67

ЦИНИК

преди 3 години

У наше селу на черкова никой не оди. Щат -пат някоя бабичка жа запали свещ за бог да прости. Ама инак кръчмата пращи от народ. Ората стааа други бря.Димокрацията ги напрай маскари. Секи тарикат,секи презира другио от имал повеке пари от негу. На къф са прай вика кът няаа пари ? Само парътъ зачитът и тва е.

66

Идиот 2

преди 3 години

Тъй като ми слагат на псевдонима ти звезди искам да знаеш,че си пълен такъв.

65

Бико

преди 3 години

Заливат ни позитанските *** със заклинания и присъди към Бойко и ГЕРБ. Но има Господ, тези *** ще получат заслуженото Боже наказание.

64

Бай Баяни

преди 3 години

Престанете да демонизиране ГЕРБ и Бойко Борисов. Хора, които пишат по форумите присъди и заклинания са българомразци, които проповядват омраза. Да вървят в ада!

63

Анонимен

преди 3 години

Никакви кости не изравя, "Осман бей" си е гербав *** - затрупва неприятните факти за политическия труп Борисов с наци-истерии.

62

ДО 71 Осман

преди 3 години

Мемед , расте ли *** ?Лично аз имам акт за собственост за земя - Русия ни помогна през 1878 , да ти напомня .Иначе нямам нищо против дедите ти - те отдавна спят спокойно - защо им изравяш костите ?

61

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов не е лош човек, но в политиката се клатушка, иначе да е жив и здрав!

60

Handel

преди 3 години

До Сата НАТО"Пак да попитам - а Борисов истински вярващ ли е, или бивш комунист?"Неистински вярващ бивш комунист и настояща мутра.

59

Сата НАТО

преди 3 години

Че кой може да забрани на хората да празнуват?Господ е наредил хората да се събират и да празнуват. Ти ако не си човек, затваряй се в банята и не празнувай.

58

Анонимен

преди 3 години

Поп Зарята - хакер след нощна запивка отива рано сутринта на проповед махмурлия и с премрежени очи започва:- И F1 да ти помогне , и F2 да те спаси в името на Ctrl-a , Alt-a и светия Del, така да бъде Enter.

57

Сата НАТО

преди 3 години

до ЧебурашкаБългарите сме СУЕВЕРЕН народ приятелю, не сме вярващ народ! И днес най-"вярващи" в православието са бившите комунисти.-------Пак да попитам - а Борисов истински вярващ ли е, или бивш комунист?

56

Анонимен

преди 3 години

В България всичко е отворено. Никой не спазва мерките. Цяло чудо е, че няма по 400 починали на ден. В супермаркета всеки ден ми се качват на главата на касата. Не се спазват мерките. Носят мръсни маски изкарани от джобовете. На касата вчера един си махна маската, за да кихне.Събират се да празнуват.Снощи МаяМа събрала в един затворен от НАП хотел в Бояна над 100 мутри и празнуваха. Има ги на видео. Абеее, изобщо създърмаа отвсякъде. В НС ги гледам Има такъв Клозеem с маски под носа, даже и без.

55

Сата НАТО

преди 3 години

до ЧебурашкаБългарите сме СУЕВЕРЕН народ приятелю, не сме вярващ народ! И днес най-"вярващи" в православието са бившите комунисти.-------А Борисов истински вярващ ли е, или бивш комунист? Кога ти си стъпвал в църква, та да правиш обобщения за българите, гомнвр гербав?

54

Сата НАТО

преди 3 години

И?За това трябва да благодаря на Ту лупа ли?

53

Анонимен

преди 3 години

До Чило " Я кажи онова за "родителката"Какво искаш да кажеш, нищoжecтвo?! Що не се разкараш?!

52

Анонимен

преди 3 години

Човек без вяра е като дърво без корен.

51

Анонимен

преди 3 години

В България в момента всичко е отворено.

50

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам мръсни дела и действия, попитах само, дали се чистят иконите, след всеки?!?В храмовете има клисари и обикновени чистачки, които почистват ежедневно, а къде има и градинка към храма - всичко е поддържано. В болниците няма такава чистота, каквато е в църквата. Наскоро ходих в болница - не се личи, че са минавали, при такъв чивекопоток е и трудно да се осъществява хигиена на здравното заведение.

49

Анонимен

преди 3 години

до анонимен. "До питанкаЗащо приписваш гнycнитe си дела и действия на вярващите?"Аз нямам мръсни дела и действия, попитах само, дали се чистят иконите, след всеки?!?

48

Анонимен

преди 3 години

Българите сме вярващ народ.