469

Анонимен

преди 3 години

рУмен Ветото що не наложи вето на противоконституционните промени? Усещането за двоен стандарт води до усещане за несигурност и корупция. Направо си бие на ПРЕВРАТ.

468

Резидент пребиваващ

преди 3 години

Като гледам статийката Радев вече официално е резидент.

467

Анонимен

преди 3 години

Според мен това не са точни промени а нов кодекс, уви много лош. Разочарованието е голямо.

466

До тролската дружина

преди 3 години

До Тц,Тц: Излезте, излезте на площада за да видим колко са гербаджийските ***. Може да ви дадат кеша за постовете там на място. Че и да ви сурвакат за здраве.

465

Тц,Тц

преди 3 години

Еййййй въртяха,сукаха,и накрая ни ги нафърфориха четвъртит.Бавно и методично рушат демокрацията в България.пРезидента си мисли че ще е вечен ли на тоя пост?Омръзнал ни бил Бойко.Ами той се кани да го гледаме още 5 години.Значи ще станат 10г.Иняма да ни омръзне ли?Абе изобщо защо трябва да търпим тия зловредни елементи?Айде на площда със сопите!!!!

464

Анонимен

преди 3 години

На коне не му харесва,просто може да си остане у дома и да си пръцка на дивана.

463

вето

преди 3 години

Все едно да се ожени човек за един ден пък после да доказва добри намерения.

462

Анонимен

преди 3 години

Ако нищо ново е име то то е позабравено старо или просто нищо ново.

461

Анонимен

преди 3 години

Закона е много лош и заслужаваше вето, което не само че не е наложено ами се подписва прибързано и се обнародва извънредно.Така мисля.

460

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 491: Когато някой казва на хората, че нещо "извънредно много ме разочарова и огорчи меко казано" излиза с името си, а не с "Анонимен 491". За анонимния това е просто пост по гербаджийска опорна точка.Ясно е ,е Бойко и гербаджиите искат приемането на избирателният закон да се отложи, за да не се приеме изобщо. Но няма да стане така. Ще има и машинно гласуване и достатъчно изборни секции извън България

459

Малко за политика

преди 3 години

До *** на Радев: "И как се получиха тези 2 мил.избиратели за Радев"? На всеки разумен човек му е ясно как. Кандидатурата на Цецка за президент беше толкова абсурдна, че нямаше как да се приеме.А кой започна конфронтацията с ГЕРБ? Цецо Цветанов започна първи от парламента. Но хората масово се обявиха в подкрепа на президента Радев тогава, когато Гешев влезе с въоръжени хора в президентството за да вземе някакви папки от два кабинета. И, каквото си търсиха, това си и получиха: "Мутри Вън".

458

Анонимен

преди 3 години

Това прибързано решение да се подписва един толкова лош закон, че и да се обнародва извънредно много ме разочарова и огорчи меко казано. Започвам да разбирам защо не се бързаше с подкрепата за него, а и се видя къде са отишли някои гласове, очевидно не са при досегашните управници а при новите лица, много тревожи ставащото в нашата страна особено на фона на геополитическа криза..Защо не беше наложено вето за да се преосмислят и пооправят някои неща...

457

Тролове на Радев

преди 3 години

Истината е една:))) Забравяте, че ГЕРБ организира изборите на Радев. И как се получиха тези 2 мил.избиратели за Радев? Защо не прави партия? Защото няма идеи и няма кураж. Без отговорност му е по-лесно. Кога започна атаката срещу ГЕРБ? Когато се разбра, че уредил любовницата си в държавен апартамент (Живков беше съден за ведомствени жилища!) и я беше назначил като пиар при наличие на цял такъв отдел в министерствот

456

Анонимен

преди 3 години

Божков, Баневи, Арабаджиеви, Цветанов си платиха на когото трябва за да излезе с вдигнат юмрук. Свиквайте с новата демокрация по радевски! Чалгарите се крият, Мутри вън реват истерично...В тази лудница предпочитам Борисов!

455

До 487

преди 3 години

Радев и антуража му нямат нито идеи, нито капацитет за партия. По-лесно е да си получава президентската заплата в Бояна и нищо да не прави. Той не е обединител на хората, а всеки път излива личната си омраза към Борисов. Излъга, че има проект з нова конституция.

454

До "Честит праз

преди 3 години

Забравяш, че ГЕБ организира изборите на Радев. Убеден ли си, че са манипулирани? И как се получиха тези около 2 мил.избиратели? Или мислиш, че са 4 милиона? Тогава защо не направи партия? Ще ти отговоря - няма идеи, няма кураж. Без отговорност му е по-лесно. Кога нададе вой срещу ГЕРБ? Когато се разбра, че уредил любовницата си в държавен апартамент (Живков беше съден за ведомствени жилища!) и я беше назначил като пиар при наличие на цял такъв отдел в министерството.

453

Анонимен

преди 3 години

Платени *** налазиха и почнаха да слагат странни лайкове. От вчера питам къде е Бау. Не мога да разбера защо коректора слага главна буква на това което няма как да е име, но се досещам защо прави това коректора, щеше да е странно ако не е срамно...

452

Анонимен

преди 3 години

Гробарите реват,малко им беше управление и насилничество ,уреждаха си корпоративният вот и лъжите им без край -'България процъфтяваща д-ва".Не знам дали новите партии ще се справят с тази хунта гербери ,но ще стискаме палци за промяна и за по-добри времена от сегашните 'мрачни векове" на гербавите...

451

Анонимен

преди 3 години

Някой тук очевадно не понася критика. Толкова по лошо за него. Това е доказателство че е огледален образ на статуквото 🎈

450

Анонимен

преди 3 години

Някой се наспа и почна да слага минуси на разумното и на правилното, очевидно не понася критика. Толкова по лошо за него. Това е доказателство че е огледален образ на статуквото и нищо ама нищо повече от него.