45

Анонимен

преди 3 години

Германски тийнейджър ли е Кевин Давид Леман?Или е германски гражданин от известна малцинствена рептилска група?

44

Богат Западняк

преди 3 години

До Млад Човек 46Мухлльо, ако знаеш как живеят 90% от западняците (пълни мизерници) едва ли щеше да напирал като гладна сввиня в *** натам.

43

Анонимен

преди 3 години

Парите не са непременно добро нещо.Ако имахте акъл да го разберете нямаше да има статии с подобни заглавия.А дъртия (80 годишен с 20 годишен син?!?! ОЛЕЛЕ) е прехвърлил дяловетенай-вероятно поради данъчни причини.Но в последните 30 години имам чувството че който не става за шофьор става журналист или полицай....

42

Анонимен

преди 3 години

Данчо, ти ли си?

41

въпрос

преди 3 години

за Бо Тик Вун ли говорите?!

40

Млад Човек

преди 3 години

Ние младите хора харесваме запада и искаме да живеем и да забогатяваме като западняци да караме яки западни коли и да возим хубави жени. Добре е, че България е в ЕС и НАТО за да забогатяваме и да живеем щаствливо! Ние младите хора в България искаме да живеем като американци, а не като руснаци. Доволни сме от ЕС и НАТО!

39

Голям праз

преди 3 години

Че той Тръмп няма пари. Живее на кредит и не си плаща за услугите. Последно си плати предизборната кампания с пари от дарения...

38

Анонимен

преди 3 години

До До 39При война едните избиват другите. И в България цар гнерали и демократи но няклоко милиона жертви от войните до 1945 г.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Същото и с Кремиковци..1 дянковист или костовист става милиардер, а 6 милиона българи обедняват.

36

До 39

преди 3 години

Тва е нищо. Имаше един грузинец, роден в бедно село, където накрая стана генералисимус и изби сума ти народ. Колкото повече хора затрие, толкова по-велик е руския държавник. А оня затри милиони.

35

Анонимен

преди 3 години

РУСИЯ Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ- ТРЪГНАЛ ОТ СЕЛИЩНО ОБРАЗУВАНИЕ, КОЕТО ДАЖЕ НЕ Е СЕЛО- БАЩА ДЪРВОДЕЛЕЦ, МАЙКА ЧИСТАЧКА В БЛИЗКОТО УЧИЛИЩЕ- НО ТОЙ ИНИЦИАТИВЕН И НА 35 Г МИЛИАРДЕР В КНИГАТА НА ФОРБС- ЕТО ТАМ Е НОВИЯТ КЛОНДАЙК.

34

До 24

преди 3 години

Любовта не е пари. Любовта е усещане, което днес се среща изключително рядко, и не се купува с нищо. Истинските неща са непреходни, а парите са нещо преходно. Те са средство за по-добър живот, но не самоцел около която да изградиш съществуването си.

33

Иван Недков

преди 3 години

И то това не е минало през съда никъде на черно и бяло

32

Анонимен

преди 3 години

Не всичко е пари.-----------Доста често не съм съгласен с позициите на "Българин", но в дадения случай напълно го подкрепям!Първо са парите!След тях удовлетворяването на страстите (не винаги, но за съжаление много често най-низките).А, след време - Власта (в пряка или косвуена форма)!Изключително рядко Явление са богатите, които използват богатството си, за да служат искрено на хората и обществото!

31

Иван Недков

преди 3 години

Това не ме интересува родата че крадне да си крадат държавата им позволява щом са си платили на съдия я снае работа фалшиво удостоверение за на следници вадят а на кой са продали имотите да му мислят не ме интересува от това наследство нищо не видях Щом са продали места във Испания и Португалия и Англия ясно е всичко

30

Анонимен

преди 3 години

На това *** баща му е оставил богатството.Ама да питам за един Какво стана с онова наше милионерче студентче дето купи Кремиковци?

29

Анонимен

преди 3 години

Фалиментото Тръмп има само дългове.

28

До 24

преди 3 години

Който няма пари, мисли, че всичко е пари. Парите дават свобода, а свободата е нещо прекрасно. Но най-важното е да си спасиш душата. Бог не можеш да купиш с пари.

27

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегКак унищожил евреите като България ги спасява.

26

Анонимен

преди 3 години

И Бойко е милиардер, но това никъде не се споменава