71

Анонимен

преди 3 години

туй мяза на турчин караибрахим

70

Кико

преди 3 години

Еми факта че за 2 седмици минаха неща които за последните 12г и бъдещите 22 нямаше никой да позволи. Те затва квичът. Единствените които крещят ми се струва са на 1ви ред в центъра, Атанасова не спира! Отвратителна е

69

Анонимен

преди 3 години

Щом мутрите ***, значи нещата отиват към по-добро.

68

Анонимен

преди 3 години

Парламентът на чалгарите е позор за България.Слави е новият Иванко, /убиецът на Асена/

67

Анонимен

преди 3 години

Лобисти, вън от Парламента.Хаджипроститутков защитава обвинената фризьорка с бакшиши за хиляди лева.Управляват ни престъпни муцуниИскат да са недосегаеми.

66

По-долу

преди 3 години

Написали ,че се стяга протест срещу диктатурата на новите партии-- само ,че това си е протест на зависимата и уплашена за хранилката герберска част от администрация и прочие на която са и вдигнали мерника . Въобще да не се прибират от площада защото и на следващите избори ще усетят народната любов , няма на какво да се надяват ,народа ги мрази от все сърце и напълно безплатно...

65

Анонимен

преди 3 години

Беше ми интересно да си поговоря с вас ... Не се обичаме, но можем да бъдем съмишленици .. Само си помислете какво точно искате ... Жълтите стотинки на един политически труп ... Или истинско европейско заплащане ... Не съм искал да ви нагрубя ...Както и да е, всички сме българи, нали ... ? И се поддържаме, нали ... ??? Защото всички сме 'преебани в тая скапана държавица ... За мен няма значение политическите пристрастия ... Трябва да съградим тая държавица от нищото ..

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92 Благодаря .. 2 минуса са си направо плюс ... :) Аз съм безпристрастен чужденец в собствената си държава ... И виждам много негативи ... Не забравяй това ... Жив и здрав да си ... :)

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92 Само за сведение ... Да не кажеш, че съм едностранчив ... Бил съм в почти цяла Европа ... Чехия, Белгия, Люксембург, Германия, Франция, Испания, Италия, Словения, Черна Гора, Словакия, Унгария, Словения, Сърбия, Хърватска, Монте Карло, Англия, Ирландия, Турция и Гърция ... Нахвърлих ги по спомени и хронологичен ред... Затова са леко разбъркани ... Ние сме най-зле от всички ... Вервай ми ... :)

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92До Анонимен 92 Т.е. ти пак си *** за Боце и компания ... На мен не ми пречи .. Обаче виждам другите държави .. И когато се прибера в Бг, плача, когато видя пенсионерите как ровят в кошовете за *** ... Или в кошовете на Лидъл ... Ако това ти е мечтата ... Давай, разгроми ме ... :)

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Чудех се дали да ти отговарям ... Много емоция беше вложена ... Но простотата е свещена, затова ще отговоря .. Занимавам се с неврален превод (neural translation) ... Това на практика означава да обучаваш интелигентни системи сами да превеждат .. Нещо като Google Translate, но на по-висока степен .. Т.е. трябва да си нещо средно между филолог и програмист ... Това много се търси в софтуерните компании ... А, пък, иначе, ти може пак да си тролиш за Боце и компания

60

Анонимен

преди 3 години

Ако продължавате да клякате .. Резултатът ще е един и същ ... Помислете си, най-добронамерено го казвам ...

59

Анонимен

преди 3 години

Новите партии явно доказват че не се интересуват от народа. За интересите на престъпността са на първо място. Сега очаквам да върнат на бял кон кметицата на младост и Божков.

58

Анонимен

преди 3 години

Крадецолъжецът вика Дръжте Крадецолъжецът!.

57

Анонимен

преди 3 години

Престъпниците в парламента влязоха, а едни снимки с кюлчета и евро няма да направят.Борбата е голяма, засегнати престъпни интереси за милиарди.Адвокатите на мафията биха направили всичко, за да заработят парите на богатите си спонсори.Адвокатите на мафията разполагат с пари на милиардерите си и ги управляват за изборите и плащане за протести.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84+10 ... :)Кочuна, закривай ... И бой по канчето на герберите ...

55

Анонимен

преди 3 години

Закрива се бухалката на гербавата шайка!Като искат да се борят с престъпността защо не провериха Тиквата за кюлчетата и еврото или ВлаТко?Всъщност не съм прав, ВлаТко го провериха и се оказа, че всичко е точно!Шиши също го провериха, при него също няма нещо което да не е ясно на КПКОНПИ.Закриииивай тая cмpaд!

54

Анонимен

преди 3 години

Герберастите реват ... Троловете пищят ... Супер ... Значи това е правилният път ... Закривай тая *** .... Сами ще си изградим държавата отново

53

Анонимен

преди 3 години

Закрива се борбата с престъпността. Престъпниците много лесно влизат в парламента и си променят законите, както си искат.Европа трябва да ни спаси от българските престъпници в парламента, лобисти на мафията.

52

Анонимен

преди 3 години

Черепа купи парламента.