279

Хмм

преди 3 години

Машинното гласуване трудно ще се измени. То все едно на хартия не може а? Или бързо забравихте една печатница, че ги пеше отпечатала вече с готовите гласове. Освен това самите избори ще са по лесни, тъй като само слагаш флашката и ти зарежда формата и готово. Няма да има чакане по залите а буквално 10-15 мин на човек. Второ, аз съм за камерите защото без камери всеки си праи кой каквото знае ама старите политици ги е страх от това. Случайно да не се види колко е пропаднал изборния процес.

278

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 3 години

ДЪРЖАВНИЯ МОНОПОЛ НА БКП/БСП ...УМРЯ ОТДАВНА!ВЕЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ СА ЧАСТНИ И НЕЗАВИСИМИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ!ОПИТИТЕ , ДА СЕ "НАЦИОНАЛИЗИРАТ" И СЛОЖИ РЪКА ВЪРХУ ТЯХ ....ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КЪРВАВИ КОНФЛИКТИ!ЗАБРАВЕТЕ!

277

Анонимен

преди 3 години

Слави се подигра с вота на 3,5 милиона българи на референдума.

276

Анонимен

преди 3 години

Кирил Симеонов от Биг Брадър е зам-председател на най-важната парламентарна комисия - финансовата. Сега Биг Брадър в ЦИК, после и у дома. Хаджигенов и Христо Иванов изискват всеки да има правилно мнение и цензуриран

275

Анонимен

преди 3 години

Електронно ще стане като гласуването за миските или по други конкурси.Не си играйте с търпението на хората.А в чужбина и те ли с машини,транспортиране до неизвестен брой секции ,обучения ,поддръжка,техници във всяка една секция.Вие луди ли сте?

274

ИМА И НЕЩО ДРУГО:

преди 3 години

В България , отдавна вече цари европейска нагласа и пазарна икономика , независещи от "комунистическите мераци" на , лумпенизиланите прослойки на БКП/БСП.В БЪЛГАРИЯ , ВЕЧЕ МНОГО ТРУДНО ЩЕ БЪДАТ ВЪРНАТИ , СТАРИТЕ СОЦ-ПОРЯДКИ НА ДЪРЖАВНИТЕ И ЧАСТНИ ИКОНОМИЧЕСКИ СТРУКТУРИ!"ПРОМЯНА"...С ВРЪЩАНЕ НАЗАД--НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА!"С ИЗБОРИ" ИЛИ..БЕЗ----ЖИВОТА ЩЕ ВЪРВИ НЕУМОЛИМО НАПРЕД!КАКВИТО И НОВИ СОЦ-ЗАКОНИ ДА ИЗМЪДРИТЕ ...НИКОЙ НЯМА ДА ГИ СПАЗВА!ЗАБРАВЕТЕ!!!!

273

Астра Тромбоза

преди 3 години

Само ГЕРБ

272

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 години

Гласуването по пощата ще иска още допълнителни комисии+допълнителни пари , и пак няма да има гарнция за тайната на вота!Не съм сигурен , дали ще се намерят и желаещи за комисии , при тая пандемия!Не виждам , какво точно ще наблюдават с тия видеокамери , освен да искат още пари за тях , за да си ги сложат в джоба!А , чрез "електронното гласуване" , това е най-лесния начин да бъде хакнат целия изборен процес и изборите да станат невалидни!ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ СА САМО ХАРЧЕНЕ НА ПАРИ !

271

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета!При електронното гласуване,дори като подготовка,първо няма видеонаблюдение,лицето е неизвестно дали е което следва да е или друго,може да гласува хакер и да вкара вирус.Откъде гласува,от дома или от хакерски ц-р,дали гласува друг вместо 80 год-н с деменция или вместо друг с психични проблеми.Видеонаблюдение във всички РИК ,брой камери,цени,монтаж,кой ще оперира.Няма яснота за финанс.част и точно в кризата създават абсурди,като че ли нещо се случва за по добро,а то популизъм

270

ACDC

преди 3 години

Пишман политиците от ""Има такъв идиом/т" си вкараха такъв автогол. Следващата седмица Тошко Африкански и плешивият мишок ще върнат мандата и ще си вкарат втори автогол. В следващия парламент, ако влязат, ще са 4-та или 5-та политическа сила. Защо да избираме партии, които не искат да съставят правителство - това, за което са избрани???

269

моч

преди 3 години

До БСП:))))Що не се скриеш някъде ( примерно някъде на восток ).Не ви ли увряха чу *** не ни те кра ту ни щото да разберете веднъж и за винаги , че ако има нещо по-долно , по-вредно и по-анти от ГЕРБ то това сте вие БСП(БКП).Вие сте еманация и олицетвоерние на лъжи , демагогии , кражби , грабежи , разруха , фалит и национална катастрофа и неизменното национално предателство и стремеж да заличите България и да я превърнете в 16-та република на СССР.

268

Анонимен

преди 3 години

Само така камери на всякъде ,о заплатите на депотатчета на полувина ,и никакви мерцидеси ,да ходят с автобуса

267

апо

преди 3 години

До ЛОША БИОЛОГИЧНА МАСАТова в пълна сила се отнася до Вас уважаеми :)Действията на Боко и ГЕРБ в случая са съвсен елементарни но , напълно достатъчни за да бие чалгарите , мут ра ци те и пишман десните ( *** и *** ) с техните камъни по собствените им глави.Нивото като цяло ( на този парламент ) е посредствено и за жалост няма да видим гросмайстори или висш пилотаж в прокарването на закони и осъществяване на политики полезни за България и Българите .

266

Анонимен

преди 3 години

Тези от Излъгах Този Народ никого не зачитат и всичко, което правят е чиста търговия. Някои очакват те да се засрамят, но за тях това е бизнес и изобщо не им пука кой какво мисли за тях.

265

БСП

преди 3 години

ГЕРБ допоследно ще работят против България и в услуга на техния партньор ДПС и техния господар Турция!!

264

БСП

преди 3 години

Бойко Борисов за пореден път забърка абсолютна каша!!Докога ще търпим това некадърно управление?Българите за пореден път са готови да излязат на площадите да протестират!!Приемат се анти Български закони в последните дни на кабинета Борисов 3

263

Анонимен

преди 3 години

На тези избори се видя колко хора са за машинно гласуване - 25% за, 75% против. Но понеже ИТН много "уважават" гласа на българите, решават ДА ГИ ПРИНУДЯТ да гласуват с машини.

262

Анонимен

преди 3 години

Славчо верно ли ще си сменя пола?

261

Анонимен

преди 3 години

До СоколаАбе ние отде да знаем, чте тоя лeшпep ще изкара толкова гласове!То си имало полезни ... шашавляци.А ние да плащаме, авер...

260

Защо???

преди 3 години

Подяволите гласувах за ГЕРБ?! НИКОГА ПОВЕЧЕ! Много съм разочарован от г-н Борисов... излагация след излагация. Да не говорим как реди кабинет по долни ***... а за избора на министри думи нямам. Очаквах промяна, а не подмяна... Направо умрях от срам!