22

Анонимен

преди 3 години

До Ако някой денНяма да има такъв ден щото там няма нищо на Луната о т рода на стъпки защо не ни просветлите какво стана със Лунната програма на САЩ, нима са налели трилиони за да оставят едни стъпки на Луната. На Луната има неща, които никой не трябва да вижда и Русия и САЩ не казват истината. Стенли Кубрик дори ходи във Русия за да разправя, че никой не е ходил на Луната и всичко е един филм.

21

До 9 - Закодирана

преди 3 години

е липсата на връзка с главния мозък на ***. Според нея, лунните археолози трябва да опазят артефакти от сорта на: семейни снимки на астронавтите от Аполо 11; плакет от мисията на астронавтите от Аполо 1, загинали при пожар в каюта по време на РЕПЕТИЦИЯ през 1967; знаме, забито от Армстронг и Олдрин... И, разбира се, изхвърлени съдове за урина (нощни гърнета, демек) и мокри кърпички. Според ***, последните 2 неща ще дадат най-много прозрения на бъдещото човечество. Абе кога ще я разкарате тая!

20

Бели конци стърчат

преди 3 години

Ей тия статии така форматирани много ме кефят - хич не им чичи че са чисто американски! :)А сега всичко написано е в стил :"Дайте да дадем":):)

19

Анонимен

преди 3 години

Е на това се казва грандомания.Понеже си нямат римски руини,тракийски или древни съкровища и паметници си измислят щуротии.Само,че даже да се стигне да се пътува свободно до Луната,никой няма да ходи там да гледа глупости вместу истинските културни паметници на земята.Това е да си измисляш културни паметници,на което ще се върже само ограничения и необразован американски народ.

18

Анонимен

преди 3 години

"мисиите на Аполон"Както всеки път няма редактори. На 3-тата подобна грешка просто спрях да чета...

17

Страх а!

преди 3 години

Кога Рогозин обяви руската програма за космическа станция, кога стреснати почнахМе да си браниМ 'културното наследство' на Луната?Ква е тая паника?

16

Да запазим?!

преди 3 години

Ако отдолу има злато - забрави!Снимаки - и после реконструкция на отдалечено място като на измисления Стоунхендж!

15

До 15

преди 3 години

И кой твърди, че не се е вдигал прах при кацането и излитането от Луната?

14

Смях та смях

преди 3 години

"Културното НИ наследство на Луната: Археолози настояват да го запазиМ" нашето културно наследство?Мисията обаче може да е трудна - забравили сме къде ни е звздолета...А китайците са се разхвърчали навсякъде...

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ;;да се предотврати разпръскването на прах .. А така де ? А когато ,,кацаха и излитаха ,,защо не се разпръскваше прах ?

12

Анонимен

преди 3 години

Навремето Хитлер е ходил до Антарктик там намират едни плочки и след дълго търсене някакъв монах в Тибет е успял да ги разчете. След като ги прочитат Хитлер почва да стяга експедиция за Луната. Обаче губи ВСВ и американците успяват да откраднат космическата програма на Хитлер, те обаче не са знаели за плочките. Всъщност историята на Адмирал Бърд е открадната от записикте на един немски излследовател само името е променено с американско.

11

Анонимен

преди 3 години

Либерастката секта простотия в действие - измислени проблеми, реално усвоени пари.

10

Абе...

преди 3 години

Стига сте пробутвали американски желания!Ако рашките си докарат първи космически армати на мястото - а кажете как ще оспорите собствеността?

9

Китаец

преди 3 години

Нема се пласите!ни це ви го опаковаме местото за късти!и це ви го пратиме по али експес.

8

Айде е е !

преди 3 години

"Културното ни наследство на Луната"Аполо 11?Откога "сме" американци?

7

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@ "...и дето сега се подготвя филм за кацането на Марс. "------Точно направеният през 1977 холивудски "Кеприкърн Уан" даде старта на фантасмагористите да превърнат фантастиката в конспиративна реалност.И така до ДНЕС.

6

MaйMyнaтa

преди 3 години

Луната е моя. И никой не е стъпвал на нея, а и жиеэа няма от човеците.Ясно!! Или ще гласуват

5

Анонимен

преди 3 години

НАТО да направи военни бази на Луната за да не изорат руснаците там със някой роувър. Хем и климата на Луната да пазят.

4

До 2

преди 3 години

Тия двамата уж руснаци дето им прехвърлят снимките от ЦРУ ту на англичани, ту на чехи вече се готвят да изорат на Линат стъпките на американците.

3

Анонимен

преди 3 години

Там са вече Северна Македония и България няма шанс да пробие.