175

Координатор

преди 3 години

Много интересно , какво щв работи подкрепеният от БСП Радев ? Защото той никога повече няма да помирише държавна работа! Просто е некадърен за такава ! Не става ! Та , каква работа ще му дадат комунистите в БСП ? Може би ще разнася позивите ?

174

протестъри

преди 3 години

не само славчо, и на танцьорските от мегаданс да им дадем власт.. те ще ни оправят..

173

Анонимен

преди 3 години

Сляви Трифонов президент и премиер. Цялата власт в Слави, като Путин. Само така ще се оправим.

172

Анонимен

преди 3 години

Туй нещо е политически труп!

171

ЕМО

преди 3 години

СТЪКИ СЕ ЯДОСА И ДРУГАТА СЕДМИЦА МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ АГИТКИТЕ НА МНОГО ОТБОРИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ.... БЕЗ АГИТКАТА НА ЦСКА ЗАЩОТО ДИТКО И ГРИШАТА ИМАХА ПРОБЛЕМИ С ДДС-то ....

170

Анонимен

преди 3 години

Реално протесърите ще направят ДПС първа политическа сила и ще накарат децата ни задължително да изучават турски език в училищата.Това ще е за благодарност за подкрепата на ДПС към тяхното правителство.

169

Това президент ли е?

преди 3 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

168

Анонимен

преди 3 години

ДПС ИЗБРА РАДЕВ! ДПС ИЗБРА СЛАВИ! ЗАДАЧАТА ВИ Е ДА СЕ НАПРАВЯТ БЕЗБРОЙ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОТБЛАГОДАРИМ!ЛАПНИШАРАНИ ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ Е ПОРАДИ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА!

167

Щерев

преди 3 години

На 16 април 1925 г. старата софийска катедрала "Света Неделя" (тогава "Свети Крал") е препълнена от народ. Пред нея подразделения на всички родове войски отдават последни военни почести на убития два дни по-рано о.з. генерал Коста Георгиев, опълченец, един от водачите на управляващия "Демократичен сговор". Траурното шествие, съпроводено от министри, депутати, кмета на София, висши офицери, съратници на покойника от войните за национално обединение, влиза в храма. В 15.20 часа Софийският митрополит Стефан поема Светото Евангелие от ръцете на дякона и произнася първите думи от Бо

166

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ РАДЕВ НЯМА ДА ИМА ВТОРИ МАНДАТ

165

Соня

преди 3 години

Отврат! Разединител! Ако другият кандидат е МАГАРЕ, то ще вземе повече проценти.Не си обеснявам, народът какво му харесва Радев, БСП, Чалга ТВ и Маджо ТВ?

164

Stoedin

преди 3 години

Ще го подкрепят, как няма да го? Пък после порно видеото ще си свърши работа като му дойде времето... ;)

163

Анонимен

преди 3 години

Радев и Мая са унили, грейват само като кажат "Корупция!"

162

мюрето на КГБ

преди 3 години

Ето един много-точен коментар от форумите: " ..Какво ще направите със служител, на който месечно плащате 15 000 лева заплата, а той върши толкова работа, колкото президента Радев , а на всичкото отгоре ОЛАФ и главния прокурор ще го разследват?....."

161

Ани

преди 3 години

Пишете, защото скоро такива свободни блогове ще бъдат блокирани.

160

Анонимен

преди 3 години

Гладни,алчни,гнусни за пари,хора без морал,нищоправещият и най-скъпоплатен фигурант му хареса.Но втори път няма да имаш такава възможност,народа вече прогледа и ще останеш в историята като един мрънкащ,мънкащ,нищо позитивно не каза почти цял мандат!

159

Свободна тв

преди 3 години

Имах си аз се не ги подкрепят

158

трабво до бързат

преди 3 години

Изборите са септември. ИТН трябва да удържи положението дотогава.Защото като дойде зимата и камъните започнат да падат от небето . . .Радев трябва да има готова мешка с каска в гардероба.

157

Анонимен

преди 3 години

Всеки друг но не и Радев за президент.

156

Анонимен

преди 3 години

Борисов ако пич,и той да се кандидатира за президент ,а не само да се карат един друг ,да видим кой е по добър .....