444

ИТН мошенници

преди 3 години

защо продажника Радев бави връчването на мандата на ИТН? Какви задкулисни договорки прави слави трифонов? така ли ще управлява с мошенничества и договорки под масата с комунистите и дпс?

443

Анонимен

преди 3 години

Като върнат мандата - да връщат и заплатите от 10 000 лв.44 депутата от Има Такъв Некролог са гласували ЗА 10 БОНА ЗАПЛАТА.

442

ИТН стадо офце

преди 3 години

Къде е страхливеца слави чалгарчето? Нали те избраха миячите на тоалетни от ЕС защо се криеш мишок? Тошко Африкански ли ще е прамиер или Борат? Ще дадете ли 2000 заплата и 1000 лева пенсии? Каде е чалгаря? Ало мишок покажи се бе?

441

Анонимен

преди 3 години

ХИБРИДНИТЕ АТАКИ СРЕЩУ ГЕРБ СА ЧАСТ ОТ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИГРИ НА КРЕМЪЛ НА БАЛКАНИТЕ, А ТЕХЕН ЧОВЕК Е РЕЗИДЕНТЪ- СМЕШНИ ЖАЛКИ И СКОРО ИЗМЕТЕНИ.

440

Анонимен

преди 3 години

Свалихте Герб ... хайде да ви видим сега

439

Христо Христов

преди 3 години

Хубаво е,че всеки бяга от безродните петоколонници на козяк - герб.

438

гого

преди 3 години

Гласуването на български избори от чужбина трябва да се ПРЕУСТАНОВИ.Гласува се в секцията в България. Това не е отнемане на право на глас. Който иска да гласува, идва си, гласува си и така.Спрете с различните правила за гласуване в чужбина.

437

Анонимен

преди 3 години

Тоше,много си *** брат,нищо че ти викат г-н Тошко

436

Анонимен

преди 3 години

Пъпеш,изплюй за малко рязаната карабина и кажи нещо ве?

435

Анонимен

преди 3 години

Абе Черепа кога ще разреши на Славчо-евнуха да започне да говори?

434

Анонимен

преди 3 години

Учиндолския Пъпеш беше и си остава леката жена на Доган.Жалко,че се подведоха толкова много хора по лъжите му.Но скоро ще започнат да му искат сметката

433

АТАКИСТ

преди 3 години

Атака победа! ГЕРБ и ИТН вече се провалиха. Ще има нови избори, спечелени от Атака, защото Сидеров за разлика от Слави има смелост и може да управлява.

432

анонимен

преди 3 години

Трябва учтиво да помолим Учиндолският славей да се кандидатира за президент,тогава г-н Тошко ще стане г-жа Тошка демек първа дама.Хахахахах

431

Анонимен

преди 3 години

До Безсрамници!!!С невежеството и простотията. Все по бедно на култура възпитание и духовни ценности е тази нация.Без Любов в душата нищо не става защото Любовта е връзката с Бога.

430

Анонимен

преди 3 години

Името е точно. Има такъв народ. Има такъв *** народ. Жалко и тъжно е.

429

Наблюдател

преди 3 години

Няма значение дали ИТН ( Има такива недоразумения) мълчи или грухти нещо ! Вече имаме сестра Галева , която направи София за посмешище миналото лято , а днес е на път да премести столицата в Кюстендил. Схващате ли, шопи софийски, какъв цирк ви спрята сестра Галева в центъра на града ви ? Тая провинциалистка ви пикае по главите , а вие мислите , че дъжд вали. Смех, столичани !

428

Анонимен

преди 3 години

Това че Слави, който е мой набор не е семеен не значи че не е отговорен.Слави разбий статуквото на прехода, ти го можеш.В казармата разбрах, че работим ангария на дъртите партизани и сега техните отрочета се опитват да крадат като родителите си.И аз не съм семеен и не мисля че ергенския данък дава права на комунистите да крадат!Защо няма преференции за бившите донаборните войници, а само големи пенсии за дърти военни и полицай???

427

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименЗа нищо не се боря,Тонке!Просто влизам тук за да се информирам от статиите /телевизия не гледам от 15 години!/ и да се позабавлявам с драсканиците на мажоретките...Това е!..Нищо "сложно",нищо "потайно",никакви "цели",нито..не дай Боже -"конспирации"....но не мога да бъда "анонимен"!..Никога в живота си не съм бил анонимен!...Просто не ми е в кръвта....ахой!

426

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЗдравей :)Я сега разкажи за какво се бориш :)))

425

Анонимен

преди 3 години

ББ бил страхлив. А Слави е мноого смел! Скрил се е в дупката си. Ще надмине Пеевски по наглост!