21

Далия

преди 16 години

Границата отдавна е премината, живеем в режим на свободия, никой не търси отговорност на никого за виновни действия или бездейсвия. Държавният апарат е зациглил, не работи, политика няма никаква, няма контрол и санкции, а какво да говорим за съчувствие и толеранс....Божеее ние сме в каменната ера, когато единствения действащ закон е бил "изяж за да не бъдеш изяден"!

20

Георги

преди 16 години

Хайде да не плюваме само по държавата, трябва и по нас да плювнем.Ние си избрахме тези некадърници да ни управляват с нашите гласове, а сега се оплакваме.Нека да ни е за урок при следващите избори.Какво можем да искаме повече от правителството и президента. След като на 3 Март им беше неудобно да произнесат в ефир думите, че България чества освобождението от турско робство.

19

възмутително и срамн

преди 16 години

Шефката на агенцията за закрила на детето Ширин Местан съобщи, че трънският дом е трябвало да бъде закрит още през октомври миналата година.Защо не е бил закрит тогава? Изводът е че г-жа Местан е знаела за състоянието на децата? За такива неща в цивилизованите старани се подават оставки. В БГ всички само се обясняват, прехвърлят си вини и чакат нещата да се успокоят : Хъм, че какво ми пука , нали не ми е в къщата?

18

преди 16 години

Дано скоро ви заработят и другите проценти от мозъчното,че да си устроите живота така,че да няма изоставени и чужди деца.

17

АНИ

преди 16 години

ЗАЩОТО ТОВА СМЕ НИЕ ВСИЧКИ .ВИНОВНИ СА СОЦИАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И КОМИСИИ,КОИТО И ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТ В КАКВО СЕ СЪСТОЙ РАБОТАТА ИМ !МАСЛАРОВА И ЕКИПЪТ И ВЪН !

16

eva

преди 16 години

agentsiata za detsata e parazitna institutsia, koyato se sastoi ot polugramotni individi! da se zakrie i se pogrizhat m-vata na zdraveto, finansiite i t.nar.sotsialno /nachelo s onova nishtozhestvo/.

15

do n5

преди 16 години

ако опишеш и в какво се превръщат децата "отгледани" от подобни родители ще избиеш рибата

14

преди 16 години

Ами кого да обвиняват бе аланколу, чия грижа са тия деца освен родителите по принцип, но ако няма налични такива тия деца са отговорност на държавата , и ако тая държава се беше погрижила да има условия като за хора а не пумияри в тия домове, да дава пари за да се наемат квалифициран неизвратен персонал и една прилична охрана, която да следи за реда в тия домове такива новини като тази щяха да са много по-голяма рядкост, и понеже така наречената ни държава мисли точно като теб, че не и е работа да се напъва толкова да направи нещо по въпроса за това хала е такъв.

13

преди 16 години

Nie durjava li sme?Kakvo stava...............

12

yulis

преди 16 години

Maslarova,idi si s dobro.

11

преди 16 години

досега всичко наред ли е било?

10

преди 16 години

защо изведнъж се случват тези неща

9

cvv

преди 16 години

При това масово безхаберие и отговорност, тези случаи ще зачестят. А и примерите които дават висшите служители много допринасят много. Не може председателя на ДКЕВР 71г. демонстративно да разхожда *** си с трийсет и косур години разлиха във възрастта и някой си негов набор да не се опита да подражава и да се направи на значим с беззащитните деца. Морала е изчезнал, а и никой не го търси.

8

Vasilev

преди 16 години

Е, как може такова заглавие... Бива ли заради един изперкал да обвинявате държавата бе редакция... Тъжно е, но с тия писания възпитавате млади подобни или пък възрастни изперкали също към посегателства към деца, общество и пр.Къде ви е морала уважаеми редактори - това че сме в интернет не означава, че може безогледно да се поощрява насилие и да се презира всичко. Нали тъкмо на Волен Сидеров, Бойко Борисов, Костов и пр. зоват за разправа с всеки и всичко - долу комунистите (според тях още имало такива), под ножа ***, турците и пр. И какво се получава - и вашият сайт е с такива призиви

7

преди 16 години

Шефката на агенцията за закрила на детето Ширин Местан да бъде уволнена.А самата Агенция закрита.Само харчат парите на данъкоплатците и дублират функциите на ред други институции - като Социални грижи.

6

вече бесен

преди 16 години

Kато наемат възпитатели за тези домове да не би основното изискване да е да са педофили, какво е това нещо, само извратеняци възпитатели ли има,и на какво точно възпитават, или благодарение на мизерните заплати само тия се връзват. Айде някой на който това му е работата, и за това му се плаща да вземе да ги мисли малко тия работи, че аман вече от тая пумия..Тия деца зедя кучета ги имат, съвест малко не се ли проявява от време на време или такива екстри не са познати.

5

АНЯ

преди 16 години

"ДЪРЖАВАТА "НИ ПРИЛИЧА НА СЕМЕЙСТВО С РОДИТЕЛИ-БАЩА АЛКОХОЛИК, КРАДЕЦ, ИЗМАМНИК ,А МАЙКАТА ***, А ЦЕЛИЯТ НИ НЕЩАСТЕН НАРОД ОПРИЛИЧАВАМ НА ДЕТЕ ИЗОСТАВЕНО ОТ АЛКОХОЛИКА, КРАДЕЦА, ИЗМАМНИКА И ПРОСТИТУТКАТА

4

Inka

преди 16 години

Maslarova i vsichki mastii pokrai neia ot agenciata za zakrila na detewto sa za razstrel i az iskam da gledam. Niamat sram tia hora. Sega vseki dom, v koito stane incident shte e za zakrivane taka li? Mi shto ne vzemat da napraviat s decata kakto kuchetata po ulicite, basi ujasa, napravo ne znam, niamam dumi veche.... Neshto triabva da se napravi

3

Kolega

преди 16 години

Tujna istoria...mani...

2

baj Hasan

преди 16 години

Tova vsi4koto istina li e ???