19

Анонимен

преди 3 години

Хранилките на герба свършиха Николчев ,щом имаш хотели че бачкаш и каквото си изкараш )и не лъжи в Несебър хотели които има и по 800 човека сега в Сл.бряг също има отворили хотели и имат гости ,по малко с хляб ще е ,милионите свършиха )

18

Анонимен

преди 3 години

Да събарят седемтесете процента неотворили и това лято, че да се върне природата а не само бетонирани градинки

17

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има правителството със Слугите на Мутрите че ще им урежда туристи. Мутрите къде са нали са тарикати. Окрадоха държавата бетонираха крайбрежието и сега ревът. А когато правеха милионите траеха и криеха доходи. Държавата се чудеше как да им открие скритите милиони. Плащах данъци като за бог да прости. Когато си купуваха яхти поршета и ферарита държавата не им трябваше. Аре у лево бе.

16

Анонимен

преди 3 години

По добре за мен ще има място на плажа

15

Сз

преди 3 години

Айде пак се почна д дежурните новини за тия. Къпи си един хотел в Китен бе. Там нема корона не знаеш ли. Цело лято беше на макс. Това лято ще сме в Гърция само че.

14

Анонимен

преди 3 години

dobre. ama i da izcheznat, da ne mi groziat gledkata.

13

антиваксър Слави

преди 3 години

От както взехме властта туризма се разви много, хотелите са до горе а идват още туристи чалгари. Хората са доволни и ще гласуват пак за нас. Верно взехме на пенсионерите по 50 лева но им дадохме простотия и чалга хахаха

12

.

преди 3 години

Точно па у Слънчев бряг или другите гета на море... трее да съм много много луд! или пък да съм се ваксинирал и да ми се е сварил мозъка за да ида там!

11

Гиб Мелсън

преди 3 години

Миналото лято минах през Слънчака. Гледката беше покъртителна. Сигурно така изглеждат градовете след ядрена бомба. Пусто, страшно. От 500 хотела работеха два или три нормално и още два или три на 5% от капацитета. Изпаднахме в депресия, веднага обратен с колата и в Поморие. А в Поморие пълно с туристи, заведенията пращяха по шевовете, все едно, че не и имало никаква пандемия.

10

Анонимен

преди 3 години

ужасно тъпо инфо:)

9

Анонимен

преди 3 години

Няма как трябва да се мисли за слънчев бряг ,собсвениците там нямат идея какво е туристически бизнес но държавата трябва да се съобразява с тях просто защото са мутри и като не са ангажирани в бизнеса от които не разбират, се набъркаха в парламента и започват и там да съсипват всичко, просто се насочиха към друг мутренски бизнес.Но е по добре да съсипват един бранш , отколкото всичко в държавата.

8

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ме интересува !

7

Анонимен

преди 3 години

Защо все свързват морето ни със Слънчев бряг. Там с години се радваха само на пияни чужденци. Като чуят,че си българин и ти се мръщят. Нямаше толкова далавера от българите. И повечето отидоха по спокойни бг курорти. Тъй че и да фалират на Слънчака ми е все тая. Да си търсят пияните англичани сега.

6

Анонимен

преди 3 години

И нито един хотел да не отвори на слънчев бряг ,няма да е загуба за туристите.Просто това е най лошата дестинация в България ,въпроса е не на най лошата дестинация а на другите места да има туристи, при това при затваряне най лошата дестинация ще се получи добър рекламен ефект за другите и ще се разбере че България има възможности за туризъм.Това е правилния път за развитие на туризма в България.

5

Анонимен

преди 3 години

Трябва, според мен, да затворят не само хотелите на Слънчев, а и собствениците им. Няма по противен комбинатор от собственик на хотел по морето в България

4

Щерю

преди 3 години

- Е-ех, младост! Сливов бряг...

3

Роко2

преди 3 години

Море и Слънцев бряг ? Става за малки наркоманки и назобени социално слаби фитнес аматьори с комплекси ....

2

Киртак

преди 3 години

Най- обичам в затворени хотели нощем да спя!

1

Анонимен

преди 3 години

Всички ще отворят, свърши се вече! Активните хора се ваксинираха и си щъкат нормално.