72

Русомраз

преди 3 години

България е в черния списък на Русия повече от 100 години!За сведение:- След Кримската война в съглашение с Османската империя разменят население, главно черкези за българи...- Райхщадското споразумение преди "освободителната" война.. - Против Съединението на България са...- Подкрепят Сърбия в сръбко-българската война...- Против Княз Александър Батенберг са...- Воюват срещу България в ПСВ...- Воюват срещу България във ВСВ...- Окупират България след 9 Септември 1944...И още много други..

71

Doko doko

преди 3 години

До Дмитрий 72 Дрогарю Русия а и всяка друга империя воюват единствено за земя и власт. Забрави за алтруистични чувства. А за нашия хал не ни е виновна Европа а това че ни мързи да гледаме и 3 кокошки и да засадим 5 корена домати.

70

Анонимен

преди 3 години

Да благодсрим САЩ и Сорос че ще ни вкарат във война. Добре че бързо ще свърши агонията, понеже нямаме войска.

69

Анонимен

преди 3 години

Сега е редно като компенсация за складовете и на нас да ни се позволи да взривим нещо в Русия. Може би Кремъл?

68

Рушофилски трол

преди 3 години

Намалявайте агентите на пасольството до 10 калпака от 350+ немедлено.

67

Анонимен

преди 3 години

България и Русия винаги са били братски страни и винаги ще бъдат. Колониалната администрация говори от името на всички българи и се опитва да представлява целия народ.Още 30 години генерал-губернаторско управление и България ще нарастне на 2 милиона.С циганините и турците барабар.

66

Под глупавото управ

преди 3 години

ление на воваКъсияРушия изгуби и малкото уважение, което света имаше към нея.

65

Анонимен

преди 3 години

"Русия щото като дойде СЛОВОТО Русия ще Ви погребе, защото Бог е на страната на Русия."---Кой бог е на руска страна - Рогатият?Путинягата да се научи как се кръстят васточно-ортодоксалните, за да не го мислят за католик и да се запре да лъже, че е християнин.

64

Русомраз

преди 3 години

Pycopoби и pycoфилистици, замълчете и затворете миpизливитe си уста поне по Великден!Безбожници...

63

Анонимен

преди 3 години

Путин срещу Антихрист.Празнете се сега на Русия щото като дойде СЛОВОТО Русия ще Ви погребе, защото Бог е на страната на Русия.

62

Слава Русия

преди 3 години

От времето на хан Аспарух без цар Симеон, ВИНАГИ НЕКАДЪРНИЦИ СА НАЧЕЛО НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА.Винаги сме на грешната страна. Ако бяхме съюзници на Русия щях сериозно да се притесня за Русия, но сега съм сигурен.Нещата вече са ясни. Путин ще води война срещу коалиция начело с АНТИХРИСТ.Един ден Русия ще се изправи за последна битка. И тогава, когато нещата са предопределени ще се случи чудо. МАЛКО ПРЕДИ РУСИЯ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА ОТ НЕБЕТО ЩЕ СЛЕЗЕ ХРИСТОС И ЦЯЛОТО МУ ЦАРСТВО. ТОГАВА ЩЕ ВИ ПИТАМ,

61

Дмитрий

преди 3 години

Учите история, Господа!!! Единствена държава, което призна България, като независима държава, беше Русия. Русия освободи България от турско робство, освободи цяла Европа от газова камера на фашисти!!!!! САЩ само провокира всички и никога няма до подкрепи никой!!!!! Какво България получи, кога станала член на Евросоюза??? Никъкво свое производство, нищо не произвежда, нищо не експортира. Само купува от Европа. Какво получиха българския народ??? Възможноста да ходят във Европа да берат ягоди???

60

Дмитрий

преди 3 години

Господа, Вие наистина ли вярвате, че САЩ ви подкрепя???))) Във САЩ дори не знаят, къде България на Световна карта!!!! Умират САЩ. Ще разпадне и Евросоюза. Това е истина!!! Дават указания на малки нещастни държави, като Чехия, България и др. Какви взриви??? Огромна велика Русия прави взривове във България????)))))))))))). Това е абсурд!!! 10 години преди. И сега, след както САЩ дадоха приказ на Чехия и България да измислят тези най-абсурдни глупости, веднага България и Чехия измислиха.))))

59

Анонимен

преди 3 години

Трудно ми е да повярвам, че още има хора, които наистина мислят, че някой се е емнал да воюва с Русия.Руският елит изнася милиарди на Запад и ония им прибират парите с усмивка на уста, щели да воюват, хахаха. За какво, за Якутия и Архангелск, може би? Те са интересни само на китайците, че вече преливат.

58

Анонимен

преди 3 години

Има един красив паметник на генерал Колев в Добрич. И винаги има свежи цветя поставени там. "Бий за да те уважават". Толкова е просто.

57

Анонимен

преди 3 години

Интересът им е на Запад и имат интерес да останат на власт, затова изпълняват заповедите да говорят глуппости и да ставаме смешни с недоказани обвинения. Дори Гебрев се изчерви от срам и неудобство от казаното и хвърленото. Нарече го лъжа и измислици.

56

Анонимен

преди 3 години

И за какво да се воюва с Русия?Че нейните политици отдавна са я разпродали. Парите им са на Запад. Децата - също. За какво да воюваш за нещо, което Путин и другите ще ти продадат за копейки :)

55

Анонимен

преди 3 години

Този русизъм, "глупци", не го бях чувал от доста време.

54

Анонимен

преди 3 години

Глупците мислят, че са една компания със САЩ.Те са една компания с глупци като Украйна.

53

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Австралия са едната компания, другата компания са Прибалтика, Чехия, България.Едните са далеч и ще воюват от Източна Европа, на територията на втората компания на глупците от Източна Европа.