27

Питаща

преди 3 години

Eлкe, ти инокулира ли се?

26

Додо

преди 3 години

Ще свърши ли, най-сетне, тази безчовечна, неморална и фалшива пропаганда на ГМО инжекцията, позираща за ваксина?!

25

Анонимен

преди 3 години

Пореден имбицил с професорска титла, аман вече от такива. Няма ковид 19 и никога не е имало, продължавайте да вервате на масмедии и да участвате в тази схема. Колкото минуси да сложите все ми е тая.Маскираните и ваксинираните сте *** и прости щом сте се съгласили на доброволно робство!

24

mgs

преди 3 години

Пак до менГрешка във втория ми пост 89 са случаите, както първоначално съм писал

23

mgs

преди 3 години

До mgsкато продължение: След разследване се е оказало че от тия 98 случая 73 са се ваксинирали в един пункт, който не спазил процедурите.Та ако имате енергия не я употребявайте за тролене, а вземете почистете около вас излезте на въздух и отидете да се ваксинирате. Невероятно звучи, но това може да спаси нечий живот, дори и вашия.

22

Санитар

преди 3 години

До Кайзер СозеНе си си пил аповете сабафлем,нали?

21

mgs

преди 3 години

До Анонимен 15Писна ми от *** - Отворете Гугъл с преводач, и ще видите - тяхната преса и официалните статистики казват - до края на март 2021 има 89 случая за повторно заразяване след ваксиниране т. Общо 1.4 милиона са ваксинираните поне с една доза. Никой учен не е обещавал 100% успеваемост, сметнете при обявените около 95%, колко всъщност се явяват тия стотина случая. В допълнение, заболелите са го изкарали значително по-леко от обичайното.

20

1000

преди 3 години

Струва ми че, че ако имахме Интернет през последните 100 години, все още хората щяха да боледуват масово от зашка, туберкулоза, детски паралич...

19

Анонимен

преди 3 години

Да разчитаме ли на антителата след преболедуване на COVID-19?------------Да!!!Но, между 4 и 6 месеца, след което нивото на антителата постепено се снижава и изчезва!

18

Койчо

преди 3 години

Казват, че вездесъщият проваксър под ника Бау утре ще му ударят втората доза на Астра Зевзека. След усоешната вакс..., пардон-стерилизация ще се подвизава из форума под никА Мяу...

17

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен ??? Само му проверете изчисленията в края на статията! Тоя е по-зле с аритметиката и от Мутафчийски! И ще е добре да се консултира с Кантарджиев, който преди 2 месеца се изпусна да каже, че най-добър е имунитета след преболедуване!!!Вероятно колкото се придобива имунитет срещу грип - толкова ще е и от коронавирус! Ама нали трябва да се шашка народонаселението!

16

Лелееее

преди 3 години

ТИЯ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ АНТИТЕЛАТА НЕ СА РЕШАВАЩИ, А КЛЕТЪЧНИЯТ ИМУНЕН ОТГОВОР, ТОЕСТ Т И В ЛИМФОЦИТИТЕ, КОИТО ПАЗЯТ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ВЕЧЕ ПРЕКАРАНИЯ ВИРУС И БЪРЗО СЪЗДАВАТ АНТИТЕЛА ПРИ НЕОБХОДИМОСТ!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Не!Бегом на експерименталната генна терапия, за последиците от която НИКОЙ, освен поставилият "уведомено съгласие" НЕ носи отговорност. Бъди cool... :))

14

Анонимен

преди 3 години

???Минимумът, който дава ваксинирането, е, че човекът няма да влезе в болница, няма да го изкара тежкоМисля, от щата Минесота беше информацията - почти 6000 заразени с КОВИД след пълно ваксиниране, почти 400 в болница, 79 умрели. ЛЕГЕНДАТА СЕ РАЗПАДА!

13

Това е антиреклама..

преди 3 години

С тези истерични доводи правят само антиреклама на ваксините. Как ако си преболедувал вирус ще си по незащитен от такъв с имунизация, която е със същия, но омаломощен вирус или част от него? Много трябва да се внимава, защото с безумното говорене се отблъсква обществото от цялата идея за имунизациите, има вече много информация за имунитета! За единия келепир на фарма акулите не е нужно да се зачеркне, погуби вековната практика за имунизациите! Нищо още не е ясно, но не нужно да се внушава предпо

12

Поредната Лъжа

преди 3 години

Минимумът който дават ваксиние е да умреш от усложнение от самото ваксиниране или да останеш жив но с увредено здраве за цял живот

11

Кайзер Созе

преди 3 години

Честито, вече имаме Нова Медицина! По поръчка на Новия Световен Ред! Тя отрича или забравя всичко, което знаем от ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ. Само псевдовакините ще ви осигурят антитела. Иначе сте загинали! Новата Медицина го каза. Преди няколко месеца Новата Медицина се опита да пренапише и дефиницията за групов имунитет, ама работата се разчу и го върнаха. Скоро пак ще опитат, не се съмнявам.

10

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на всички долнопробни платени статийки съм абсолютно сигурен, че е жизненоважно да не се инжектирам с експерименталните препарати. Не е възможно да няма нещо дълбоко нередно при този свръх натиск.

9

Отговорът е

преди 3 години

Твърдо НЕ!

8

Анонимен

преди 3 години

Поредният рекламен агент на фармамафията! Как пък не коментира въпроса за клетъчния имунитет!? Няма такъв организъм, който цял живот да произвежда едни и същи антитела!