83

Анонимен

преди 3 години

Товарищ Путин, в частен разговор другарката Нинова ми призна че ви обича страстно.

82

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече време минава, толкова по-противна му става усмивката.Много се е изкривила нещо.Сегурно не е лесно само да лъжеш.

81

Анонимен

преди 3 години

Че кой е Невалидния че Държавен глава трябва да му обръща специално внимание. Невалидният е никой. Един предател на род и родина. Ако беше Леонид Брежнев Невалидният отдавна да е изгнил на 2 метра под земята.

80

Анонимен

преди 3 години

Най - важният русурс е човешкият! Най - многоброен е в Китай, най - качествен в Япония и Германия.Няма представа за какъв русурс говориш, но човешкият в Русия е освен малоброен (спрямо територията) е и некачествен.

79

Анонимен

преди 3 години

Прекалили са с ботокса в бузите на Путин. Ако го боцнеш с една игла и ще потече гел.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88"И ако освободи Нахални какво ще стане?"Нищо няма да стане. Путин си разкри картите..

77

Анонимен

преди 3 години

И ако освободи Нахални какво ще стане?Западът ще плеснат с ръце и ще се прегърнат с Русия.Но те не искат прегръдки, а им искат територията и огромните суровини намиращи се в Русия.А за нас пак няма да има някаква полза и защо е всичко това?

76

АзГ

преди 3 години

Абе незнам за Путин, но Ангела Лукашенко също е изправена от месеци пред протести. Днес над 30000 протестираха срещу Корона-Дикатурара в Берлин. Хиляди полицаи разгониха демнострацията, биха невинни седящи хора, най-често безпомощни жени, пръскаха със сълзотворен спрей, някои бяха и с полицейски кучета. Но по немската режимна телевизия съобщиха за 8000 протестиращи,опасни за обществиния ред (не били с маски и не спазвали 1,5 м растояние), след което преминаха към...Навални.

75

Пак

преди 3 години

Жужето пак се е объркало. Не знае , че суверенната държава Украйна е окупирана от неговите зелени човечета.

74

Анонимен

преди 3 години

""В общи линии се държим сдържано и скромно, като често пъти дори не отговаряме на недружелюбни действия и дори на явни грубости", каза Путин"АхахахахахахаКГБ терористите счупиха тъппомера пак.

73

До Египтянин

преди 3 години

Няма дума Кан това са руски измишльотини от комунистическите учебници писани с геополитическа цел. По нашите земи старата дума е кънѧь или КАНАЗ което е днешното Княз. Това (мисля че беше канезе) е изсечено на камък а не кан. Никъде не е изсечена думата кан. Няма и Тангра по нашите земи.

72

Жужу

преди 3 години

Докато се забавлявате, току що, казаха, че вдигат газта със 14%...

71

До 76

преди 3 години

Не го пожелавай защо София е цел на ядрена ракета и ще се испариш за част от секундата.

70

До 79

преди 3 години

Нещо много едно такова заплетено неразбираемо писание ! Да не си се надрусал с двойна следобедна доза ?

69

Анонимен

преди 3 години

Путин е президент на наъ-великата държава в света.Добре,че има глава на раменете си и то с много мозък и железни нерви. Изключителна социална политика.Украйна на и Навални са подминати с усмивка,съжаление и презрение.Изключително достойно поведение на държавен глава.4

68

Анонимен

преди 3 години

Всичко ватники да се стяга и Немедлено в тяхната мать щом било земен рай. И да забравите България, никога никога да не се връщате, никога. Само тровите въздухът.

67

Египтянин

преди 3 години

До TangraКан е ехо от Каин, който се заселил в Египет; Баал Каин е Балкан. Тангра от египетския бог Ра.- Та какво е толкова великото на бългаРа, след като са изповядвали религията на Стар Египет?

66

А

преди 3 години

* Дъпълнителни изплащания на семейства с деца, бремени жени, научни работници и други категории на граждани на Русия.

65

Анонимен

преди 3 години

Путин казал:"Запада да не спекулира с добрите намерения на Русия."- малеее представям си лошите! Сигурно ще почне да хвърля ядрени ракети, нали него не го лови радиация.

64

Assange

преди 3 години

Русия прогресира уверено. Тези незначителни дразнители целят единствено да разконцентрират Путин, но той показва ,че колкото и да се напъват на запад, системата им рухва и Путин не смята да си губи времето със загубеняци ;)