15

Анонимен

преди 3 години

боцко - пък за сметка на това е несъмнен хахахахаха

14

РАЗПАДАЩА СЕ ГНАСАРА

преди 3 години

Гербавчета, цъкайте си одобрение, но на предсрочните избори ще си видите реалния резултат - 9 процента, а на следващите цялата папляч ще ви избяга по другите партии, начело с бояджиите ветерани Митов, Гърневски, Биков...

13

баба WC

преди 3 години

НИНЧЕ И ДА ВЪРНЕТЕ НАДВЗЕТИТЕ СУБСИДИИ от БСП словом (шест милиона лева) цифром 6 000 000 лева. И това до следващите избори през лятото защото може тези избори да са последните в които БСП имате възможност да гледате парламента отвътре.

12

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

11

Анонимен

преди 3 години

гербавия сайт е в делириум

10

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБАВО ТУРСКОТО РОБСТВО СЕ ПРОПУКВА И ВОЯТ НА АГИТЕ Е ОГРОМЕН...ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ С ТАЯ ПЕСЕНhttps://youtube/watch?v=3incIu021wI

9

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКалеко Хасанчо, Русия ни е освободила от вашето турско робство... Разбра ли РЕЗАК?ВНИМАВАЙ В ТРОЛЕНЕТО ПРЕЗ СВЕЩЕННИЯ ВИ БАЙРАМ... АЛЛАХ ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ.

8

Анонимен

преди 3 години

За субсидия от един лев са от партиите на Пеевски - ДПС, И ИМА ТАКИВА БУ ДА ЛИ...А от ГЕРБ даже са да се забранят всички партии и да са си само те.

7

Калеко Алеко

преди 3 години

Третият Ви мандат, който вие няма как да изпълните със съдържание е обвързан именно с предстоящото служебно правителство на мUнчо, което вие на практика ще му поднесете, като не успеете да сформирате правителство...Понеже нямаше как да отстраните ГЕРБ като 1-ва политичска сила издигнахте кандидатурата на Кремълският троянски кон радеф, който да ерозира българското общество с опита си държавен преврат и резултатът е налице - разцепена държава и фрагментиран парламент неспосъбен да излъчи правитво

6

Анонимен

преди 3 години

borisov na tea offshorni spyonski komunisticheski diktatorski ku rvi nema kvo sa obesniavash. otvan na plostadite e nai-demokratichno da idesh pri horata. i tam mogat da ti glasuvat s racete.

5

Анонимен

преди 3 години

*** и ***, една до друга или един до друг...

4

Анонимен

преди 3 години

БСП- са против, защото са фалирали. Финансовият им гуро, професора руменчо гечев, ги е докарал да имат само задължения. И субсидията е глъдка въздух. Иначе няма кои да изсипва пари при тях.

3

Никита

преди 3 години

Ами вдигнете си членския внос,народа не е длъжен да ви храни

2

Анонимен

преди 3 години

Партийна субсидия 1 лев означава партиите да се усмихнат още повече на олигархията. Тогава избирателите ще са още по-маловажни и излишни, защото вече дори няма да издържат партиите си. По-популистка и олигархическа идея от 1 лев субсидия няма... но тя не е създадена от икономисти, политици и юристи тази идея, а от сценаристи и комици... и певци.

1

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АЙДЕ , ПРИКАЗКИ ОТ КРУШОВСКИ ВЕЧЕРИНКИ...НИЕ ПАСЕМЕ ТРЕВА...!