30

Анонимен

преди 3 години

Алкохол вече може да се продава в деня на изборите. Слава богу махнаха е тая комунистическа недомислица.

29

a

преди 3 години

Прав е човекът. А и да правиш избори юли или август месец е безумие. Кой нормален човек ще си прекъсне почивката, за която е бачкал цяла година за да гласува?

28

Анонимен

преди 3 години

Кошлуков какъв е, че да дава мнение! Този мач да не почва в 9 сутринта? Който иска да отиде, мача е последното, което ще му попречи.Сега, ако в телевизията, ще трябва да си размърдат задниците, е друг въпрос.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Пикая ти на изборите.Пикая ти на президента.

26

Койчо

преди 3 години

То и на сегашните беше Великден за арменци и католици ама хората гласуваха.Кошлук това ли ти е проблема.

25

Ossi

преди 3 години

Да, бе, забранен. Аз ще се подготвя от петък. Кой нормален човек ще се нареди юли в жегата на опашки да гласува за тези хайвани, вместо да си гледа мача някъде по морето с приятели? Е, сигурно ще има, но не искам да имам техният живот.

24

Анонимен

преди 3 години

Kaкво сравнение от слугинажа. Не трябвало да има изобори на 11, защото тогава имало мач..... Тц,тц,тц

23

запалянко1

преди 3 години

Този що плаче така?Има толкова много други телевизии,дето ще се коментират изборите,по държавната-ще си гледаме мач.Аз-като данъкоплатец,издържащ БНТ, не желая да се преместват изборите на друга дата-на 18-ти,например тъща ми има Рожден ден,на 25 имаме събор на село...11-ти юли ме устройва.

22

Дайте му календар

преди 3 години

Този Радев имам чувстовото, че няма календар. За 15 бона на месец за 5 години от него се иска да е арбитър в някакви смешни 15-минутни консултации и да насрочи два пъти избори. И той миналите ги сложи на Великден за католиците, а тези ще са на финала на Евро 20. Е, няма такъв човек.

21

Анонимен

преди 3 години

Той Радко мачове не гледа, щото Путин му е забранил, и не го интересува кога е финала.

20

Анонимен

преди 3 години

Удавникът и за сламка се хваща.Взе да му се клати и на него стола в телевизията.Калинка без точици,горкия.Вероятно след изборите ще е и без крилца.Гола герберски калинка.И кога започна да разбира от телевизия,че и акъл взе да дава.То и футболът ни напоследък е като политиката.Борислав Михаилов е същински Борисов -2.Но футболните фенове този път няма да се хванат на уловката.

19

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Той е вечерта какво общо има. Изборите свършват в 20:00 финалът ще е от 22:00.Крайно време е псуващият в ефир и личен бард на Герб да бъде изритани от БНТ

18

календар

преди 3 години

Този рАДЕВ се държи,като извънземно. Да си върви у дома. Все едно е паднал от Марс....Какви съветници и секретари има,че не може да се ориентира в обстановката?Лошо постъпи и на изборите, че малкото католици,които не заплашват България ги лиши да си честват религиозните празници спокойно. Абе....болшевик, комунист, социалист...Какво ли дуго ще измисли, та да извие политиката на БГ към Москва?

17

Анонимен

преди 3 години

Кошлука ще се изненада колко малък процент от гласоподавателите биха гледали въпросния мач. Например 0.2%.