23

Бай Натю

преди 3 години

До Барба БойкосЕдинственият проблем пред НАТО ще бъде, че няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Путин и шайката му или ще бъдат линчувани от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея!

22

Барба Бойкос

преди 3 години

БРАВО НА МАЙКА РОСИЯ...Не ка САЩ ДА ПУСНАТ САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ СИ.. ИДА ВИДЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЯХ . :;)))Тези Платформи със изтребители са създадени -- за да плашат държавици като Турция и Бъглария.., но не и Россия !Срещу Россия -- НЯМАТ ШАНС, И ТЕ ГО ЗНАЯТ ПРЕДЕЛНО ДОБРЕ .

21

Анонимен

преди 3 години

Силно бпечатление прави как и в днес.беге новините за навалний минаха в килера, в мазето или задния двор на вестника.колко късно наще се усетиха че е пароидично мислене да си съчиняваш колко вероятно Навален щял да умре в руския затвор. Щатите предупредиха че а ко умре- какви яки санкции ще се изсипят върху Русия.излиза че не руснаците а някой друг има огромна потребност Навални да почине в затвора от смърта чрез умиране. а това Украина. Севрния-2 бе одобрен от германците. мммм. мммм. мм ЪЪ

20

Анонимен

преди 3 години

Айда семлчаци Ха сега .... Мечока се разбудииии .......Слагахте му рибата на студен тиган , а сега я сложете, когато тигана е горещ ...Срамно, ама сигурно дигайте гащите и бегайте !

19

Барселона

преди 3 години

Пак добре че този път предупредиха.Да стане някой сакатлък поне имат извинение,а не когато свалиха самолета над Украйна и се ослушваха като *** в боб..

18

Анонимен

преди 3 години

Цар Путин навсегда ! Чебурашка долу!

17

Анонимен

преди 3 години

Интересно, а досега сигурно е било разрешено на някой да си лети на Крим?! Авторите русобоби от днесбг, полека с дрогата

16

Слава на Русия

преди 3 години

Слава на Владимир - Спасителят на Света!

15

СССР

преди 3 години

Черно Море винаги е било Руска територия!!Русия ще прави каквото си поиска на своя територия!!

14

Много нагли

преди 3 години

*** държат около 1/6 от бреговата линия на Черно море и сега щели да блокитар Черното море. Откраднаха Крим. А сега какво искат да крадат. Все едно Сащ да блокират Мексиканския залив за полети. Те никога не са го правили - Там има и други държави - Мексико, Куба и др. островни държави

13

До 14

преди 3 години

Внимавай какво пожелаваш, че се връща !

12

Тоя крои

преди 3 години

Пак някакви путински планове !

11

Е и?

преди 3 години

Не са забранили полетите над Мексиканския залив нали?

10

Анонимен

преди 3 години

На тяхната територия и акватория могат да правят каквото си искат така, че къде е проблема с така наречените ограничения.

9

ЛилиПутин

преди 3 години

После Хитлер бил виновен.

8

Анонимен

преди 3 години

Утре е обръщението на Путин към федералистите, а по-късно амбасадата ще организира по улиците на руските градове навалнически майдан.Русия ограничава полетите над Черно море и Крим, за да предотврати очаквани и вероятни провокации.

7

Слаба работа

преди 3 години

Абе няма ли някоя по-русофобска статия?Нещо за Навални?само сухо заявление че не се лети през Черно море за два дни - не че някой освен НАТО лети там....

6

Православен славянин

преди 3 години

Нормално те хохолите свалиха граждански самолет преди !

5

анти пропаганда

преди 3 години

Путин винаги прави три стъпки когато се опитва да манипулира световната общност:1. Нищо не се случва, само учения.2. Нещо се случва, но не сме ние.3. Винаги съм казвал, че сме ние. И сме в правото си. В момента сме на първа стъпка. След колко дни залагате, че ще дойде втората?

4

Гошо

преди 3 години

Е сега е момента САЩ да набутат някой чешки самолет да пофърчи над Крим