90

anonimen

преди 3 години

da ymira edin po malko

89

Анонимен

преди 3 години

Нахални е любимец 2 в тази "медиа", разбира се след Тиквоний Банкянски! Сега, дали на някой му пука за Нахални у нас - не знам, вероятно на тези, на които им плащат за това да им пука! На останалите - не, ни най-малко!Така наречената, "свободни и демократични медии", към коити спада и това сайтче, не пишат за арестуваните в Германия, Холандия, УК, УСА по време на протестите, но са първи, когато става дума за Русия и Нахални!

88

анонимен

преди 3 години

Пак ли тоя клан недоклан, дран недодран! Още в Сибир трябваше заедно всички наоколо да се здрависал със Свети Петър! Но, не!

87

пецата

преди 3 години

Путин вчера предупреди "който пресече червената линия която Русия определи ще получи реципрочен отговор и даже по силен"айде да видим който има да губи повече Иван от Воронеж или Стив от Ел Ей

86

пияница мистик

преди 3 години

А, джуджето убиец и лукав сатрап. Първо ще го пусне от затвора, после ще го убие. Така действат всички подли и злобни хора. Всъщност той не е човек, а изр0д и злобно джудже

85

Анонимен

преди 3 години

ей, стига сте ни занимавали с този криминален тип.той е осъден за криминално престъпление и вие непрекъснато претопляте политическият му труп.оставете Русия.не ме интересува. да си се оправят. тяхна си работа.вижте България всеки ден умират по 100човека.Вие сте платени драскачи на политически глупости и цензори на неудобни мнения!Ха сега изтрийте и това за да го докажете.....

84

Поп Грую

преди 3 години

Не виждам статии за Асанж. Тоя е един месец в затвора и голям рев, голяма трагедия, а Асанж без присъда колко време гние в затвора? Двулични, дебелooки, нarли нarлоcаксонци!

83

ДБ и ИТН стадо

преди 3 години

кажете за протестите какво стана излязоха ли милиони? нищо не чувам? ало русофобите ало???

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Може да cи поискаш само от мaйка си..

81

Анонимен

преди 3 години

Искам да разбера кои от новите депутати са американски пионкиза да искам изгонването им от парламента?

80

Анонимен

преди 3 години

Навални е пример за всички руснаци, какво ги очаква, ако някой се опълчи на *Дpeбосъка*...

79

Анонимен

преди 3 години

Не напразно гонят всички руснаци от посолствата по света...Само тук няколко нещастни русофили ги боготворят.

78

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаТи си едно обикновеноТъпо същество и затова си доволен.

77

Дядо Мраз

преди 3 години

Този пършивец с 1.5-2% подкрепа му е най-добре в затвора.Ако е решил да гладува до умиргане, това си е негово лично право и не трябва да бъде нарушавано.Освен това знае, че шефовете му ще го използват даже и умрял.А по презумпция предателите на Русия заслужават смърт, та нахални трябва всяка вечер да благодари, че е живял още един ден!

76

НАТАША ИЗ БОЛГАРИЙ

преди 3 години

ТОЙ НЕ ИСКАЛ ДА СЕ ХРАНИ ,ДРУГИТЕ СА МУ ВИНОВНИ , МИ ГУШВАЙ БУКЕТА И ПЪТУВАЙ ,ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 -ДЕНА, КАТО ТИ Е МАЛКО АКЪЛА , С 300ЛВ, ПЕНСИЯ ЗА ТЕБ ЛИ ДА МИСЛЯ ????

75

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам да умре, но по-бързо.Нали той за това отказва да се храни?Кремъл не трябва да се интересуваот неговата персона -- има си закони,правилници, канали и т.н.Те трябва дасе спазват, но някакви отстъпки преднатиск от запада не трябва да се правят.

74

Анонимен

преди 3 години

До ГЕРБ ли? Оппалянка ! По скоро :Това е мечтата на демокрацията -мафия ,корупция ,гей паради ,еднополови бракове ,трансджендъри ,популизъм, ксенофобия и расизъм ,към автохонното население на държавата .Това нали са Демократични и Евроатлантически ценности ,а не комунистически ?

73

Анонимен

преди 3 години

Путин не може да преживее факта, че неговите слуги не са си свършили работата както трябва и сега ще го умори в затвора.

72

Анонимен

преди 3 години

Каква заплаха може да бъде този мишок за Кремъл, вие съвсем изтрещяхте.

71

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаТази от Делиормана май си беше там и преди това. Чий човек е? Който отговори правилно има бонус.