344

Мейт

преди 3 години

До СатираДа ДЕ да върнат от Борисов крадените пари на народа

343

Анонимен

преди 3 години

След революцията, начело с вдигащия юмрук Радев, парламентът за политическа употреба на уличните метежници и чалгари, какво още има да видим от 5%-та Мая черепова, чалгаря, руската цсп и турската дпс?

342

Сатира

преди 3 години

За това ли взехте властта, да се занимавате а Борисов? Дай да видим какво ще направите за държавата и народа !

341

Недоразбрал

преди 3 години

Платена обява във вестник Коматево днес! Търсят се роднините на тревненска баба,която си е въобразила,че е депутатка,поради факта,че страда от Алцхаймер.Като допълнителен белег,придружава се от кюстендилската и оскубана кокшка.

340

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо да е окован и с белезници.

339

HYBRID WAR

преди 3 години

Мдаааа.Като направя математически анализ на коментарите в този сайт стигам до извода че:Най-много коментари за отношенията между Русия и САЩ се публикуват от т.нар. русофили, тоест ревностно обичащи и защитаващи Путин и путиновата Русия.Същевременно, пак най-много ревностни защитници на определена политическа парития в България са феновете на... партия ГЕРБ и Бойко Борисов!!!Следователно => Партия ГЕРБ е проруска партия а Бойко Борисов - Троянския кон на Путин в ЕС!!!

338

Harry Houdini

преди 3 години

До: номер 355Ооооо, ти още не си виждал истински цирк!Това е само началото, загрявката!Чакай да видиш лустрацията!

337

Анонимен

преди 3 години

до 359Пич без топки какъв пич е според тебе?Щом няма топки да дойде на крака да се яви пред новите народни представители не може да е пич...

336

Идвам от Азия

преди 3 години

Много правилно но не забравяйте че БОЙКО е пич а не пички като новите депутати.Хайде да ги сборим А-ние тук така правим.

335

Анонимен наблюдател

преди 3 години

Ама чакайте малко-слави кани на прасе бойко в учиндол през 2008 и му декларира че иска 50% власт в партията му и бате му казва НЕ -ето това е резултата от онзи ден неразбирателство.

334

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 352"По бързо да идват поправителните изпити-пардон избори."И какво ще променят "новите" избори? Герберите ги мързи да ходят до пунктовете, *** ще поизмрат, чалгарите ще се чешат в почуда защо Слафчу не сформира кривителство, Галева Отровната съвсем ще се стопи, *** ще изкарат още два мандата - и #КОЙ печели - очевидно ***, Божков и баш мутрите.Наесен ше си го изберем и цар, пъдар и господар - беж към Азия!

333

Видях и чух

преди 3 години

Преди малко в нашето село пред пенсионерския клуб -такива попържни летяха по адрес на слави,*** и мая -че чак не повярвах на отколешните противници на бибитков- а сега го търсят.Споко стари ще имате този шанс.

332

цирков артист

преди 3 години

Е такъв цирк не бях виждал.

331

Анонимен наблюдател

преди 3 години

Значи така -и така нататък и мутри вътре мислят че са хванали господ за шлифера-ДА АМА НЕ само пипнахте сандала му.

330

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

Рано или късно на нормалните хора ще и писне да гледат този Цирк и пародия и ще отидат до парламента за да "помолят учтиво" тия циркаджии да се разкарат от там.Усещам че ще е съвсем скоро. И аз ще бъда там.

329

Анонимен

преди 3 години

По бързо да идват поправителните изпити-пардон избори.

328

Бойко

преди 3 години

Хахохахихахохаха-недейте ще ме разплачете.

327

Анонимен

преди 3 години

Тези хора очевидно не знаят къде се намират...

326

h

преди 3 години

До Анонименчервени кхмери

325

Срам

преди 3 години

Много интересноооо :D Доста екшън ще има до новите избори. Така добре ги погнаха ГЕРБчето, че жална им майка :D