9

Анонимен

преди 3 години

Щом Бакалова е новата Монро.....то няма смисъл вече.Оная Америка я няма.Америка на свободата и духа стана поредната *** *** на всякакви типове.

8

До намръщен

преди 3 години

Киното като изкуство не е ударило дъното.Хубави филми има и ще продължава да има.Лошото е че има масова своеобразна регулация на филмите и всяко нещо се прави спрямо пазар, разпространение, реакция от социалните мрежи и като всичките тези неща се свържат водят до политизиране и ограничение на това самият филм да бъде изкуство.И дори и на режисьора да му бъде дадена пълна свобода той пак е ограничен от правилата на индустрията и трябва да се съобразява с тях.

7

Мнение

преди 3 години

То даже и коментари няма...

6

Анонимен

преди 3 години

Гледайте филма "Идеокрация"ИдИокрация исках да кажа - власт на *** Забавен и весел, но и предупреждаващ

5

А

преди 3 години

На никой не му се гледат нагласени Оскари.Където задължително трябва да дадем статуи на малцинствата и да ги почитаме.

4

А

преди 3 години

На никой не му се гледат левичарски пледоарии на малцинствата величаене на престъпници извратени либеращини и всичко това на фона на светеца Флойд. А мерси догодина ще паднат и под 1 милион.

3

Намръщен

преди 3 години

Киното като изкуство удари дъното заради безпрестанното бълване и наводняване на пазара с просташки, касови или просто супертъпи американски зрелищни филми. Това явление уби истинското изкуство и е основна причина за упадъка на европейското киноМного американско кино, направено с много пари и зрелищност, но същевременно много тъпо. Често пропагандно и политизирано. Оскарите нищо не значат вече, хората не вярват в киното като изкуствоГледайте филма "Идеокрация". Натам върви западното общ-во

2

Лично мен

преди 3 години

Най-силно ме впечатли, че жената получила най- много Оскари нямаше деколте до пъпа, нито беше намотана с пластове тюл , дори като че ли нямаше грим и прическа ... а просто си разбира бот работата и играе със сърце.

1

Анонимен

преди 3 години

Добре, че мина тая глупост и ще спра да виждам името "Мария Бакалова".