8

Анонимен

преди 3 години

Ивермектина го пих,когато изгубих обоняние(тогава разбрах,че имам Ковид)тст около 5-я ден,дотогава не знаех,че съм болен.Ползата беше нулева,станах на салата,не можех да ходя.Беше много,много кофти.

7

Анонимен

преди 3 години

До 4 Срещу нищо! Просто да успокои хипохондриците,че " коронката" няма да ги хване!-:))) И по скоро да им подейства психологически и се успокоят!-:) Ноооо там е проблема,че тези " ваксини" са опасни за всеки човек! -:((( Жалко е,че много хора не го разбират уви!

6

Анонимен

преди 3 години

Добре,няма да се ваксинирам.И ще треперя всяка година да не изживея ада през който преминах ли?10 дена -38.5 темп,4 антибиотика,8кг назад,сатурация 87.Ти говори за себе си,мен.Ако искаш се ваксинирай,ако искаш -не.

5

уф

преди 3 години

От трите лекарства ,които се ползват срещу Ковид19, най-малко надеждното и най-малко действащо е Ремдисивир.Много по-добре и по-бързо лекуватт Hydroxychloroquine sulphate, Сhloroquine phosphate и IVERMRCTIN, като последното е най-доброто,блокира веднага спайк-протеина и вирусът спира да се размножава.Познато е от последните 45години катопротивопаразитно,няма странични ефекти.От първите две,второто(фосфата) има по-малко стр.ефекти.Ползват се също стероиди и антибиотици-във втората фаза на болеста

4

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Срещу какво точно е това лекарство? Срещу Корона вируси, грипни, всички вируси?;)

3

Помнещ

преди 3 години

Един съвет към мераците на хората да се " ваксинират"! Хора.Не бъдете опитни зайчета на фармацевтичните компании по света! Разбраха го,че сега е настъпил момента им за огромни печалби! За една ваксина,за да се утвърди като такава,във времето,са нужни годинииии! -:( Ако някой почине от вас или ваша роднина.Вие няма да можете да осъдите НИКОГО! Всичко е изпипано по " закон" от тях!-:) Не рискувайте! Просто се пазете!!!-:)))

2

Анонимен

преди 3 години

Притрябвали са ми химиите им.

1

Анонимен

преди 3 години

Не кълвете на "вакс"... Я да пробваме на "Лекарство". "единственото антивирусно лекарство срещу Covid-19, одобрено в Съединените щати"... Не щото няма други... Ама не са удобни