17

Анонимен

преди 3 години

Човека е бил от герб.

16

частник

преди 3 години

При мен на черно/ без договор/ са работели много охраители. И си бяха мързели и приказливи бърборковци , за нищо не ставаха . и за това често напускаха. Внаги си търсеха работа за лежане пък и слабо платена да е, като охранител.

15

Анонимен

преди 3 години

По-скоро това е обир извършен от действащи и бивши полицаи.. Но така е в държава, в която управляват мутрите и все още управляват, макар че са правителство в оставка.

14

Анонимен

преди 3 години

Дойдоха новите партии и се върнаха мутренските времена. Това ли ви е промяната

13

Q

преди 3 години

Интересно ми е какво ще стане с Жоро милионера , който направи подобно нещо с инкасо и захлеби 1млн и 200 Хил лв? Скоро ще го пуснат от затвора и ще има яко следене за да намерят парите

12

Анонимен

преди 3 години

Така е защото изискванията за този тип превози са почти нулеви, а фирмите гледат да спестят от всичко, за да предложат по-ниска оферта

11

Анонимен

преди 3 години

На обикновен Западняк. Като види ЕЛИТА в Народнното Събрание, от какви тарикати и дяволета /мъжки и женски/ :чалгари, черепи, българки с руска култира в шалвари и ще си каже . А бе тия кога ще станат готови за ЕС.

10

До 3

преди 3 години

Виж в ***. Bg колко са им заплатите на охранителите. Те даже 1000 нето не взимат. Остава и някой да ги нападне . За какво му е да става герой като защити парите? Да го потупат по рамото после....?

9

Q

преди 3 години

Толкова много филми има за подобен тип обири, че ако някой с малко повече ум в главата или бивш или настоящ полицай реши ше може да си правят такива обири всеки месец по два пъти. Холивуд помага в тази насока .

8

Анонимен

преди 3 години

"...охраната на буса за какво вземат заплата? Нали точно затова са наети, да пазят парите..."Никой няма да ти скача срещу автомати за заплата близка до минималната. Не че ще скачат срещу автомати за 2000 или 4000 лева на месец. Просто заплатата е такава, че се очаква ти нищо да не правиш освен фасада.

7

не

преди 3 години

а не бе

6

Анонимен

преди 3 години

За това всеки се натиска за МВР. Лека и доходна в крадлив колектив.Само простаци работят частно.И се правят а производители

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е променено в системата на службички, институции от вренето на Тато / най големия артист/. Ми аз като соц. тарикат млад, ми омръзна да ги покупеам. Никога не съм им бил в системата.Но си имах връзки. И сега тая систеа с нова техника е годна за грандиозни Шашми.

4

Марков

преди 3 години

Почти винаги има вътрешен човек!Но най голямата глупост е!!!Защо бус пълен с пари спира на бензиностанция?Ако са спрели да зареждат гориво с половин милион вътре,това е страшна простотия!Ако са спрели за кафе,страшна безотговорност...

3

Анонимен

преди 3 години

Добре де, аз не мога охраната на буса за какво вземат заплата? Нали точно затова са наети, да пазят парите, а не само да се дуят с някакви смешни униформи тип Секюрити. Излиза, с или без тях - все едно.

2

Анонимен

преди 3 години

Всяко престъпление е с намесата на вътрешен човек, обикновено с пагони.

1

Анонимен

преди 3 години

Даже в обир на една миризлива бензиностанция винаги има вътрешен човек,щото ако е въпрос на късмет дали ще те хванат..значи някои са се родили не под щастлива звезда а направо в креват от цветя и рози...