8

Додо

преди 3 години

И да довърша: Флойд, с дългата си история на упадък, криминално поведение на разруха, успя да разруши живота на един човек, който беше форсиран от работата си, а не по свой избор, да си има вземане-даване с него! Защото по принципите на държавата, читавите и свестните са жертвата, натоварена да носи на гърба си колосалните последици, които обществото търпи от човешките отпадъци, като Флойд. Мантрата, налагане от Прометейците е, че за всяко злодеяние, извършено от африканец е виновен някой бял.

7

Рушофилски трол

преди 3 години

При т0дар правешки така избиваха друго мислещите около 45 години.

6

6 дедовиЯ ми

преди 3 години

заУй не стааш.

5

Додо

преди 3 години

Пост-християнска Америка стигна своя залез и упадък. Сега вече остава само да се разпадне деюре, защото дефакто вече щатите не са "съединени". Въпросната "присъда", постигната за 9.5 минути от въпросното жури, е чисто политическа и ако Флойд не беше африканец, а европеец по раса, никой, никога нямаше и да чуе за него! Но, банановите републики правят бананово правосъдие за банановите "американци"! Предсказуемо, фактите и доказателствата в този скалъпен процес нямаха значение. Както при изборите!

4

Анонимен

преди 3 години

САЩ вече приключиха като символ на държава с ред и закон и се превръщат в анархичен,крайно ляв проект.Щом полицай получава 40 години затвор за убийство на закоравял престъпник по време на задържане ,а престъпника превръщат в национален герой,това е подигравка с всякакви човешки ценности!

3

Анонимен

преди 3 години

Американците по форумите (нецензурираните от глобалистите, разбира се) вече с яд казват: "Да си бяхме брали памука сами..."На европееца още му пробуват тарамбуки, но нещата отиват към пробуждане на спящ великан в лицето на бялата раса... Уви, хич не сме хуманни... Просто, някой не чете историята...

2

Ужас

преди 3 години

Байдънясват масово.

1

Анонимен

преди 3 години

Hey, sleepy Joe, just turn the teleprompter around so we can read it ourselves.