76

Анонимен

преди 3 години

Ми та тя и Украйна и забраниха да ползва спутник v. То не трябва много мозьк за да се сетите кой и забрани. Като нямаш суверенитет и си под вьншно управление е така.

75

до пострадалия

преди 3 години

алоо смешен, ти наука знаеш ли какво е....как се разпизнават русофобите, те уж мразели Путин само иначв към населението културата били френдли да го кажем за тях разбираемо. В крайна сметка те мразят всичко що е на територията на русия без залежите и от богатства, нефт газ метали....

74

До 74

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен, руснаците са измислили химията, ето днешно време всичко е химия дори храната, ако руснаците не го бяха направили сега щяхме да ядем натурални храни а не химия, Менделеев е руснак които ни прецаква с неговата таблица и химия.С капана наука е това химията, не е трябвало да създават руснаците такава наука.

73

до Пострадал

преди 3 години

я да чуем за науката....

72

Анонимен

преди 3 години

нямаше как, поръчителите да се откаже ваксината няколко дни след отказа пускат партенката защо е отказана. Онзи ден Бразилия не го ли знаеше, на момента да го каже. или на принципа един лъже друг маже.

71

до 70

преди 3 години

е щом на истината казваш опорка така да е. Само подскажи кой се мъчи да спре финализирането на Сев поток 2. Защо се мъчи. Кой пидскача срещи турския поток, същия. Що подскача. Къде е провокацията на Русия тук. Да не би насила Меркел да е подписала или Ердоган....жалък папагал си ти, за шепа зрънца.

70

до 70

преди 3 години

Ти или не си сериозен или имаш проблем с мисленето. Нещо да кажеш за Сев. поток2 и за отношението на САЩ към него?Или да кажеш защо тъпите поляци купуват втечнен руски газ от Русия през американски фирми?Или да ми отговориш за реакцията на същите тези гадове при покупката на С400 от Турция.Виждал съм отношението на амер. военни към нас в Сливен и в Бургас-като господар към роб! Щом те устройва лакейско поведение -добре, но не карай и другите хора да мислят като теб!И най-голяма тъпотия-опорки?

69

Анонимен

преди 3 години

До До 58/68"Това не устройваше ЕС и САЩ! Сега разбра ли защо я оплюха там.?"По опорките ви личи, че не можете да мислите: държавите имат пълен контрол кой да допускат и кой не на обекти от национално значение: не им е нужно никакво "оплюване".Свикнете с мисълта, че руснаците сами предизвикват тези реакции с поведението си, защото това е реалността. Колкото по-бързо свикнете, толкова по-близо до реалността ще бъдете. Иначе ще ви се налага да се вкарвате в нови и нови "сценарии".

68

До трола от кремъл

преди 3 години

Освен, че Бразилия е по-развита от русия, също и минималната заплата и е с 1/3 по-висока от руската.

67

До 58

преди 3 години

Русия беше на път да спечели търга за строенето на нова АЕЦ в Чехия и още един газов проект пак там! Това не устройваше ЕС и САЩ! Сега разбра ли защо я оплюха там.? Тази информация беше публикувана в Нюз Бг в първите часове в понеделник. Сутринта вече я нямаше там! Който може нека си направи извода.

66

Анонимен

преди 3 години

До Кремълски ***"Еми, хващайте си куфарите и заминавайте да живеете в рая на Рио."Това важи и за руските *** като теб: хващай куфарите и бегом към рая на Путин!

65

Анонимен

преди 3 години

До до 59 с фактите"Което е характерно за всички страни в близост до сащ с изключение на Канада -"Искаш да кажеш, че едната от двете страни, с които САЩ граничи реално е "изключение"?А, я кажи, как е стандарта в Мексико в сравнение със съседите на Русия?

64

Кремълски Трол

преди 3 години

Някакви *** на свободна практика към Козяк ми цитиратнякакви статистики как Бразилия била 7-*** икономика в света.Ами защо 7-мата икономика в света не си произведе сама ваксини,а даде най-много жертви? При това с младо население, а не дъртитехора останали в България.Еми, хващайте си куфарите и заминавайте да живеете в рая на Рио.Никой не ви моли да се ваксинирате със Спутник, защо не вземетеАстра Зенека та да ни освободите от присъствието си?

63

до 59 с фактите

преди 3 години

Дявола така чете Евангелието , както ти "фактите" . Бразилия е една от страните с най - бедно и бедстващо население , но в географска близост до нашите партньори от сащ.Което е характерно за всички страни в близост до сащ с изключение на Канада - бедност, корупция, репресии и дрога.

62

Vako

преди 3 години

Аз избирам Британското.Без това съм им благодарен че са дали на човечеството антибиотика.Който ме е спасявал десетки пъти .И вас сигурно.

61

Истината

преди 3 години

Не няма.фаизер да не е по читава ?

60

до 49

преди 3 години

казах ти лъжеш и ти дадох данни реални, а ти си фантазирай за рая в Бразилия, те за това се напълни бг футбола с бразилци щото им е омръзнал рая там

59

Петолъчник

преди 3 години

С руската ваксина са ваксинирани стотици милиарди и всичките си пеят, но гнилия Запад не може да разбре, че това е единствената добра ваксина, и я забранява за употреба навсякъде.

58

До до 49

преди 3 години

Казвам ти фактите каквито са. Бразилия е 8ма икономика в света и тази година става 7ма. Населението е 2 пъти по-голямо от това на русия. И да плюеш и да не плюеш, Бразилия произвежда от игла до самолет много преди Китай. Бразилия е 10 пъти по-богата от русия.

57

Анонимен

преди 3 години

я да чуем братята по оръжие Чехи що да се отказали. Май да обидени и напук, нещем ваксини.