30

Анонимен

преди 3 години

"Да де ама тая сутрин показаха знаците че улицата е в ремонт"Да де ама ТАЯ СУТРИН! По време на инцидента е важно, а не утре.

29

Анонимен

преди 3 години

Всичко е вързано.Тази шахта там за да се направи не е извикан някой случаен.Винаги е свой човек с фирма,ама близък я на кмет,я на някой политик.Всички страдаме заради този човек и общинари и полицаи си траят.Ако те община и полиция не са заедно с народа няма държава има мафия.Заради някой си там всички си патим.Е така ли трябва да бъде?

28

House M.D.

преди 3 години

Акт за какво?

27

Анонимен

преди 3 години

била необезопасена, но не се казва, че е имало знак, че улицата е в ремонт.1) Многократно се каза, че не е имало знак, че улицата е в ремонт.2) Дори и знаците да се премахват от жители, редно е строителят да обезопаси шахтата поне с допълнителна ограда и означения, ако толкова не иска да похарчи за две торби цимент и два човекочаса за временно укрепване на капака.

26

За 12

преди 3 години

Да де ама тая сутрин показаха знаците че улицата е в ремонт и влизането е забранено.Хайде сега да ми обясниш ти кога минал оттам и видя че няма знаци и улицата не е обезопасена?

25

опетков

преди 3 години

Много ясно е, че някой тук умишлено лъже или казано по-меко скрива истината. Склонен съм да вярвам, че това е пострадалата жена, защото тук се казва, че шахтата била необезопасена, но не се казва, че е имало знак, че улицата е в ремонт. Естествено ако е имало знак за ремонт да и напишат акт на въпросната уфсъ.

24

vlady

преди 3 години

Да обжалва акта пред протойерей Храч Мурадян.

23

Анонимен

преди 3 години

Полицаите трябва да наптавят АКТ на Общината,ако имаме нормална държава.Утре и някой полицай може да си счупи колата там.Ама не тече мисъл!Да някой ще каже,че ще пострада ако скочи на държавата,но това е единственият начин администрацията да си размърда задните части и да се върши качествено работата.Изобщо във всички сфери трябва щом има регулатор,да регулира и нагоре,а не само да санкционира хората.Все пак ние хората плащаме данъци за да ги има и Община ,и полиция, и закони.

22

Анонимен

преди 3 години

Направих глупостта да сигнализирам,че кофите ми за смет са счупени и искам да ги сменят. Сега сигурно общината ще ме глоби,че аз съм виновен,че са в това състояние,а полицията ще ми напише акт,че съм повредил общинска собственост.

21

Анонимен

преди 3 години

Другия път като види улица в ремонт, е добре да помисли, дали мине оттам.

20

Анонимен

преди 3 години

Тренираме да караме за времето когато ще си закараме колите нов внос на Луната. Тежко в ичението, леко в боя.ПП. Ако пуснат наш шофьор и чужд шофьор на офроуд, без предварителна подготовка, познайте кой ще спечели!

19

Анонимен

преди 3 години

представям си двамата униформени пъпеши как седят пуфтят и се чудят ква да я свършат. Шефа Гербаджия общината гербаджийска как да помогнеш на жената.

18

expert

преди 3 години

СЕГА ЖЕНАТА ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ В СЪДА КЪМ ОБЩИНАТА, КАТО ПРИЛОЖИ АКТА, като разходен документ + таксите за местен данък + платен данък на автомобил!! Да видим извратения съд какъв АКТ ще и наложи....и после в Страсбург!!! ГАДНА ИЗВРАТЕНА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Пак ние ще платим

преди 3 години

Добре,че все още човек има правото да води дела срещу неграмотниците от МВР.

16

Анонимен

преди 3 години

нали на Герб беше девиза Родната полиция ни пази

15

Анонимен

преди 3 години

наследството от Бойко

14

Анонимен

преди 3 години

Така се смята,че се върши работа.Ако питате полицаите са си я свършили по закон.Ако питате общината и те ще обвинят строителя.Той пък няма да ви каже колко е дал за чекмеджето,защото ще пострада.Работника е взел минимално и съответно толкова е и изпълнил качеството.Всичко е вързано и работата е колкото да се отчете,че е свършена и никой не е виновен.Когато правилата и законите могат да се заобиколят е така!

13

Анонимен

преди 3 години

Актът е защото е посмяла да подаде сигнал срещу дупката. Нали от тези дупки им идват заплатите.

12

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, ще дойде Даниел Митов и ще оправи нещата. Стига само да си намести очилата и да погледне важно по комсомолски.

11

Анонимен

преди 3 години

Значи някой не е обезопасил улицата, жената си троши колата, полицията пише безмислен акт, който при обжалване пада, а необезопасената улица остава такава и чака следващия минал по нея, а онзи от който зависи тя да се обезопаси не му се търси никаква отговорност... Това само в герберски *** може да се случи...