153

Анонимен

преди 3 години

Сите гербави Песнопойци не можахте да осигурите комфортна преднина на вожда си,сега пак сите мажоретки не можете да окаляте качествено Трифонов,бам бадева троши вожда ви пари по вази!

152

Анонимен

преди 3 години

Ще видим на новите избори тея 17% да не станат 7% !Какво иска Слави ? 60% ?? Еми няя как да стане ! Не сме 1997 ,за да гласуваме дори и за м***гаре,само и само да се отървем от фалитаджийте !За мен Слави и ИТН са абсолютни дилетанти ! Не искал с тоя,не искал с оня ! Чакай малко бе,тук не говорим за коалиция ,правиш си кабинет само ти !!! Бетер детска градина.Не искал партии от статуквото.. Ми извикай марсианците! Те делата се виждат,доброто и позитивното нямат партийна принадлежност....

151

Ограбен

преди 3 години

Откраднаха ми милионите, върнете ми милиардите. Правителството е виновно.

150

Тошко африкански

преди 3 години

Я да видим кой е непослушен да почвам да режа крайници, батя вий наточил брадвата

149

Анонимен

преди 3 години

Никаква коалиция с Крадеца не трябва да има,само това е начинът той да бъде премахнат от управлението на България!Трифонов засега е един от малкото които се придържат към това и си спазват поетият ангажимент! Именно това кара Борисов да хвърля орган и жупел по него!Въпреки всичките тролски напъни на кликата Герб за неговото очерняне това единственото правилно действие за отстраняването на Самозабравилият се "самодержец"

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Никаква възможност не е получил, а това че от Банкя ви спускат подобни опорки никой нормален човек не го вълнува, има си ред, следват нови избори, надявам се този път честни без чакалите на Баце да страхуват хората, едно по едно всичко ще си дойде на мястото и ОПГ ГЕРБ заедно с калинките си ще се отзове там където им е мястото

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Г-н Слави получи 100% възможност да въведе прокламирания на неговия референдум мажоритарен вот. И не го направи. Обясненията , че не го е направил, защото не иска да ползва подкрепата на други партии са просто смехотворни. Така, както е смехотворно цялото поведение на Слави, Тошко и останалата чалгарска *** от партията ИТН.

146

Анонимен

преди 3 години

До До172Само в едноклетъчни мозъци решения, приети от парламент с предстоящ живот от броени дни , могат да доведат до решителен прелом в борбата с мутрокрацията!

145

Анонимен

преди 3 години

НАСА правят сериозни опити на Марс с модерна гехника. Започвам да си мисля че само "марсианци"могат да казват че Трифонов е голяма работа. Този т.н. "политик" (срам ме е да го спомена даже) си направи"гаргара" с избирателите :(((

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176Още преди изборите, Слави каза че няма да влиза в каквито и да е преговори с партиите ГЕРБ, БСП и ДПС дори и те да му предлагат подкрепа за мажоритарния вот, защото те целят да компроментират самата идея за мажоритарен вот, а и най-важното, те ако са искали са могли да го приемат, но най-важното е че на референдум се реши не само въпроса за мажоритарното гласуване, и нито едно от тия неща не е прието, дори не е направен опит да се приеме, така че невиждам какво рипате толкова.

143

Анонимен

преди 3 години

До До 167Бихте ли ми обяснили как точно пълен ид и от може да осмисли глупостите, извършени от друг ид и от?Това с предложеното гласуване по пощата, после с оттеглянето на предложението и веднага на следващия ден - отново предлагане - какво беше? Нещо интелигентно или глупост? Заявката за мажоритарен вот и моменталният отказ от него след изборите - това какво е?

142

Фикрет

преди 3 години

До 174:Благодаря, благодаря, много са полезни, особено в суров и необработен вид!

141

Анонимен

преди 3 години

До ФикретАнадолски Фикрет сега ще ядеш само зеленчуци резан оглу.

140

До172

преди 3 години

И как така 51 човека успяха да го гласуват? А между другото и мораториума и комисията са все неща от които имаме нужда ако искаме да приключим с това порочно управление!

139

Анонимен

преди 3 години

До До 167/170"Та какви глупости са извършили,че не се сещам?"Гласуваха оставката на Правителството, преди да е съставено ново.Отказаха да исзлушат вицепремиера Дончев по Плана за възстановяване.Гласуваха Мораториум върху решенията на Правитлеството в Оставка.Направиха си Комисия за репресия на политическите противници.И т.н.И това за няколко дни в Парламента.

138

Фикрет

преди 3 години

Тези хора, които не разбират думите на Слави казани в прав текст, заслужават да ги управляват зеленчуци! Или може би тиквата е плод, не знам, от ботаника не разбирам.

137

До 167

преди 3 години

Та какви глупости са извършили,че не се сещам? Освен една отказаха на крадците да влязат в съглашение с тях!Абе жалки сте сте бе!

136

Анонимен

преди 3 години

На мене ми се спрува, че шайката ГЕРБ, БСП и ДПС все още не са разбрали какво им се случи, и продължават да живеят с надеждата, че ще успеят да вкарат Дългия в техните порочни схеми и обръчи.

135

Слави...

преди 3 години

...наистина оправда очакванията на ония българи, които очакваха той да излъже за мажоритарния вот!

134

Анонимен

преди 3 години

До читателкакво значи 2-ри шанс, те дори и 1-ви шанс не са получили, Баце с чакалите си успя да им открадне победата, ФАКТ!