123

Смаян

преди 3 години

Е на това му викат преврат ! Не стига , че загуби второто място на изборите, ами ще прави правителство ! С подкрепата и мазната усмивка на Радев, който връща жеста на Ниновица за подкрепата и на президентските избори. Комунистически номера !

122

Зоро

преди 3 години

Ако третият мандат бъде връчен на БСП, ще съберем нашите колективни органи и ще решим какво да правим, заяви Нинова.Ако третия мандат бъде връчен на бесепе, протестите от миналата година ще ви се сторят като нежно чуруликане на синигерчета!!! И жандармерията и специалните части няма да могат да опазят рундьо десиславов грипенов, с партизанското име фИГУРАНТА от народната любов!!!

121

Анонимен

преди 3 години

Партия с 14% да прави правителство ???ХахаНесериозно е ве ,алоууу !!

120

Анонимен

преди 3 години

Имам причина да вярвам,че Господ пази специално място за тия двамата в Ада !

119

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи се събраха пред сградата на президентството тази сутрин. Хората са недоволни от проекта за изменение и допълнение на Конституцията, внесен от Демократична България още в първия парламентарен ден, съобщава БНР.Те смятат, че самото внасяне на проекта е противоконституционно, защото по закон това трябва да направят най-малко 60 народни представители.препоръчано Те смятат, че самото внасяне на проекта е противоконституционно, защото по закон това трябва да направят най-малко 60 народни представители.

118

Анонимен

преди 3 години

ИТН мажоритарно ви го нахендрихана всеки гласувал за тях личносега ще ви управляват мутрите славчо и бойкокоито станаха комбинавинаги съм казвал дакото плюете комуниститемошениците ви ограбват

117

Анонимен

преди 3 години

Какво ще решаваш , ти ***?:Вместо да търкаш наровете 20години с Иванчева...ще ми решава ,тя?

116

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме какво не подкрепя ***. Какво подкрепя обаче? На дългуча каийсиите ли?

115

Дребнав съм бил:

преди 3 години

1 милиард свити от публичното образование с най-ниският бюджет в ЕС.Айде дребни работи...Като са дребни върни ги бе ...52 % функционална неграмотност.Айде дребна работа в Замбези за 90 процента.Верно ли? У Замбези? Що ти не ....е.б.а. мамата ... Мри бе нацист ...

114

ТОШКООО , СПИШ

преди 3 години

ПП "Земеделски народен съюз".</strong> Председател на партията е Румен Йончев, който е бивш коалиционен партньор на Николай Бареков и настоящ на Мая Манолова. Партията му не е възстановила 7 779 лв.В заключение Трифонов пише, че за да искаш доверието на хората, трябва да постъпваш честно.....Трябва да си честен по принцип, допълва той.

113

asd

преди 3 години

Фигурантът още не е разбрал кой е влезнал в парламента. Няма БСП там. Има коалиция на БСП с още няколко комунистически и ромски партии. Защо ги нарича парламентарната група на БСП, а за групата на ГЕРБ споменава и СДС?

112

4epa

преди 3 години

ФИГУРАНТЕ НАПРАВО НА СПОНСОРА БОЖКОВ ГО ВРЪ4ВАЙ УПРАВЛЕНИЕТО !!!!!!!!!!!

111

кои партии колко пар

преди 3 години

ПП "Демократи за силна България" (ДСБ) с председател ген. Атанас Атанасов. Партията получаваше субсидия като част от Реформаторския блок и не е възстановила 47 078 лв.ПП "Движение 21" на Татяна Дончева не е възстановила 16 324 лв.

110

Дърта бесепарка

преди 3 години

Питам азз:Кой ще ми даддее парррииии?

109

Анонимен

преди 3 години

Кво ще решаваш *** биволице?!Тошко Африкански рече:С вас и с ГЕРБ-никакви коалиций.Ама,като да кажеш нещо.

108

Анонимен

преди 3 години

Кво ще решаваш *** биволице?!Тошко Африкански рече:С вас и с ГЕРБ-никакви коалиций.Ама,като да кажеш нещо.

107

Старите хора

преди 3 години

са казали - по добре врабче в ръката отколкото орел в небето. Та така - под добре 50 лева в моя джоб отколкото 50 милиона на приказки и празни обещания. А най-лошото е че няма и кой да ни ги обещае освен един ... ама пък на него никой не ще да му гласува правителството. Другите обещават само народен съд, оставка, затвор, изчегъртване и т.н. все неща дето не ти вършат работа.

106

да си пропомним

преди 3 години

Вицето Йотова предупреди публично Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено!....10 Септември 2016, Събота....време е да върнем услугата....

105

КАНАЗИРЕВ

преди 3 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ НАТРАПВАТЕ ,ТАЗИ НАГЛА И БЕЗОЧЛИВА *** ,АКО ИМАШЕ КАПКА ДОСТОЙНСТВО ,КАТО ЛИДЕР НА ЕДНА ПАРТИЯ /ПРЕСТЪПНА ,ТЕРОРИСТИ И САМО МАНДРИ В ГЛАВИТЕ ИМ / ДА СИ БЕШЕ ДАЛА ОСТАВКАТА ,

104

Луд ли

преди 3 години

сте. Кой ще им даде на ДБ мандат! Те са само пешкира дето червените да си покриват срамотиите.