20

До21

преди 3 години

Кви пари бе *** да ги вземе пак Тиквата Пеевски и Доган. Просто племе

19

О хо хо

преди 3 години

АКО НЕ ПОЛУЧИМ ПАРИТЕ ПО ПРОГРАМАТА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЕС - ВИНОВЕН ЩЕ Е УМНИКЪТ СЛАВЧО И РУСКАТА РЕЗИДЕНТУРА. НИКОЙ ДРУГ. РЕВЕТЕ ПРИ ТЯХ!!

18

До 15

преди 3 години

ТИ толкова си собственик на малък ресторант, колкото аз - Илон Мъск. ПЪЛНИ ГЛ.УПОСТИ СИ НАСВЯТКАЛ.

17

Анонимен

преди 3 години

След Герб и потоп

16

ЧЕ ОТКЪДЕ

преди 3 години

ЧЕ ОТКЪДЕ - НАКЪДЕ ЩЕ ИМА МЕРКИ БЕЗ ВИРУС И БЕЗ ЕПИДЕМИЯ?????МАЙ МНОГО ВИ ХАРЕСА ПОДКРЕПАТА БЕЗ ДА РАБОТИТЕ/ РАБОТИМ!!!!

15

започва промяната

преди 3 години

Следва инфлация, безработица и терор. Резидента чрез мутрите и ИТН успя.

14

Като

преди 3 години

Собственик на малък ресторант досега не съм получил нито една стотинка нито някой от моите работници теглих два заема за да им се разплащам и за им да им давам пари за него за да не останат без пари мерки реално нямаше и никога не е имало мерки имаше за Лудогорец за фирми на Пеевски и тем подобни но не и за обикновени граждани

13

анонимен

преди 3 години

Моделът на подпомагане на бизнеса е сгрешен - ако криеш оборот, тогава получаваш помощи. Така се увеличава делът на сивата икономика.

12

Анонимен

преди 3 години

Бизнесменът Ангрешко не иска да плаща данъци, иска да получава държавни помощи за бедни, за да не обеднее. Неговият кирливв бизнес бил много важен, той бил незаменим.

11

До Пародия

преди 3 години

Андрешко, докато гледаш на плащането на данъци като на наказание, така ще е.

10

Анонимен

преди 3 години

Бизнесът и работещите искаха мерките да се вдигнат и да работят.Сега Димитров иска бизнесът да продължи да получава държавни пари.Нали искахте приватизация, или искате приватизация на печалбите и допълнителна държавна помощ за всеки бизнесмен-мафиот, защото бил много важен.Отваряме, затваряме мерките. Стига.

9

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България. Скоро и локума ще е лукс.

8

Пак почват с локумит

преди 3 години

Локумите за малкият и средният бизнес......Всичките помощи и подкрепи за малкия и среден бизнес важат и за големият и супер големият бизнес които се възползват,същото е и обратното.Като не върви затварай и стани работник.

7

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България свърши. Скоро и голфове няма да можем да караме.

6

Анонимен

преди 3 години

Ама не може да караш кола за 300К и да ревеш че бизнеса ти фалирал, нямал си пари. Ми кат нямаш пари, ша караш голф, не бентли.

5

Анонимен

преди 3 години

Златния Век на България свърши. Чакат ни гладни години.

4

Анонимен

преди 3 години

Глас в пустинята.Кога 95% от хората ще разберат,че нямат партия която да защитава и отстоява техните интереси.Както. при бай Тошо нямаше десни партии така сега няма леви.Разликата,че преди нямаше частен бизнес нямаше и частни интереси.А работниците с техните интереси както преди така и днес са тук.

3

Пародия

преди 3 години

Днеска на Разпети петък , е гърч от данъчни инспектори , върху всичко живо което работи !!!!Да обобщим че става въпрос само за малкият и средният бизнес...големите не се закачат !!!!Докато се упражнява такъв тормоз от БоКо и компания ....никога няма да изплува Българския човечец решил да развива бизнес сам , а не да е роб на някоя чуждестранна верига ...за жълти стотинки....

2

ПроСоТо

преди 3 години

да са не затръшкате,ей!Мутрьо и Харема му станаха милиардери за тия над 12 години "Беснеене над бащино ми огнище"..Тия и жъ са оправат,а вие...Еми сори,но ВИЕ сте В ОСНОВАТА на тая предстояща катастрофа!ЗАЩО ГО ТЪРПЯХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ТОЯ ОБРЪСНАТПАВИАН ДА СЕ ГАВРИ С ВАС?!?!..И сега какво?..-Примата ще се изниже като прдня из ***,"Ни лук ял,ни лук мирисал",а вие ще продължите да се щурате като плъхове в горяща лаборатория....-"Това,което човек САМ си направи ,и Господ не може да му го

1

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх от вируса да се ваксинира.Да се спрат помощите за богатите бизнесмени, са семействата им, на ваксинираните лекари.