17

Анонимен

преди 3 години

Футбола е за всички, то това му е интересното, че някой с бюджет 5 млн.може да бие друг с 300 млн. Ще правим нова лига, защото сме алчни, в такъв случай вън от всички турнири на уефа и фифа.

16

Гоги

преди 3 години

Утре ще си създам отбор и УЕФА ще ми забранят да играя турнири по мой избор хахаха. 2021 г. ще забраняват и изхвърлят ,че не им се кланяш . А феновете като са против да си купят отбор и да си го управляват . Най-смешното нещо е бедняците да решават как милионерите да инвестират.

15

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябваше да се премахнат първенствата в държавите . Само в Англия има интрига от време на време. Ама и това е добро решение.

14

Фен

преди 3 години

То 80% от мачовете в шампионската лига е загуба на време и пари . Голям праз като АЕК играят в групите , и постижението да ти е равен срещу резервите на Байерн. На меси надника е по голям от приходите на мача Барса - Брюж .

13

Анонимен

преди 3 години

УЕФА искат да си запазят златните кокошки. Явно УЕФА се възприемат като господари на човешките същества че да им забраняват каквото и да било. След като някой не иска да членува някъде то се отказва и това е свободна воля. Време е да спре тая порнография Реал Мадрид срещу Лудогорец - примерно.

12

Анонимен

преди 3 години

Цесекарско село ще участва ли?

11

Само Велбъжд

преди 3 години

Много хубаво турнирче. Браво, нека най- богатия да победи. Да има справедливост.

10

Анонимен

преди 3 години

До Play 3 Тъкмо като ги изхвърлят от местните първенства , ще могат да си играят колкото си искат помежду си Ако искат и денонощно , така ще печелят милиарди на сезон

9

Професор Пръц

преди 3 години

Убиват спорта,нема такава наглост да ни карат да плащаме за бозата наречена бг футбол,а и за шампионски лиги???Преди години да се срешнат Реал и Милан беше голямо събитие...сега ще го гледаме през седмица???не мерси....20 богоизбрани отбора???А къде ще са велики отбори като Аякс,Псв Айндховен,Валенсия???отврат...

8

Анонимен

преди 3 години

Само немците държат фронта и не се предават. От години казвам - ако ви се гледа истински футбол, гледайте Бундеслига. Да, няма интрига за първото място, но мачовете са с уникален заряд . Най-висока средна посещаемост в Европа. Отборите практикуват атакуващ футбол с много голове. Дава се път на младите и липсва комерса. Няма олигарси и шейхове. Football as its meant to be, както гласува мотото на Бундеслигата.

7

Ботляк

преди 3 години

Само безнадеждните оптимисти си мислят, че все още има някакъв истински футбол, моторен спорт и т.н.Макар, че еврейската УЕФА си заслужава скорошната гибел.

6

Хичо

преди 3 години

Света става все по-противно място за живот....А Л Ч Н О С Т

5

До 2

преди 3 години

От подуене и делиормана са "доволни"! Надяват се на "покана" да запълнят групата до 20 отбора...

4

Анонимен

преди 3 години

Твърдо против! Искат да избият вложените стотици милиони за купуване на футболисти, купи и титли чрез "спонсорите" на лигата... Да позная ли какви - букмейкъри, които ще нагласяват резултати и шампиони, като преди време на Ювентус в Италия /"случайно" също в лигата/! Пълна забрана за участия на тези отбори в европейски, местни турнири, футболистите им вън от националните отбори! Ще ревнат, че е било "грешка"!

3

Play

преди 3 години

Лигата според мен ще бъде много добра! И без това само тия отбори достигат до финала или го печелят. Няма смисъл от пълнежи...

2

ШибиРиби

преди 3 години

Е щом и ултрасите на Цесикату недоволни от ЕСЛ начи ужаст. Видяла мравката че подковават коня и тя вдигнала крака.

1

Fen

преди 3 години

Mnogo pravilno reshenie uspeh na novata liga