26

Bili

преди 3 години

Я по-добре един "суаб" за пестициди да направите. От оня хубавия на монс...пардон байер, дето рак носи ще намерите.

25

Doki

преди 3 години

Ешерихия коли умира при температура над 70 градуса Целзий. С измиване не става, само с попарване.

24

Шшш моля?

преди 3 години

Моля, моля по-деби'лно изказване едва ли ще се измисли... Как гледани в двора и на полето марули и салатки ще са стерилни??? Ми в почвата щъкат всякакви микроорганизми и организми, оЙлюви, гадинки от разен сорт и растенията ще са чисти?!? По - добър атестат от това, че са естествени едва ли има. Ми г-да *** зеленчуците и плодовете се мият старателно за да се почистят!! Ако сте мераклии да правите Pr на хидропониката и дезинфекцираните полуфабрикати в найлонки не лъжете нагло!

23

Анонимен

преди 3 години

Заглавие: Салатите по столичните пазари са пълни с бактерииСтатия и разследване: Тестваната салата се оказа напълно чиста от ешерихия коли.

22

Doki

преди 3 години

По зелената салата има Ешерихия коли заради торене с животински фекалии. Някои от щамовете и са станали резистентни към антибиотици. Преди 3 години имаше много смъртни случаи в Германия и във Великобритания заради резистентен щам на E.Coli. Дори и да нямат тази бактерия, по пазарите са бъкани с нитрати.

21

Анонимен

преди 3 години

A с какво да са пълни със шоколад. Ми то всичко е пълно със бактерия плюнката ви е пълна с бактерии... eбaти глупостите

20

МНЕНИЕ

преди 3 години

Това е Фалшива Новина - България е член на НАТО и ЕС , спазват се всички стандарти за Храните .

19

Анонимен

преди 3 години

оооо.втечнени фекалии за наторяване.в Германия преди 2 г.усмъртиха толкова хора с едни кълнове от Египет

18

Анонимен

преди 3 години

Накисвам ги във вода първо и после хубаво ги измивам.

17

Муахаха

преди 3 години

аз зелените неща ги давам на пра се то, после като се угои го коля и ям пържоли! докато прасето стане, ям яйца и пилета, също пия мляко от козите, красите, овцете и биволите!!

16

Сат Н

преди 3 години

Ешерихия коли е най-разпространената бактерия и я има навсякъде. И не е във, а ПО марулите. Като се измият, сичко пада. На докторите им хареса да шашкат стадото и да го доят.

15

Анонимен

преди 3 години

Е поне като не са бъкани с Ковид, добре....

14

Анонимен

преди 3 години

Като видя 3 лв за кило домати и си повтарям- Работа,работа,работа и накрая пак гладен.

13

noFreeman

преди 3 години

и ковид я хваща салатата... по глупава статия не можахте ли да изръсите... нитрати да ама бактерии... къде беше преди 2-3 години да ни кажеш същото бе ***

12

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

закъсахте я! и със салатите и с рИкията, а бира скоро няма да видите от Черепа, той вече е в ОФ-то със СВОИ ХОРА, блазе й на България, бъдеща Швейцария на Балканите по бабикяновски

11

Слънчарски

преди 3 години

До Анонимен 1 Хората не затлъстяват главно от тези неща. Затлъстяват, защото все повече се свиква движението с автомобили, а по-малко се бяга и върви. Много хора и работят по офиси предимно и се движат рядко. Да не говорим тук заглавието на статията няма нищо общо със съдържанието. Къде са тези зелени салати с петна по пазарите? Това е само предупреждение, а не че са били намерени такива салати. Типичн кликбейт, както се вика напоследък.

10

Анонимен

преди 3 години

Сега вирусите са актуални, от бактерии никой не се интересува.

9

истина

преди 3 години

В тялото на всеки човек около 75 кг. има около два килограма бактерии.Когато се храним, ние храним бактериите, те разграждат храната и хранят нас чрез кръвта. Бактериите са в основата на живата материя. Не се изразявам научно, но това е истината.

8

Анонимен

преди 3 години

Е вие какво очаквате да ви продададе измекярът-бачкатор на пазара?! Нещо качествено ли?! Айде нЕма нужда. Има няколко качествени ферми, които продават само на редовни клиенти отлична продукция. От там насетне всяко качествено нещо е вносно или от бабите по селата.

7

ФИГУРАНТ

преди 3 години

само питам за министър на здравето, защото в предното служебно правителство БЕШЕ ИЛКО СЕМЕРДЖИЕВ, а той е в СДС