150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"къде е мишката славуца?..."-----Слиза от ***. На кого са дали мандата според теб?

149

Анонимен

преди 3 години

ГосподиЕлаРазкарайБаклука

148

Срам

преди 3 години

Къв си ти, бе? Някой знае ли откъде плъзна тоя?

147

Диана

преди 3 години

Точно така! - няма да се предават...Хубаво е, и според мен, да се правят консултации с всяка партия: какво им харесва в предложеното правителство, какво и защо не им харесва, какво могат да предложат за подобряването му, какви са основанията им за отношението им към Герб и предложеното правителство...Трябва да се разговаря конкретно, без общи приказки и формални заключения, но и без безгръбначни съгласия с всичко....

146

Анонимен

преди 3 години

Локумите дето ги разтягаш са фейкNEWS, руска хибридка, а и услужливо си пропуснал да отбележиш, че " президента" радев е руски агент, и това не е фейк, като " фотошопа" на кюлчетата и " евраците", ами самата истина това и ЕС и САЩ го знаят. Още от " посочването" на радев от Решетников ( това и корнелия ще неще го призна) за кандидат, във всяка нормална държава на въпросното лице щеше да му бъде забранено да участва в избори! Ами корупцията с Грипените? Ами с джипките на гр. полиция?

145

Анонимен

преди 3 години

Последните два дена имам чувството, че не живея в България, а в нова държава на нейно място - Евроатландия?!!!Ай, сиктир! Някакви слуги на Борисов се кълнят по 100 пъти на ден в евроатлантически ценности. Тия от ГЕРБ забравиха България и българите, ама нали изборите вече минаха.Ценностите, които признавам са в спазването на 10 Божи заповеди и избягването на 7 смъртни гряха. Други ценности не ми трябват!

144

до 177

преди 3 години

Грешишоколо 800 000 подкрепят ГЕРБ

143

АГЕНТ 07

преди 3 години

До Анонимен НАПРОТИВ---ХРИСТОВ Е БИВШ ГЕРБЕР КОЙТО ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИ----ТАКАВА МУ Е ЗАДАЧАТА ПОСТАВЕНА ОТ БОЙКО ---2017 ГОДИНА ТОЙ Е ТРОЯНСКИЯ КОН

142

Анонимен

преди 3 години

Никой не иска ГЕРБ. Всички искат чалгарите, защото са толкова неопитни, че зад едно правителство на Тошко и Славчо ехехе какви далаверки ще се завъртят и то на бързи обороти.

141

Анонимен

преди 3 години

Тия съвсем изтрещяха.Каква подкрепа търсите бе?Не разбрахте ли,че никой не ви иска?

140

к1

преди 3 години

Не може да се отрече,че стратезите управляващи ГЕРБ задкулисно са на много високо ниво. Постоянно поставят другите политически сили в обяснителен режим и ги разбиват една по една.

139

Анонимен

преди 3 години

ДБ няма да даде подкрепа на ГЕРБ, това е ясно. По-интересно е какво ще правят след това. С кого ще се коалират. Възможностите са: ДПС, БСП, Мая и Татяна, Чалга-партията.

138

Пижарникар тapикат

преди 3 години

Никоя партия няма да се самоубие с болния Борисов.Не знам защо носи патерицата от грешната страна Борисов

137

Анонимен

преди 3 години

Протестите бяха срещу Бойко, а не някакси срещу ГЕРБ. Така че нещата са леко различни. Ако Демократична България се съгласи, лошо няма.

136

Анонимен

преди 3 години

Биха ги, обиждаха ги, а сега ще искат коалиция ха ха ха.

135

Гроби Таласомо

преди 3 години

Колко точен съм в преценката си за ГЕРБ, че първи на мушката им ще е ДБ;))) Насипното мнозинство "Анти-ГЕРБ" в сегашната Парлама е много удобно за Борисов, защото може да притиска и цака един по един и от мнозинство срещу него, да ги обърне в мнозинство за себе си;))) Защото нема как да противостоиш на партия с един лидер, военен тип, каквото е ГЕРБ, ако си 5 партии "орел, рак и щука". Тогава всичко заминава на ***;)))

134

Анонимен

преди 3 години

Ех....не ги свърта герберите, сега се опитват да пускат интриги и да скарат другитеАУТ сте. АУТ. Повече ГЕРБ никога няма да е на власт.

133

Анонимен

преди 3 години

Не пускате кокала ей! Дори и с предатели като ДБ и ДПС пак няма да имате проценти за управление. Направо връщайте мандата, стига сте ни губили времето.

132

А бе

преди 3 години

До АнонименОт притеснение е забравил кой крак е пострадал....

131

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

РАЗПРИДЕЛЯНЕТО НА ПОРЦИИТЕ Е ПО ВАЖНО ОТ БЪЛГАРИЯ. ТА ТАКА ЧЕ НЕ БЪРЗАЙТЕ