255

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

Това продължава повече от година и краят не се вижда...Толкова удобно стана да се всява страх,паника,ужас за да се налага контрол над живота на хората . ДО КОГА ?!

254

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

Факта,че от ИЗРАЕЛ сигнализират за сериозни увреждания след ваксинирането е показател,че нещо не е наред с "пандемията-епидемията"и КОВИД19-ГРИПА и са " пестеливи" по отношение на в пъти повече действителните случаи.Това доказва,че се извършва ЧУДОВИЩЕН ЕКСПЕРИМЕН С ЧОВЕЧЕСТВОТО ! Ваксините първоначално бяха доброволни,но постепенно започнаха да стават задължителни,като наложиха ограничения за придвижване,пътуване,паспорти...За да прикрият дефекта от тях се оправдават с мутации,нов щам и т.н

253

Анонимен

преди 3 години

ти с минусчето, колкото и да го цъкаш май си се боцнал а? вече е късно сори, ще хапнем малко жито, ще пийнем малко вино и после ще се разотидем бухахахаха

252

Martin Bormann

преди 3 години

Точно бившия учен от Файзър когото компанията уволнила защото задавал много въпроси каза, че очаква максимална продължителност на живота от 2-3 години след използване на коктейлчето.... успех :)))

251

епидемиолог

преди 3 години

До ОбективноИ двете ти уж-статистики са лъжа! При хора под 60 годишна възраст риска от ковид е по-малък от ваксинацията. А при деца уврежданията от ваксини и маски са с пъти по-възможни от сезонен грип. Имаските са вредни не само за децата. И то с дългосрочни последсвия. При старците и ваксинирането им, съм по-скоро съгласен с теб! Но все пак решението да си е тяхно. Както при грипа който мистериозно изчезна, но измираха милиони стари и болни по света от него.

250

епидемиолог

преди 3 години

До 283За Унгария си е тяхна работа. Може пък и руската ваксина да е най-безвредна- не знам. Няма статистики за сега! Но гледам и германци и австрийци се натискат за нея.Лично аз от всички сериозни публикации които знам, надеждни ваксини срещу грип няма. Само проблеми! Ковид не е нещо различно. Но да, много животоспасяващи ваксини съществуват. А ковид, въпреки че е очевидно по-опасен за старците, за по-младите и децата е с пъти по-безопасен от обикновен грип.За останалото питай Петърчо!

249

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли че ние Българите имаме една много силна ваксина, казва се,, Спиртоми цин". Така че нека да се въсползваме от пословицата.. Кервана си върви, кучетата си лаят" на кого в България му пука от какво ще се мре, все някога ще се случи.. НАЗДРАВЕ

248

Анонимен

преди 3 години

Унгария ваксинира населението си със всички налични в момента най-масови ваксини в света.Пфайзер,модерна,астра,спутник и китайската.В болшинството доклади на техните медицински специалисти се заключава че Спутник-V показва най-добри резултати.Като превенция на заболяването,като липса на животозастрашаващи реакции след ваксинацията,като минимални странични ефекти и дори като цена.Тоест номер едно като ефективност и безопастност.Само яростната американска съпротива забавя бързото й въвеждане

247

епидемиолог

преди 3 години

Другото което трябва да имате предвид е- лъжата, че ползите от ваксините е са по-големи от вредите.Това може и да е вярно при старите хора, но при млади и здрави хора и особено деца- е точно обратното. А и се замислете как така изведнъж същите тези, който години наред тръбяха че населението на Земята трябва да бъде намалено драстично, сега изведнъж са се загрижили за човечеството и са в основата на ваксърството????? И наливат пари в правителства за да принудят всички хора да се набоцкат.

246

епидемиолог

преди 3 години

Не веднъж давах линкове от официални източници, че при Файзър и Модерна смтъртните случай са най-много. Което докзва, не че Астра е цвете, а това срещу Астра си бе търговска война. Другата официална новина е, че от тези ковид ваксни, за 3 месеца са починали повече хора отколкото при другите ваксини за последните 10 години.

245

Хубаво на 100%

преди 3 години

Като се ваксинират на 100% ще отидат в рая на небесата всички.

244

Анонимен

преди 3 години

Интересно че в началото на месеца Файзер спря доставка на ваксината си на Израел защото не си плащат и след 2 седмици хоп новина от Израел :)

243

256-допълнение

преди 3 години

CORDYCEPS-извинявам се за гршката

242

До ЧИЧО

преди 3 години

Препоръчвам Кордицепс-CORDYCERS, хималайско растение,имуномодулатор,много добро за кръвта,против Ковид и всякакви вируси, за ракови случаи, левкемия,.подмладява и като стрничен ефект -вдига либидито и ,,самолета"!!!.Продава се в ,,АМАЗОН"и на E-BAY.Жената и тя да пие.

241

охо

преди 3 години

Това е само върхът на айсберга.Тези странични ,,ефекти " са основно при по-младите.При възрастните го пишат-умрял от старост,нищо че без,,ефекта"на ваксината току виж поживял още 10-15 години.Което пък ме навежда на мисълта,че израелското правителство ще си спести доста от пенсиите и поддръжката на старите.

240

До 233

преди 3 години

Напръскали са те с Лидокаин, затова не си усетил нищо.

239

До 252

преди 3 години

ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАШ? " ДЕСЕТКИ СЛУЧАИ" НЕ ОЗНАЧАВА " ДЕСЕТИНА " СЛУЧАЯ.

238

Анонимен

преди 3 години

Десетина случая на 5 милиона. По-вероятно е да те блъсне кола или да те ухапе бясно куче. И аз се ваксинирах с пфайзер и нищо ми няма.Аман от сбъркани антиваксъри

237

Анонимен

преди 3 години

Русофилите в никакъв случай да не се ваксинират с Пфайзер, само Спутник за тях и нищо друго. Спутника ще ги оправи и тва е.

236

Анонимен

преди 3 години

Явно при нас все от хубавите ваксини поръчват - астра и фаизер , да си ги бият поръчалите ги