81

Анонимен

преди 3 години

Тоя да се маха и да си трае!Оня Джамбазки също!

80

Анонимен

преди 3 години

След като оцапаха въпроса за отношенията със Северна Македония с малоумния договор от 2017 г., подписан на юнашко доверие. Т.нар. войводи, веещи байряка на примитивната патриотарщина отново се захванаха с другата стара песен - българските турци и участието им в изборите.Като човек погледне какви са ни патриотите му се ще да стане национален нихилист!

79

На диета!!!

преди 3 години

Веднага!!!

78

Анонимен

преди 3 години

Много е надебелял след мандата.Ще се разтече скоро.

77

Анонимен

преди 3 години

Каква е професията на Каракачанов? - Професията му е патриот, а е подготвен за нея от Държавна сигурност, в която е известен като агент Иван! От 30 г. упражнява професията и и резултатът е повече от виден - превърнал се ев една лоена торба!Естествено състояние на всеки българин е да е патриот, щом има българско самосъзнание и уважава националните символи, история и герои!Но само тарикатите като Каракочан и други шайкаджии преврънаха патриотизма в професия, от която крадат и дебелеят!

76

Анонимен

преди 3 години

Има такова прасе.

75

Карнавалиев

преди 3 години

Е, стига бе хора , това е най-непретенциозния политик, със всеки би направил коалиция, даже и с депесе, на него му стига само МО.

74

Иване

преди 3 години

Продаде се на ОПГ ГРОБ и това изкопа и те зарина в гроб ...Ай, сиктир!

73

Шекер Асан

преди 3 години

Баш мурафет стаа, кючек гиби ! Са ! Са !

72

Петрова

преди 3 години

Да се премахне двойното гражданство!Да се направят пълни списъци на българите с двойно гражданство.

71

Тоя па

преди 3 години

Целият цирк е зарад Радев!

70

Агент Иване!

преди 3 години

Мазна,лоена торба! Демагог,крадец,лъжец и безделник!

69

ХАХО

преди 3 години

До ВЪН ТУРЦИТЕ Вземи си събуди

68

Анонимен

преди 3 години

Аз като съм дал на детето си 30000евро да му помогна да си купи апартамент сигурно също съм инвеститор,или това важи само за тия ,които пращат за едене и пиене.Вчера и аз купих салам и бира и напълних резервоара с бензин,поне това трябва да ми се брои за инвестиция.

67

Анонимен

преди 3 години

Голяма грешка беше това с увеличаването на секциите. По конституции всеки български гражданин може да гласува, а онези с *** и бурките, които не знаят български, също се водят български граждани. Което показва, че двойното гражданство трябва да се премахне.

66

Анонимен

преди 3 години

Най-големите инвеститори,най ги е яд като се върнат и си купят десет годишна кола,никой не ги гледа с респект и не му се кланя за инвестицията и не слуша разказите му за това колко сме задръстени българите в България,а още повече го е яд,че комшията без да е излизал на вънка ,кара пак по-хубава кола.Зар не?

65

До71

преди 3 години

Не са най големият но са един от големите,през 2019 година в България са влезли над Два милиарда Евро пари от странство което си е доста внушителна сума за бедна страна като България !

64

Анонимен

преди 3 години

До НиколоваПрава си,но ходи го обяснявай на тези,които пращат по някое евро на роднините си и някой им е внушил ,че са най-големия инвеститор.

63

Панкратиев

преди 3 години

До НиколоваАми не е точно така, ако пращаш пари на родителите си и те си купуват салам с тях, саламджията може да направи инвестицията с тези пари и да почне да прави и луканка, която да изнася например.

62

До65-Николова

преди 3 години

Николова,ти като чиновник на държавна копаня,какво създаваш?